чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Тамунінг, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ресторан Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Фойє
Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Бізнес Центр Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня
Місцезнаходження Тамунінг Кількість номерів: 48
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 255 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,1
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (255)
Відсортувати за:
Nikolay P. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2013 р.
Отель недалеко от аэропорта

Чистая комната, вежливый персонал.
7,7
Отель с хорошим соотношением цена-качество. Близко от аэропорта, далековато от всех туристических мест и моря. Обязательно нужно брать машину. Заселили в номер над лобби, рядом с генератором, который начинал жутко грохотать в 05:30. Попросили переселить. Переселили только через день и после этого спали по утрам нормально. Сейфа нет. В правилах проживания, которые лежат в номере , было написано, что трансфер из аэропорта и в аэропорт бесплатный, но при выезде персонал сделал две попытки взять с нас $16. Пришлось им показывать их же правила, после чего довезли в аэропорт бесплатно. Это несколько омрачило, до этого эпизода дружественную атмосферу отеля.
Alexey Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 грудня 2012 р.
перекантоваться после аэропорта

недорогой для проведения остатка ночи
3,3
очень неудобная кровать, в Америке эти отели получше недалеко есть ренткарная контора,
Natalia I. Група Russia, 24 грудня 2012 р.
Хороший отель за свои деньги!

Бесплатный трансфер в аэропорт
9
Отель выбрали по причине близости к аэропорту, на последний день отпуска. Несмотря на то, что мы приехали в час дня, с заселением проблем не было. Удивило что в таком бюджетном отеле в комнате был телевизор плазма, живя в Мариотте пялились на "аквариумный" телескоп допотопного ТВ. Чистенько, аккуратненько. Порадовал бесплатный трансфер в аэропорт, водитель приехал за нами строго в назначенное время. Вай фай брал вполне сносно. Тапок не дают.
Hyeongsu K. Поїздка вдвох South Korea, 25 лютого 2015 р.
Kind

Kindly staff
6,7
Not good location
Austin G. Ділова поїздка United States of America, 10 лютого 2015 р.
Title

staff, price, cleanliness
8,3
Good
Loveline R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 8 лютого 2015 р.
Overnight stay.

Friendly and helpful staff, clean room, convinient.
9,7
It was relaxing. Quiet-peaceful place. Friendly staff from when I arrived at 4am. But when i left sunday 430am, the last front service guy wasn't very nice, he didnt smile or even greeted me like the other staff who always has a smile on their faces and makes my day brighter. That got me disappointed. I wrote a note before i left my room with a smile on my face but going to the front desk and leaving just got me disappointed after. Sad. So sad..
Yurim H. Ділова поїздка South Korea, 6 лютого 2015 р.
Just right for 3 stars motel

staff. room condition. affiliation with aquasuites.
8,3
Staffs were super nice. Although there were no much to eat nearby the motel, I could have Denny's and PapaJohns within 10 minutes of walking. Recommend for people who go to Guam for taking exams. Definitely not for the family.
James W. Група United States of America, 4 лютого 2015 р.
Terrific Staff

1). Staff. 2). Cleanliness. 3) Value/price
8,7
Great
Edward A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 лютого 2015 р.
Great bed!!! My most needy accommodation.

Bed, shuttle service, and customer service
7,7
Lighting in room was lacking at night.
Jungeun L. Ділова поїздка South Korea, 1 лютого 2015 р.
Staffs were very friendly except for the night one

Cleanness
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Days Inn Tamuning ГуамDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВхідDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3A03