Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Берсвуд, Перт, Австралія 6100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-бар Crown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розваги Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-зал Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зручності Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вхід Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня
Місцезнаходження Берсвуд Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 354 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (354)
Відсортувати за:
Anthony C. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 січня 2016 р.
big rooms

hotel pool is big and nice big rooms and good food
8,3
my stay was great nice staff
Повідомити про цей вігук
Wham A. Сім"я з малими дітьми Australia, 31 грудня 2015 р.
Expensive over valued

Swimming pool and gym
5
Bad
Повідомити про цей вігук
Beverley O. Поїздка вдвох Australia, 26 грудня 2015 р.
worth a try if you want the best

luxury fit out on floor 8
9
Sound proofing a bit poor if you get noisy inconsiderate neighbours. Other wise lovely . Probably the best in Perth since Packer took over and brought international luxury standards to Perth.
Повідомити про цей вігук
Keon O. Поїздка вдвох Australia, 18 грудня 2015 р.
Fantastic

Our room our view and the pool
9,3
Fantastic. Great room,great view and fabulous friendly staff. Highly recommended
Повідомити про цей вігук
Karen R. Поїздка вдвох Australia, 10 листопада 2015 р.
Booked in for our wedding but room wasn't ready

Choice of restaurants. Valet parking. Facilities.
7
We had a lovely time but had a few issues with incorrect billing and our room not being ready when my fiancé tried to check in at 445pm. This meant he didn't have enough time to get ready for the wedding and was 30 minutes late to the venue for our ceremony.
Повідомити про цей вігук
Bradley W. Поїздка вдвох Australia, 10 листопада 2015 р.
Pissed off
6
To start off they didnt have our room then they put us in 1 with to double beds then made us wait 1hr and a half before we got another room then they got us 1 and put us in a none shocking room so we waited another 1/2 hr then they said no just smoke in the nine smoking room
Повідомити про цей вігук
Marie K. Поїздка вдвох Australia, 4 листопада 2015 р.
Had an amazing night at Crown Metropol.

The pool was amazing and relaxing, felt like I was overseas.
9,7
Great stay. Amazing facilities. Coming back with my kids for a mini family break.
Повідомити про цей вігук
Shirley B. Поїздка вдвох Australia, 4 листопада 2015 р.
Wonderful stay

Quality hotel, choice of restaurants and the location
10
Amazing stay, 5 stars without a doubt. Will be back
Повідомити про цей вігук
Mohmed D. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 30 жовтня 2015 р.
V good

Environment , cleanliness & staff
8,3
All v good
Повідомити про цей вігук
Vk R. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 27 жовтня 2015 р.
Luxury,swimming pool

Very comfortable room , nice swimming pool ..Only problem is , I have Request for special services for my doughter's 1st year birthday
8
They don't bother your special request 😫😫
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Crown Metropol Perth Hotel ПертCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барCrown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розвагиCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-залCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ЗручностіCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВхідCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07