Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Тагбіларан Сіті, Танбіларан Сіті, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 368 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (368)
Відсортувати за:
Oleksandr B. Поїздка вдвох Ukraine, 11 травня 2012 р.
Бюджетный отель, хороший персонал

Явные преимущества отсутствуют
8,3
Наш номер, находящийся на 3 этаже, не имел окна, был оборудован шумным допотопным кондиционером, но со своим предназначением - предоставить ночлег усталым путникам - он справился! Интернет в номере мне поймать так и не удалось, приходилось бегать с ноутбуком на первый этаж чтобы проверить почту... Рядом с отелем (примерно 10 мин. пешком) находится крупный торговый центр, где можно купить все необходимое и поесть.
Повідомити про цей вігук
Artem H. Поїздка вдвох Russia, 5 квітня 2012 р.
удобно расположен, чистенький отель

чисто и тихо
9,3
от причала 10 минут на трицикле и порядка 30 песо) завтраки есть разные, каждый выберет что ему надо. в отеле не было услуг прачечной, но персонал вежливо предложил нам что они готовы отвезти в ближайшую и на сл день у нас уже все было постирано и лежало в номере. номера чистые, горячая вода, полотенца все есть. расположен рядом с главной площадью, а это удобно тем, что рядом есть где покушать и торговый центр. покушать рекомендуем сходить в заведение рядом, вестерн кухня. если выходим из отеля и идем через площадь по диагонали к заправочной станции.
Повідомити про цей вігук
Natalya L. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 листопада 2011 р.
хорошее расположение, центр городка

Есть всё необходимое: кондиционер, горячая вода, интернет
8
Приветливый персонал, в номере чисто. Но кондиционер очень шумит, уборка не каждый день, номер маленький.
Порада туристам: Не берите завтраки, дорого, не вкусно.
Повідомити про цей вігук
Sergey E. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 травня 2011 р.
уютный недорогой отель

недалеко от центра
7,3
были два дня с целью посмотреть Бохоль. Удобный, чистый и недорогой отель, но для непритязательных людей, приветливый персонал,
Повідомити про цей вігук
Ryan J. Поїздка вдвох Philippines, 8 лютого 2016 р.
Not worth for money.

None
5,3
Not fine.. not worth for money
Повідомити про цей вігук
Luigi R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 10 січня 2016 р.
no good

nothing
8
ugly hotel I will never go back again
Повідомити про цей вігук
Jaakko A. Індивідуальний мандрівник Finland, 30 грудня 2015 р.
Small hotel in the heart of Taglibaran is okay

Location, WiFi
5,3
The location in the centre is good. Just staying for one night after arrival late in the port and leaving early next morning. Some mould in the bathroom. Service scarse. The lady at the reception was more interested in Facebook than clients.
Повідомити про цей вігук
Gadi K. Поїздка вдвох Israel, 13 листопада 2015 р.
Nice staff, bad sewege smell due to no windows

The staff, free shuttle, location
6,7
The hotel is in a very good location and the free shuttle (if you book through the hotel's website) is a nice bonus. The cleanliness is not so good, as in all of philippins. The room lacked a window, which made the sewage smell untolerable. Sheets and towels had stains but were changed upon request.
Повідомити про цей вігук
Josefina R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 15 жовтня 2015 р.
An assessment of a first-time occupant.

Cleanliness, proximity to church, friendly staff
8,7
It was a pleasant stay, although it would have been better they serve lunch and dinner. Also more choices for breakfast.
Повідомити про цей вігук
Kaylin S. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 13 жовтня 2015 р.
Nice basic place to stay

nice bathroom, friendly staff, close to pier and airport
8,7
My mom and I stayed here for 3 days recently. We had a great stay, although I didn't realize the place didn't have an elevator when we booked it, which was not a big deal for me but my mom sometimes has trouble with her knees so she didn't really like haven't to go up stairs to our room. The food in the breakfast cafe is a bit overpriced, I felt, but it was pretty good food. It is only included in your stay if you book on their website, though; booking through agoda and you have to pay for it. Which I thought kinda sucked. It's really close to some places to eat, and also the Pier (if you're arriving on the ferry from Cebu) or the airport (if flying in). The worst part of our stay I guess would be the lumpy pillows (not very comfy) and the rooster outside that woke us up at 5am every day! But the room itself was very clean and nice beds, bathroom was nice enough though a bit small. Staff was very friendly and helpful.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Darunday Manor Танбіларан СітіDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - РецепціяDarunday Manor Танбіларан Сіті - Буфет/КафеDarunday Manor Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - КухняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - Ванна кімнатаDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - ВітальняDarunday Manor Танбіларан Сіті - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06