чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Берсвуд, Перт, Австралія 6100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-бар Crown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розваги Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-зал Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зручності Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю
Crown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє Crown Metropol Perth Hotel Перт - Басейн Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вхід Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня Crown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центр Crown Metropol Perth Hotel Перт - Вітальня
Місцезнаходження Берсвуд Кількість номерів: 200

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 286 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (286)
Відсортувати за:
Zoe J. Поїздка вдвох Australia, 4 жовтня 2014 р.
Beautiful hotel, perfect stay

Amazing comfort, view and great staff
8,7
Excellent. Upgraded to spa room when we checked in - love this hotel.
Enrico F. Поїздка вдвох Indonesia, 1 жовтня 2014 р.
well located hotel with casino

casino, clean and big sizw
7,7
An ideal hotel in Perth with its own casino.
Jane-Marie S. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 1 жовтня 2014 р.
Over priced for the room and service standard

Location, quality fittings, variety dinning
6,7
Service is poor, lacking warmth
Clodagh I. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 вересня 2014 р.
Services unavailable yet promised when I booked

The front door man who helped me with my luggage and delivered my luggage to my room very efficiently
6
Eng T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 21 вересня 2014 р.
Fair casino hotel

Organization, cleaniless. Good location
6,7
Sarah H. Ділова поїздка Australia, 20 вересня 2014 р.
Perth Glory

Resturants, Rooms and Winning!
10
Fantastic, simply awesome.
Patrick O. Поїздка вдвох Australia, 14 вересня 2014 р.
Overnighter for Rolling Thunder Vietnam

Amenities, food, staff
9,3
It was great. Check in was quick, staff were efficient and friendly. Location was ideal with numerous restaurants, the casino and the river close by
Ronald F. Поїздка вдвох Australia, 7 вересня 2014 р.
Great Atmosphere

The atmosphere, Casino & friendly staff.
9,7
Enjoyed our weekend getaway, staff was great, entertainment was great but all in all a really great hotel to stay indoors.
Ivan A. Сім"я з малими дітьми Australia, 6 вересня 2014 р.
birthday

location pool for kids , food
6
after rooms sorted out to what we requested a good stay
Kim B. Поїздка вдвох Australia, 5 вересня 2014 р.
Excellent Stay

Lots to do, value for money upgrade, great views
8
We stayed at the Crown for one night as we were attending a show, there is so much to do, whether you like gambling, watching sport in the Carbon bar, to just socialising. We had a great stay and will be back.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Crown Metropol Perth Hotel ПертCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Паб/Коктейль-барCrown Metropol Perth Hotel Перт - Місця відпочинку та розвагиCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фітнес-залCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ЗручностіCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - ФойєCrown Metropol Perth Hotel Перт - БасейнCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВхідCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Спа-центрCrown Metropol Perth Hotel Перт - ВітальняCrown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Crown Metropol Perth Hotel Перт - Інтер’єр готелюCrown Metropol Perth Hotel Перт - Фойє


AS-AGWEB-3B07