Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Берсвуд, Перт, Австралія 6100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 371 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (371)
Відсортувати за:
Steven C. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 квітня 2016 р.
First time visit
5,7
Good room size, decent food, great idea to make the most of the drinks and canapés before dinner. Lovely pool area
Повідомити про цей вігук
Michael B. Ділова поїздка Australia, 7 квітня 2016 р.
2 Day stay for work
6
+ Breakfast was delivered to my room on time, hot and well cooked. - I was surprised that the casino does not have 24 hour restaurant options. + Quite a few good options for dining at standard restaurant eating hours - I had to wait for over 20min to get a baggage porter to my room for an early morning check-out.
Повідомити про цей вігук
Wydia L. Сім"я з малими дітьми Singapore, 31 березня 2016 р.
Clean and modern
5
More suitable for family without Young kids
Повідомити про цей вігук
Susan K. Поїздка вдвох Australia, 24 березня 2016 р.
Disappointed with Lost Property
5,3
We left our IPAD in our room, disappointed that no one called us to let know particularly that we had our business card stuck to it. Instead they just put it in lost property. Other a great venue, casino, restaurants, pubs and shows to see.
Повідомити про цей вігук
Soh B. Група Malaysia, 19 березня 2016 р.
Nice Hotel with Casino
5,7
Value for money & very clean.
Повідомити про цей вігук
Soh B. Група Malaysia, 17 березня 2016 р.
Good hotel
5,7
Restaurant food nice...
Повідомити про цей вігук
Brendan A. Поїздка вдвох Australia, 15 березня 2016 р.
We Recommend 👌

Rockpool Restaurant excellent food, The pool and poolside bar great cocktails.
9,7
Our stay was great, the friendly and helpful staff went above and beyond to accommodate all our needs.
Повідомити про цей вігук
Yuen H. Поїздка вдвох Malaysia, 14 березня 2016 р.
Hotel
5,3
clean hotel, nice staff.
Повідомити про цей вігук
Julie L. Група Australia, 13 березня 2016 р.
50th celebration ..
6,7
Stayed overnight for a friends 50th Bday ... Met friends for dinner at the Atrium .. Yummm ! Back to our lovely luxe room with a fantastic river view for more champers and freshen up , then down to the Casino for a flutter ., Great night .,
Повідомити про цей вігук
Franky S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 12 березня 2016 р.
It is a huge hotel but need to state that it is al
4,7
So that we dont get surprise when we bring the kids out, also location is out of perth, that need to be ststed, value for money if we didnt upgrade to a room with a view. Breakfast is great
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Crown Metropol Perth Hotel ПертCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барCrown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розвагиCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-залCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ЗручностіCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВхідCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07