чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel

Tower 5, 3 Tong Tak Street Tseung Kwan O, Tseung Kwan O, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Фойє Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Вітальня Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Басейн Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Танцювальна зала Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Танцювальна зала Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Сад Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Конференц-зал Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Конференц-зал
Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центр Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центр Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центр Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Оточення Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Оточення Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Оточення Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Оточення Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Оточення Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Фітнес-зал Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Ресторан Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Вітальня Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Tseung Kwan O Кількість номерів: 359

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 456 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (456)
Відсортувати за:
Evgeny F. Поїздка вдвох Russia, 21 вересня 2013 р.
Гонконг. Первое впечатление.

Номер, логистика, завтраки
9,3
Bondarenko S. Поїздка вдвох Russia, 29 травня 2013 р.
Одна ночь в Гонконге

-близость к метро;
8
Christian L. Ділова поїздка Indonesia, 17 жовтня 2014 р.
Nice Hotel

Big Room, Good Location & Great Staff
8
Fantastic...
Benny S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 14 жовтня 2014 р.
Strategic Hotel

strategic, nice, confortable
9,3
the hotel location is strategic because the location is near to mtr and mall. also near schools and a huge park beside which is nice for morning exercise. the room is great with a beautiful view. the room is clean and tidy. the furniture are unique
Luxi S. Індивідуальний мандрівник Germany, 6 жовтня 2014 р.
Service with a smile

attentive staff, stylish rooms, close to public transport
8,7
I always look forward to staying at the Crowne Plaza. The rooms are gorgeous, well designed and spacious, I appreciate the separate walk in shower and bath tub and love the walk in closet. The staff are attentive and actually do smile, which may sound strange but is not something I have encountered very often in HK were good service puts more emphasis on efficiency than friendliness. There is a sense of peace and quiet upon entering the room and I feel I can really relax and enjoy my stay as a time away from the everyday hustle. My only complaint is that this hotel still charges for in-room wifi, otherwise everything is pretty much perfect.
Lai N. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 5 жовтня 2014 р.
Very comfortable, quiet and clean.

Clean, bed is confortable, quite spacious
8,3
I have stayed here several times before, it locates just up the MTR station, has many restaurants around. The room was clean and comfortable. It's a corner room, so also quite spacious. Everything was fine except this time upon check-in I was served by this female staff, which makes my whole stay fell down to a much lower level. She was judgmental, with an attitude on her face, and talked to me as if I'm a second class citizen. I felt absolutely affended, it was not a nice feeling. I think the hotel should mind the quality of your staff, and their attitudes toward customers. I didn't pay 2500per night for the ugly face.
Ka M. Сім"я з малими дітьми Canada, 2 жовтня 2014 р.
Sham

Clean, tidy and location
7,3
Good Staff are nice and location is good Room is large also
Dennis C. Ділова поїздка United Kingdom, 23 вересня 2014 р.
A hidden gem

Service, food, cleanliness
8,7
I stayed at Crowne Plaza because I was attending a three day conference nearby. I travel frequently to Hong Kong but I had never visited the East Kowloon area before. It was a delight to discover an excellent hotel next to a great shopping mall in the tucked away place. Service was excellent. The Executive Suite was perfect and food in the Cielo was a delight.
Marshella K. Сім"я з малими дітьми Australia, 22 вересня 2014 р.
All good but a bit far from the city centre

close to MRT, Staffs are nice, Rooms are pretty spacious by hk standard compared to the price
10
Chew G. Ділова поїздка Malaysia, 22 вересня 2014 р.
i like the location and very convenience

good location, convenient and clean
9,3
everything is good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel ГонконгCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ФойєCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ВітальняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - БасейнCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Танцювальна залаCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Танцювальна залаCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - СадCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Конференц-залCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Конференц-залCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центрCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центрCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Спа-центрCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ОточенняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ОточенняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ОточенняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ОточенняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ОточенняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Фітнес-залCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - РесторанCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ВітальняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - ВітальняCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C08