чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Рецепція Darunday Manor Бохол - Буфет/Кафе
Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Кухня
Місцезнаходження Тагбіларан Кількість номерів: 16
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 326 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (326)
Відсортувати за:
Oleksandr B. Поїздка вдвох Ukraine, 11 травня 2012 р.
Бюджетный отель, хороший персонал

Явные преимущества отсутствуют
8,3
Наш номер, находящийся на 3 этаже, не имел окна, был оборудован шумным допотопным кондиционером, но со своим предназначением - предоставить ночлег усталым путникам - он справился! Интернет в номере мне поймать так и не удалось, приходилось бегать с ноутбуком на первый этаж чтобы проверить почту... Рядом с отелем (примерно 10 мин. пешком) находится крупный торговый центр, где можно купить все необходимое и поесть.
Artem H. Поїздка вдвох Russia, 5 квітня 2012 р.
удобно расположен, чистенький отель

чисто и тихо
9,3
от причала 10 минут на трицикле и порядка 30 песо) завтраки есть разные, каждый выберет что ему надо. в отеле не было услуг прачечной, но персонал вежливо предложил нам что они готовы отвезти в ближайшую и на сл день у нас уже все было постирано и лежало в номере. номера чистые, горячая вода, полотенца все есть. расположен рядом с главной площадью, а это удобно тем, что рядом есть где покушать и торговый центр. покушать рекомендуем сходить в заведение рядом, вестерн кухня. если выходим из отеля и идем через площадь по диагонали к заправочной станции.
Natalya L. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 листопада 2011 р.
хорошее расположение, центр городка

Есть всё необходимое: кондиционер, горячая вода, интернет
8
Приветливый персонал, в номере чисто. Но кондиционер очень шумит, уборка не каждый день, номер маленький.
Порада туристам: Не берите завтраки, дорого, не вкусно.
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2011 р.
уютный недорогой отель

недалеко от центра
7,3
были два дня с целью посмотреть Бохоль. Удобный, чистый и недорогой отель, но для непритязательных людей, приветливый персонал,
Wilbert C. Поїздка вдвох United States of America, 17 листопада 2014 р.
what a nightmare!
2,7
It was a bad experience. This hotel lacks courtesy and consideration towards its customers. Terrible staff and no elevator which is hard if you stay all the way at the 3rd floor. They also dont serve lunch or dinner. Only breakfast which is inconvenient. Location is okay. City loc. none was cosidered best
David L. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 жовтня 2014 р.
Good room except...

Location
9
Good quality room, biggest problem was that the shutter window lets in all the road noise, it's practically like there is no window at all despite the fact I was on the 3rd floor. If they could solve this problem and make the curtain more light blocking then the room would be far more comfortable to sleep in.
John T. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 жовтня 2014 р.
nice cheap hotel

value location location
8,7
cheap hotel,very surprising,good value for money,cant comment on food did not get up once to try,walking distance to everything,good efficient pick up and drop off,bad points none realy.if im picky the tv not flat screen and the balcony not realy big enough,its a ledge.i would return
Elle R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 5 жовтня 2014 р.
Clean rooms and very helpful staff:)

1. Accomodating staff are always there to assess U, the room is spacious and very clean, the location is very accessible to almost everything
9,3
I stayed in Darunday with my 2 kids RJ and Grace last October 4, 2014 for our Milo Marathon which starts at Island City Mall just around 4 minutes from the Hotel. The room we booked was only good for 2 persons, we were supposed to pay for an extra person but the woman (probably the owner) said to me that since we are runners for Milo then she wont be collecting any additional payments. That she is inspired by seeing us doing what we love to do as family. It was a special conversation and we truly enjoyed the ambiance. We were then assisted to our room and surprisingly it was a large enough area with 2 beds, clean linens and it smells fresh as well. We will definitely stay there again next time. That's for sure:) Thanks Darunday Manor
Perry G. Поїздка вдвох Australia, 19 вересня 2014 р.
City location, friendly staff

Friendly helpful staff, comfortable room, central location
8
This is a very nice budget hotel with clean comfortable rooms, the only issue we had was very poor water pressure in the shower. We would definitely stay there again when in Tagbilaran.
James S. Поїздка вдвох United States of America, 7 вересня 2014 р.
NICE HOTEL NICE PRICE

No Key card, comfortable bed, Nice size room
9
The room is large and comfortable. They actually use a key and you don't use the key card that slides into a slot which shuts everything off when you leave.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Darunday Manor БохолDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - РецепціяDarunday Manor Бохол - Буфет/КафеDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Кухня


AS-AGWEB-3B07