чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Рецепція Darunday Manor Бохол - Буфет/Кафе Darunday Manor Бохол - Інтер’єр готелю Darunday Manor Бохол - Вітальня
Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Вітальня Darunday Manor Бохол - Кухня
Місцезнаходження Тагбіларан Кількість номерів: 16
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 337 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (337)
Відсортувати за:
Oleksandr B. Поїздка вдвох Ukraine, 11 травня 2012 р.
Бюджетный отель, хороший персонал

Явные преимущества отсутствуют
8,3
Наш номер, находящийся на 3 этаже, не имел окна, был оборудован шумным допотопным кондиционером, но со своим предназначением - предоставить ночлег усталым путникам - он справился! Интернет в номере мне поймать так и не удалось, приходилось бегать с ноутбуком на первый этаж чтобы проверить почту... Рядом с отелем (примерно 10 мин. пешком) находится крупный торговый центр, где можно купить все необходимое и поесть.
Artem H. Поїздка вдвох Russia, 5 квітня 2012 р.
удобно расположен, чистенький отель

чисто и тихо
9,3
от причала 10 минут на трицикле и порядка 30 песо) завтраки есть разные, каждый выберет что ему надо. в отеле не было услуг прачечной, но персонал вежливо предложил нам что они готовы отвезти в ближайшую и на сл день у нас уже все было постирано и лежало в номере. номера чистые, горячая вода, полотенца все есть. расположен рядом с главной площадью, а это удобно тем, что рядом есть где покушать и торговый центр. покушать рекомендуем сходить в заведение рядом, вестерн кухня. если выходим из отеля и идем через площадь по диагонали к заправочной станции.
Natalya L. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 листопада 2011 р.
хорошее расположение, центр городка

Есть всё необходимое: кондиционер, горячая вода, интернет
8
Приветливый персонал, в номере чисто. Но кондиционер очень шумит, уборка не каждый день, номер маленький.
Порада туристам: Не берите завтраки, дорого, не вкусно.
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2011 р.
уютный недорогой отель

недалеко от центра
7,3
были два дня с целью посмотреть Бохоль. Удобный, чистый и недорогой отель, но для непритязательных людей, приветливый персонал,
Caren L. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 лютого 2015 р.
best hotel in Bohol

staff were very good and helpful
8,3
Good value for money, I'm going to stay there again
Chinky G. Ділова поїздка Philippines, 7 лютого 2015 р.
best and helpful staff

helpfull staff, affordable hotel, clean
8,7
very nice staff, i accidentally left my tablet in a taxi way to darunday manor, ate zelie (front receptionist) ask dodong (one of their staff) to accompany me to locate the driver. dodong manage to know the address of the driver, that time the driver was already sleeping he didn't know that i left my tablet in his taxi, and i found my tablet at his taxi, im very happy. tnx very much to ate zelie and kuya dodong also the driver named allan. about the hotel i am very satisfied.
Meesyl P. Поїздка вдвох Philippines, 2 лютого 2015 р.
Good location

Near the malls,restaurants
7,3
centrally located.near the airport,mall and restaurants.good customer service.they allow us to check in early.wifi is avail at the lobby.
Edward A. Сім"я з малими дітьми Canada, 29 грудня 2014 р.
it ok for the price I paid if you want better youp

the staff will help with anything if you ask but you need to ask if you dont ask you will not get
8,3
Its was very good time staff was very nice and helpful with information about day trips and good place to eat I would stay again for the price
Jeremy H. Група Australia, 27 грудня 2014 р.
Clozy little place to stay

Location, staff, quite
9,7
Was a pleasant stay. Not much to do at the actual hotel, but it's a great jumping off point for those who plan on exploring the island. Staff were friendly as well. Do recommend for those who are looking to save a bit of cash.
Clarence Z. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 грудня 2014 р.
Its close to town

Close to town,cheap
9
well its really cheap!!close to town u can go around by walking its not dangerous!!good place to visit with the people who likes adventure

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Darunday Manor БохолDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - РецепціяDarunday Manor Бохол - Буфет/КафеDarunday Manor Бохол - Інтер’єр готелюDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - ВітальняDarunday Manor Бохол - Кухня


AS-AGWEB-3C03