чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Новена/Балєстьє, Сінгапур 329133 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Рецепція Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фойє Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімната Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-зал Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Буфет Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Буфет Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Буфет Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімната Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-зал Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Сад Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Оточення Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Вітальня Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ресторан Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ресторан Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ресторан Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ресторан Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-зал
Місцезнаходження Новена/Балєстьє Кількість номерів: 405
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 1548 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (1548)
Відсортувати за:
Butenko E. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2014 р.
Впечатления о Days Hotel Singapore At Zhongshan Pa

Чистота, качество обслуживания, цена/качество
9,3
Замечательный отель, не было никаких проблем. Не очень просторные номера, но очень уютные, бесплатный вайфай, бесплатный шатл до станции метро (это очень помогает), каждый день уборка, все как положено, в случае возникновения трудностей, нам всегда старались помочь.
Sze Y. Ділова поїздка Hong Kong, 19 листопада 2014 р.
Good as always

Comfortable room, Clean, Good staff
7,7
Madalia K. Поїздка вдвох Indonesia, 19 листопада 2014 р.
Comfortable hotel

Have shuttle bus going novena mtr and orchard, easy to find a food specially street singapore food. Our flight arrived in early morning lucky the hotel let us go inside the room at 10am.
7,3
Its quite nice hotel, and surrounding even a bit far from tourist place.
Akihiko H. Ділова поїздка Japan, 19 листопада 2014 р.
Clean and good located

clean room, good location and helpful staff
7,7
arrived very late, after midnight, one bed room was not available, staff say sorry but gave me late check-out w/o charge
Yeo- K. Ділова поїздка Singapore, 18 листопада 2014 р.
Disappointing Unethical holding back deposit

None
7
I am very upset and disappointed that the hotel held my deposit via credit card and can only refund after 7 days. If this is has been communicated and explain to me I would have given cash as deposit instead of credit card . This is not unethical practice
Vincent L. Поїздка вдвох Singapore, 16 листопада 2014 р.
Good

The hotel is new there are a lot of restaurants nearby the staff is friendly n helpful
8,3
Good
Keng W. Поїздка вдвох Singapore, 15 листопада 2014 р.
Good rooms

Clean Room, Clean Bed, Good staffs
6,7
Clean Room, Clean Bed, Good staffs. What can I ask for more for such a good value price hotel?
Benjamin T. Поїздка вдвох Malaysia, 15 листопада 2014 р.
clean and good location

clean, good location, alot of things to eat
8
First time staying here. Better value than value hotel nearby in the same area. slightly more expensive than value hotel but worth it. Near eateries and also the MRT station, and very close to orchard road where i can do my shopping. Worth the money and will return again
Leong M. Поїздка вдвох Singapore, 15 листопада 2014 р.
Value for money

Clean, quiet, good bed
7,7
Be assured of a restful sleep at a fraction of the price of the other 4,5 star hotels.
Yeo- K. Ділова поїздка Singapore, 14 листопада 2014 р.
Beware security deposit is not return immediately

Clean and Nice Breakfast
7,3
Not so good as I am not aware that the security deposit cannot be returned immediately if we provide our credit card. They should return my credit card slip and cancel it upon check out . I would have given cash as deposit if I am aware that my credit card amount can only be returned in 7 days time Stayed there from 12 Nov 2014 to 14 Nov 2014 . Stayed again from 16 Nov 2014 to 17 Nov 2014.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park СінгапурDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РецепціяDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ФойєDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелюDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімнатаDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - БуфетDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - БуфетDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - БуфетDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Інтер’єр готелюDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Ванна кімнатаDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Зовнішній вид готелю Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - СадDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ОточенняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - ВітальняDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - РесторанDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Фітнес-залDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - МагазиниDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Сінгапур - Транспорт поруч


AS-AGWEB-3C05