чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Тамунінг, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ресторан Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Фойє
Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Бізнес Центр Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня
Місцезнаходження Тамунінг Кількість номерів: 48
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 219 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (219)
Відсортувати за:
Nikolay P. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2013 р.
Отель недалеко от аэропорта

Чистая комната, вежливый персонал.
7,7
Отель с хорошим соотношением цена-качество. Близко от аэропорта, далековато от всех туристических мест и моря. Обязательно нужно брать машину. Заселили в номер над лобби, рядом с генератором, который начинал жутко грохотать в 05:30. Попросили переселить. Переселили только через день и после этого спали по утрам нормально. Сейфа нет. В правилах проживания, которые лежат в номере , было написано, что трансфер из аэропорта и в аэропорт бесплатный, но при выезде персонал сделал две попытки взять с нас $16. Пришлось им показывать их же правила, после чего довезли в аэропорт бесплатно. Это несколько омрачило, до этого эпизода дружественную атмосферу отеля.
Alexey Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 грудня 2012 р.
перекантоваться после аэропорта

недорогой для проведения остатка ночи
3,3
очень неудобная кровать, в Америке эти отели получше недалеко есть ренткарная контора,
Natalia I. Група Russia, 24 грудня 2012 р.
Хороший отель за свои деньги!

Бесплатный трансфер в аэропорт
9
Отель выбрали по причине близости к аэропорту, на последний день отпуска. Несмотря на то, что мы приехали в час дня, с заселением проблем не было. Удивило что в таком бюджетном отеле в комнате был телевизор плазма, живя в Мариотте пялились на "аквариумный" телескоп допотопного ТВ. Чистенько, аккуратненько. Порадовал бесплатный трансфер в аэропорт, водитель приехал за нами строго в назначенное время. Вай фай брал вполне сносно. Тапок не дают.
Pascal M. Сім"я зі старшими дітьми Canada, 7 листопада 2014 р.
Good price and well located

Location, location, location
6,7
Catherina G. Сім"я з малими дітьми United States of America, 7 листопада 2014 р.
Great transit hotel

Location, price and cleanliness
7,3
We used the hotel to catch some sleep between a twelve hour layover. Location was near the airport $10 can fare which we did since the bus shuttle would have cost two people more. Room was basic but had cold air conditioning, cable tv and was quite clean
Raymond G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 жовтня 2014 р.
Worth your Money

Good staff. Clean room. Sufficient parking space.
7
All in all, we had a good experience.
Luisito L. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 28 жовтня 2014 р.
Nice and practical hotel

Clean room, good location and reasonable hotel rate.
7,7
We were a family of 4 when we visited Guam. We were so pleased about the room and toilet because they were clean and comfortable enough that's why it easily satisfied our requirements. The staff were attentive and easy to deal with. The location is quite near the Guam Premium Outlet and some other places to see in Guam. It's also located near the various restaurants. Having availed of the rent-a-car service, we encountered no problem about their parking space. We intended to extend our stay but they could no longer accommodate us due to full booking. For our next Guam trip, we're definitely coming back to Days Inn Hotel Guam.
Nana I. Поїздка вдвох Japan, 7 жовтня 2014 р.
Good experience

Affordable, nice staff, good wifi connection
8,7
Our flight was delayed by one day so found the cheapest option last minute. The hotel was better than expected and as a typhoon was hitting Guam, we were happy of the very fast wifi in the room. We were able to relax and watch movies etc. the staff was very nice and everything went very smoothly.
Tuan T. Поїздка вдвох United States of America, 2 жовтня 2014 р.
Very economical for the price being charge.

The location, free wifi, and staff friendliness.
6,3
Overall it was a fair price charge compare to the other hotel. If you are on a tight budget this is the best place to stay.
Larry C. Ділова поїздка United States of America, 27 вересня 2014 р.
NICE PLace

Quiet, friendly staff, clean
8,7
Stay was good. Even though the hotel is a little dated, it was clean, conviently located and quiet. Staff very friendly and helpful.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Days Inn Tamuning ГуамDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВхідDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3B01