Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Берсвуд, Перт, Австралія 6100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-бар Crown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розваги Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-зал Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зручності Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вхід Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня
Місцезнаходження Берсвуд Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (321)
Відсортувати за:
Kee C. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 19 липня 2015 р.
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Повідомити про цей вігук
Wei S. Поїздка вдвох Singapore, 12 липня 2015 р.
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Повідомити про цей вігук
Carol H. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 6 липня 2015 р.
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Повідомити про цей вігук
Teh W. Сім"я з малими дітьми Singapore, 5 липня 2015 р.
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
Повідомити про цей вігук
William C. Ділова поїздка Australia, 3 липня 2015 р.
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Повідомити про цей вігук
Christine R. Поїздка вдвох Australia, 1 липня 2015 р.
Quiet Luxury

Reasonably close to the airport and the city. Many dining options for all budgets at the Casino. Great staff and beautiful room.
10
We loved our stay. Late checkout was given on request. Concierge were very helpful with extra shampoo request. Bed was very comfortable. Best part was not having to go anywhere to find multiple dining options. We just wandered through the Casino and complex til we found somewhere perfect for us. Will stay again.
Повідомити про цей вігук
Darren W. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 червня 2015 р.
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Повідомити про цей вігук
Ian M. Поїздка вдвох Australia, 27 червня 2015 р.
U

I
7,3
Повідомити про цей вігук
Vera B. Ділова поїздка Australia, 26 червня 2015 р.
Excellent stay

Everything everything everything
10
Повідомити про цей вігук
Kathleen S. Поїздка вдвох Australia, 23 червня 2015 р.
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Crown Metropol Perth Hotel ПертCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барCrown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розвагиCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-залCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ЗручностіCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВхідCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01