Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Тамунінг, Гуам 96913

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 351 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (351)
Відсортувати за:
Elena M. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 серпня 2015 р.
Хороший бюджетный отель

Хорошее соотношение цены и качества, не очень далеко пляж, хорошее обслуживание
9,3
Около Tumon Bay на первой линии находятся только дорогие отели, а этот отель в стороне от основной тусовки, не на самом бойком месте, не в центре и не около пляжа, но на несколько дней совсем неплохой. Есть холодильник, телевизор, телефон, чайник, микроволновка, фен, сейф, бесплатный wi-fi, интернет отличный, в номере стоит две бутылочки воды (но поставили только один раз, потом я покупала) в магазине напротив. Там же покупала продукты на завтрак ( у меня был без завтрака). Розетки американские, напряжение в электросети 110-120 В, 60 Гц (у меня был с собой универсальный переходник, купленный в США). Могу согласиться с отзывами по этому отелю насчет небольшого косметического ремонта и староватой сантехники. Объявленного в информации об отеле трансфера (платного) из аэропорта и в аэропорт сейчас у них нет – я писала им по электронной почте и хотела заказать, но получила ответ, что, к сожалению, сейчас его нет… Аэропорт недалеко, я доехала на такси за 15 долларов. К сожалению, поблизости нет остановки общественного транспорта. Зато у отеля совместно с соседним таким же небольшим отелем Aqua Suites есть бесплатный шаттл (Hotel complementory shuttle) – два минибаса Honda, которые через каждые 3 часа (с 9 утра до 9 вечера) возят постояльцев в несколько мест: торговые центры Guam Premier Outlets, Plaza Shopping Centre (это магазины беспошлинной торговли), K Mart (магазин дешевых товаров), пляж Ypao Beach. Народ этим активно пользуется и в 9 утра бывает, что развозят в несколько партий и приходится ждать. Тем не менее, хотя бы один раз проехать весь путь есть смысл – определиться, где что находится. Потом можно и пешком ходить. Также по расписанию можно уехать обратно в отель из этих мест.
Повідомити про цей вігук
Nikolay P. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2013 р.
Отель недалеко от аэропорта

Чистая комната, вежливый персонал.
7,7
Отель с хорошим соотношением цена-качество. Близко от аэропорта, далековато от всех туристических мест и моря. Обязательно нужно брать машину. Заселили в номер над лобби, рядом с генератором, который начинал жутко грохотать в 05:30. Попросили переселить. Переселили только через день и после этого спали по утрам нормально. Сейфа нет. В правилах проживания, которые лежат в номере , было написано, что трансфер из аэропорта и в аэропорт бесплатный, но при выезде персонал сделал две попытки взять с нас $16. Пришлось им показывать их же правила, после чего довезли в аэропорт бесплатно. Это несколько омрачило, до этого эпизода дружественную атмосферу отеля.
Повідомити про цей вігук
Alexey Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 грудня 2012 р.
перекантоваться после аэропорта

недорогой для проведения остатка ночи
3,3
очень неудобная кровать, в Америке эти отели получше недалеко есть ренткарная контора,
Повідомити про цей вігук
Natalia I. Група Russia, 24 грудня 2012 р.
Хороший отель за свои деньги!

Бесплатный трансфер в аэропорт
9
Отель выбрали по причине близости к аэропорту, на последний день отпуска. Несмотря на то, что мы приехали в час дня, с заселением проблем не было. Удивило что в таком бюджетном отеле в комнате был телевизор плазма, живя в Мариотте пялились на "аквариумный" телескоп допотопного ТВ. Чистенько, аккуратненько. Порадовал бесплатный трансфер в аэропорт, водитель приехал за нами строго в назначенное время. Вай фай брал вполне сносно. Тапок не дают.
Повідомити про цей вігук
Gustavo A. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 13 січня 2016 р.
One night stay close to airport for transit

Complimentary shuttle to movie theater / shopping, bed was comfortable, new plush towels in our room
7,3
Very nice staff and decent room if for a one night stay while in transit, on our way home. Guam hotels are very expensive, so it's hard to rate this a good value for money, but for the local area price okay. It was close to the airport (just a couple minute drive, but taxi still costs $12-15 one way!), and room was basic and clean. Free shuttle to shopping areas and movies at set times, which is nice. Compared to other hotels in this same price range, this will probably be our pick again for a one night stay between flights! Best part was they had brand new plush white towels in our room!
Повідомити про цей вігук
Mingzhe X. Поїздка вдвох China, 7 січня 2016 р.
Good hotel with valued price

price, staff, room
9,3
The hotel locates close the the main highway. If you rent a car, it's convenient. Otherwise not because not public shuttle bus pass it. Only hotel's own shuttle (not many times a day). Room is ok. Only the airconditioner is too loud. Totally I will say it deserves the price (it's cheap in Guam). Hotel staffs are all very friendly.
Повідомити про цей вігук
Roger D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 29 грудня 2015 р.
Nice Stay

Location, Affordable, Free Internet
7,7
Повідомити про цей вігук
Ong C. Сім"я з малими дітьми Singapore, 22 грудня 2015 р.
Location near GPO

location.
4,7
THE REVIEW IS NOT TALLY AS WHAT I STAY. NO ROOM SERVICE, UNCOMFORTED BEB.
Повідомити про цей вігук
Esther B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 грудня 2015 р.
Days

Free shuttle
5
Internet did not work in my room even after telling the front desk in the evening of my arrival, the next morning, then finally the evening of the next day. How hard is it to get internet in your room? Get it together folks. Connectivity is of paramount importance.
Повідомити про цей вігук
Shaun C. Поїздка вдвох United States of America, 29 листопада 2015 р.
It worked for us

Price, Location, Cleanliness
8
The Days Inn on Guam met our expectations for what we were looking for on that particular trip. We booked a room with 2 queen beds intending to bring the kids for a quick family weekend get away, but managed to talk the grandparents into watching them, so we made it a couples escape instead. The room was clean and had plenty of room if we would have brought the kids. We did have a small issue with the air conditioner on the first day, but were moved next door with no hassles at all. The staff was friendly and helpful. The location is great for access to shopping and avoiding the Tumon traffic. Good choice for business travelers needing something near to the airport or for CNMI residents looking for an affordable place to base out of.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Days Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВхідDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02