Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Рецепція Darunday Manor Бохол - Буфет/Кафе
Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю
Розміщення: Тагбіларан Кількість номерів: 16
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 303 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (303)
Oleksandr B. Поїздка вдвох Ukraine, 11 травня 2012 р.
Бюджетный отель, хороший персонал

Явные преимущества отсутствуют
8,3
Наш номер, находящийся на 3 этаже, не имел окна, был оборудован шумным допотопным кондиционером, но со своим предназначением - предоставить ночлег усталым путникам - он справился! Интернет в номере мне поймать так и не удалось, приходилось бегать с ноутбуком на первый этаж чтобы проверить почту... Рядом с отелем (примерно 10 мин. пешком) находится крупный торговый центр, где можно купить все необходимое и поесть.
Artem H. Поїздка вдвох Russia, 5 квітня 2012 р.
удобно расположен, чистенький отель

чисто и тихо
9,3
от причала 10 минут на трицикле и порядка 30 песо) завтраки есть разные, каждый выберет что ему надо. в отеле не было услуг прачечной, но персонал вежливо предложил нам что они готовы отвезти в ближайшую и на сл день у нас уже все было постирано и лежало в номере. номера чистые, горячая вода, полотенца все есть. расположен рядом с главной площадью, а это удобно тем, что рядом есть где покушать и торговый центр. покушать рекомендуем сходить в заведение рядом, вестерн кухня. если выходим из отеля и идем через площадь по диагонали к заправочной станции.
Natalya L. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 листопада 2011 р.
хорошее расположение, центр городка

Есть всё необходимое: кондиционер, горячая вода, интернет
8
Приветливый персонал, в номере чисто. Но кондиционер очень шумит, уборка не каждый день, номер маленький.
Порада туристам: Не берите завтраки, дорого, не вкусно.
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2011 р.
уютный недорогой отель

недалеко от центра
7,3
были два дня с целью посмотреть Бохоль. Удобный, чистый и недорогой отель, но для непритязательных людей, приветливый персонал,
Annie S. Індивідуальний мандрівник Canada, 7 березня 2014 р.
Comfortable

Front desk lady spoke English well, was full of knowledge and was very efficient
8
i really enjoyed my stay and would have loved to stay longer.
Arvin A. Ділова поїздка Philippines, 7 лютого 2014 р.
Accessible

Center of Tagbilaran, Comfortable, Good Service
7
Paul S. Ділова поїздка United States of America, 5 лютого 2014 р.
had a nice stay in a comfortable hotel

Good price, good location and friendly staff
6
It was a nice stay...close to downtown and good access to the beaches. Very nice staff and good value for money
Sally C. Поїздка вдвох China, 4 лютого 2014 р.
very convenient location

great location, clean sheets, nice stuff
9
very noise! however if you do not mind this, it's a great place to walk around the central area of this city before going to the airport. Old building but clean sheet.
Ian M. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 12 січня 2014 р.
Good budget hotel, convenient for city centre

Close to city centre, friendly staff, good value
7
I chose this hotel for its proximity to the city centre. It is certainly convenient for that, just a short walk to BQ mall and other shops. Despite that, my room was quiet, untroubled by noise from outside. The rooms are nothing special but better than some at the price and there was reliable wifi. There is no lift so I had to walk up 2 floors, which may be a problem for some. The staff were all friendly and service at breakfast was good. The breakfast itself was a more realistic 'American' style than some in Philippine hotels. The coffee shop appeared to be closed when I was there, a pity because the menu looked quite good. (I don't know if the closure was temporary or permanent). That was no great problem because of the other restaurants nearby. I would stay there again.
Tarick A. Індивідуальний мандрівник France, 30 грудня 2013 р.
Bad hotel noisy stinky

Location
3,3
I only stayed one night be it was the worst night I ever had the bed was uncomfortable and it was so noisy I had to sleep with earplug otherwise impossible to sleep cold shower and no elevator I don't recommend this hotel for more than one night...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Darunday Manor Бохол - Зовнішній вид готелю Darunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - РецепціяDarunday Manor Бохол - Буфет/КафеDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A07