Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Новена, Сінгапур 329133

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 2379 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (2379)
Відсортувати за:
Mikhail S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 березня 2016 р.
Хороший отель, рекомендую
5
В десятиминутной прогулке от метро Novena. Рядом много кафе с национальной азиатской кухней, супермаркет. До метро и района Орчард ходит шатл, на который нужно предварительно записаться. В номере чисто, постельное белье отличное, набор чайно-кофейный и вода обновляется каждый день. Понравилось проживание
Повідомити про цей вігук
Butenko E. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2014 р.
Впечатления о Days Hotel Singapore At Zhongshan Pa

Чистота, качество обслуживания, цена/качество
9,3
Замечательный отель, не было никаких проблем. Не очень просторные номера, но очень уютные, бесплатный вайфай, бесплатный шатл до станции метро (это очень помогает), каждый день уборка, все как положено, в случае возникновения трудностей, нам всегда старались помочь.
Повідомити про цей вігук
Igor A. Поїздка вдвох Russia, 18 листопада 2014 р.
хорошая цена и качества.

Очень спокойный район, в номере чисто, персонал приветливый, очень расторопный служащий на входе в отель.. Из недостатков расположен далеко от метро
7,7
Повідомити про цей вігук
Joseph O. Поїздка вдвох Philippines, 29 травня 2016 р.
2-night staycation
5
This is definitely a value for money. The room is not so spacious but cozy. Carpeted and has big windows. Toilet has ample space. Its quite a distant to mrt station but hotel offers free shuttle bus.
Повідомити про цей вігук
Wanatchaporn U. Ділова поїздка Thailand, 29 травня 2016 р.
The hotel is good, but staffs is not polite.
4,3
The hotel is very clean. Location is awesome. I went there for join a short course at Tang Tock Seng hospital, so I can easily walk there. However, hotel staffs is always issue. After we checked out they said that we can use hotel's shuttle bus, we sat and wait for the bus for 10 minutes, when the bus arrived as the schedule the told me that bus is fulled, after the sign me a bus ticket. I said it's not okay for using next bus (next 15 minutes) then they let me use that bus but it wasn't fulled.
Повідомити про цей вігук
Carol L. Поїздка вдвох Singapore, 27 травня 2016 р.
the little touches count
5,7
the locale is excellent, with plenty of food choices along Singapore's heritage trail. zhongshan and its surroundings are serene with ample amenities, like supermarket, religious places, cafes and bar. we found the shuttle service to/from novena square and orchard a huge plus to our travel.
Повідомити про цей вігук
Pui M. Поїздка вдвох Hong Kong, 26 травня 2016 р.
Ok
4,3
Ok
Повідомити про цей вігук
David T. Поїздка вдвох Indonesia, 25 травня 2016 р.
Air condition not working
3,7
Room 918 and last month another room with queen bed, the air con none workings , we were told to wait 1 hour n we finally change to double bed rooms, this hotel need better management since so many rooms does not blow the air con .... Not recommended if you are couple ...
Повідомити про цей вігук
Vu K. Сім"я з малими дітьми Vietnam, 24 травня 2016 р.
Great Hotel. Feel comfortable.
6,7
The room's same as the picture. Beautiful and clean room with nice view. Next to the park and fair price market, food around. Not far from Novena MRT, around 15 mins walking, but hotel has shuttle bus to Square/MRT. Staffs so nice. Feel comfortable at Days Hotel. We'll come back.
Повідомити про цей вігук
Yoke H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 24 травня 2016 р.
Overall Comfy Stay
5,7
Small & cozy room. Good enough for 1 to 2 persons. Tidy & clean. Bright & cheery decor.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелюDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ОточенняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелюDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімнатаDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - БуфетDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - БуфетDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелюDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ОточенняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ОточенняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - СадDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - МагазиниDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Транспорт поручDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РецепціяDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ФойєDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімнатаDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ФойєDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - СадDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Сад


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04