чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Ванна кімната Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Ванна кімната
Day And Night Hotel Гонконг - Ванна кімната Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Вітальня Day And Night Hotel Гонконг - Рецепція
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 786 відгуків

Ціна-якість:
6,9
Розташування
8,2
Робота персоналу:
6,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,2
Усі відгуки (786)
Відсортувати за:
Karine A. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 грудня 2013 р.
Дешево

Мало место но хорошая цена
6,7
Лучше брать номер с двумя кроватями даже если вы один
Anastasiia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 липня 2013 р.
Неплохой хостел

Чистота, расположение
6,3
Отель тяжело найти, потому как в одном здании находится куча подобных хостелов, на первом этаже мини рынок с индусами и тп. Но сам отель произвел хорошее впечатление. Номера разные, мы жили в трех, в одном была двуспальная кровать, хороший кондиционер, но не было окна:) от входа до кровати было ровно полметра, поэтому все сумки располагались под кроватью. в других номерах места было чуть больше, там было мини-окно,которое упиралось в соседний дом, но кондиционеры стояли старые,больше дули,чем охлаждали:) есть фен,общий на все номера, во всех ванных комнатах душ над унитазом, естественно:) по чистоте все понравилось,белое белье без всяких рисунков. Расположение - отличное.
Tatsiana C. Індивідуальний мандрівник Belarus, 12 травня 2013 р.
Просто ужас.

Ничего не понравилось.
3
Приехала рано утром (предварительно написала письмо с просьбой о ранней регистрации). Пришлось долго объяснять (т.к. плохо владею англ. яз.) об обещанной ранней регистрации. 1 час ожидания и мне уделили время - заселили в номер. От вида номера хотелось плакать - грязь кругом и отношение персонала я бы оценила на 2. Никому бы не посоветовала даже на пару часов. Цена очень завышена...
Anton K. Індивідуальний мандрівник Ukraine, 18 квітня 2013 р.
Маленькие, но чистые комнаты в хорошем районе

Расположение, интернет, цена
7
Petr K. Поїздка вдвох Russia, 23 лютого 2013 р.
МЕГАмаленький номер

до метро 2 минуты
5
Номер был настолько малюсенький, что вначале долго смеялись, а потом долго не понимали как нам открывать чемодан с вещами...шкафа нет. В туалете тоже весело: можно делать дела, мыться и чистить зубы одновременно! Такто там чисто, и на ночь две остаться можно. но лучше делать это, если у вас мало вещей....и нет больше денег на отель получше..
Elena T. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 жовтня 2012 р.
Нормально

Быстрый интернет, расположение
5,3
Dmitrii C. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 березня 2012 р.
комнатки с ужасной обстановкой а-ля гетто

Хуже среднего
3,3
Комнатки размером 10 кВ.м деревянные кровати, все очень бюджетно максимально спартанские условия, отелем я бы не назвал это место, скорее хостел. Из плюсов - наличие горячей воды
Jan N. Поїздка вдвох Philippines, 15 жовтня 2014 р.
Cramp

Location location location
5,3
A place to sleep is a place to sleep. The bed was nice and soft. But the room itself was smaller than anticipated. Don't expect too much in terms of living space as there is virtually none. A tad too expensive to be honest. If we knew it was going to be that small we would've paid a bit more for additional legroom.
John K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 жовтня 2014 р.
A great first experience for Chungking mansions

cleanliness, location
8
This was my first time in HK and chungking mansions. While i was a little shocked at the SMALL size of the room, i hear it's like that everywhere in HK, since space is at such a premium. The hotel itself was kep very clean, and we were pleasantly surprised that we even got room service (beds and towels). The bathrooms get a little messy wet since there isn't a separate shower, but the water got hot quickly and was well ventilated. The rooms themselves, while very small, are well architected to make the best use of available space. I didn't have that much contact with the staff but they seemed friendly enough! All in all i enjoyed my time and would recommend!
Chua K. Поїздка вдвох Singapore, 13 жовтня 2014 р.
not much space in the room

good location
5,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Day And Night Hotel ГонконгDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - Ванна кімнатаDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - Ванна кімнатаDay And Night Hotel Гонконг - Ванна кімнатаDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - ВітальняDay And Night Hotel Гонконг - РецепціяDay And Night Hotel Гонконг - РецепціяDay And Night Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B05