чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Тамунінг, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ресторан Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Фойє
Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Бізнес Центр Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня
Розміщення: Тамунінг Кількість номерів: 48
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 165 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
5,2
Усі відгуки (165)
Nikolay P. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2013 р.
Отель недалеко от аэропорта

Чистая комната, вежливый персонал.
7,7
Отель с хорошим соотношением цена-качество. Близко от аэропорта, далековато от всех туристических мест и моря. Обязательно нужно брать машину. Заселили в номер над лобби, рядом с генератором, который начинал жутко грохотать в 05:30. Попросили переселить. Переселили только через день и после этого спали по утрам нормально. Сейфа нет. В правилах проживания, которые лежат в номере , было написано, что трансфер из аэропорта и в аэропорт бесплатный, но при выезде персонал сделал две попытки взять с нас $16. Пришлось им показывать их же правила, после чего довезли в аэропорт бесплатно. Это несколько омрачило, до этого эпизода дружественную атмосферу отеля.
Alexey Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 грудня 2012 р.
перекантоваться после аэропорта

недорогой для проведения остатка ночи
3,3
очень неудобная кровать, в Америке эти отели получше недалеко есть ренткарная контора,
Natalia I. Група Russia, 24 грудня 2012 р.
Хороший отель за свои деньги!

Бесплатный трансфер в аэропорт
9
Отель выбрали по причине близости к аэропорту, на последний день отпуска. Несмотря на то, что мы приехали в час дня, с заселением проблем не было. Удивило что в таком бюджетном отеле в комнате был телевизор плазма, живя в Мариотте пялились на "аквариумный" телескоп допотопного ТВ. Чистенько, аккуратненько. Порадовал бесплатный трансфер в аэропорт, водитель приехал за нами строго в назначенное время. Вай фай брал вполне сносно. Тапок не дают.
William E. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 квітня 2014 р.
Satisfactory.

airport proximity. helpful staff
6
No serious issue. But lack of nearby restaurants and failure of staff to give directions to any place to eat a problem, specially at night when sent in wrong direction.
Michael S. Поїздка вдвох United States of America, 31 березня 2014 р.
Clean, comfortable and convenient.

Close to the airport, clean room, comfortable bed.
6
My wife and stayed there for four nights. It was very comfortable. Room and beds were clean. Staff was pleasant. Flat screen TV's. Close to the airport. The bathrooms could use an update or renovation. But other than that we would stay there again.
Michael S. Поїздка вдвох United States of America, 19 березня 2014 р.
Great for layovers or a weekend..

clean, comforatable, location to airport.
5,7
Our stay was good. The rooms are clean. The bathrooms had only a shower and could do with an update. But other than that it is good value for the money and would stay there again with my wife.
France M. Ділова поїздка United Kingdom, 16 лютого 2014 р.
good for 1 night stay

location, spacious, good staff
7,7
just stay 1 night arrived late and leaved early so did not experience any problems- I was in and out in few hours- but staff was nice and helpfull and the room was bigger than I expected. Would be happy to stay again in the future
Alan T. Поїздка вдвох United States of America, 14 лютого 2014 р.
Comfortable stay

Close to airport, moderate price, clean facilities
7,7
Good moderately priced hotel. Only 1 mile from airport
Stephenie C. Поїздка вдвох United States of America, 1 лютого 2014 р.
cable tv. clean hotel room and bathroom

clean bathroom, friendly staff, comfortable bed.
7,3
good things- clean bathroom, friendly staff. they were very helpful with many of my questions. 15-20 minute walk to a nice shopping and restaurant outlet center. Occasional free shuttle transportation to any major shopping location in the city. bad things- water was sometimes not hot enough, the design of the shower allowed water to easily travel outside the shower, could never figure out how to open the door to the balcony, the hotel in located on a busy road- so its usually very loud. are electric room key would reset every night- so we would have to go to the front counter to reset it. I saw a couple of roaches on my last day in the room.
Calvin M. Група Philippines, 31 січня 2014 р.
nice location

location, rooms are bigger than the place we used to stay.
7,3
Our stay was good. I love the location it's close to where we wanted to go.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Days Inn Tamuning ГуамDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВхідDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3C07