чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Тамунінг, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ресторан Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Балкон/Тераса Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Фойє
Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Фойє Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімната Days Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелю Days Inn Tamuning Гуам - Бізнес Центр Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня Days Inn Tamuning Гуам - Вітальня
Місцезнаходження Тамунінг Кількість номерів: 48
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 239 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,1
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (239)
Відсортувати за:
Nikolay P. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2013 р.
Отель недалеко от аэропорта

Чистая комната, вежливый персонал.
7,7
Отель с хорошим соотношением цена-качество. Близко от аэропорта, далековато от всех туристических мест и моря. Обязательно нужно брать машину. Заселили в номер над лобби, рядом с генератором, который начинал жутко грохотать в 05:30. Попросили переселить. Переселили только через день и после этого спали по утрам нормально. Сейфа нет. В правилах проживания, которые лежат в номере , было написано, что трансфер из аэропорта и в аэропорт бесплатный, но при выезде персонал сделал две попытки взять с нас $16. Пришлось им показывать их же правила, после чего довезли в аэропорт бесплатно. Это несколько омрачило, до этого эпизода дружественную атмосферу отеля.
Alexey Z. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 грудня 2012 р.
перекантоваться после аэропорта

недорогой для проведения остатка ночи
3,3
очень неудобная кровать, в Америке эти отели получше недалеко есть ренткарная контора,
Natalia I. Група Russia, 24 грудня 2012 р.
Хороший отель за свои деньги!

Бесплатный трансфер в аэропорт
9
Отель выбрали по причине близости к аэропорту, на последний день отпуска. Несмотря на то, что мы приехали в час дня, с заселением проблем не было. Удивило что в таком бюджетном отеле в комнате был телевизор плазма, живя в Мариотте пялились на "аквариумный" телескоп допотопного ТВ. Чистенько, аккуратненько. Порадовал бесплатный трансфер в аэропорт, водитель приехал за нами строго в назначенное время. Вай фай брал вполне сносно. Тапок не дают.
Joyce A. Група Philippines, 21 січня 2015 р.
Best value hotel

Price, high-speed internet, spacious room
8,3
They were having problems with their key cards during our stay so we had to call a staff to open our room everytime we need to go in. Nonetheless, staff are very accommodating, internet is fast and they upgraded our room to a double queen size bed for free. Just don't forget to ask for room service to clean your room. They don't automatically do so and there's no make-up room sign.
Chen L. Індивідуальний мандрівник China, 18 січня 2015 р.
Good value for what you paid

Good value for what you paid
8
Old but clean room, no safe box, nice staff especially Michelle, wifi is ok. Room besides elevator would be a little bit noisy by "DinDin", and there is a power control room under behind front desk, it will begin to work around 5am.
Paull B. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 січня 2015 р.
Days Inn Tamuning

staff, location, value
8,3
friendly, helpful staff, convenient location, great value
Tyler B. Поїздка вдвох United States of America, 6 січня 2015 р.
Best hotel for the price!

Staff, cleanliness, location
10
The staff was so nice! The rooms were very clean and the beds were super comfy! It's not far from downtown so that was a plus! Definitely the best hotel for your money! We were very very satisfied! The ONLY problem we had were the shower heads and the water pressure. But who needs showers when you have the beach anyway! Next time we visit, we will definitely be staying here again!
Villy C. Поїздка вдвох Philippines, 30 грудня 2014 р.
Couple travelling guam for leisure

1. Clean 2. accommodating staff 3. just good value of money
9,3
The hotel clean and smells good. I like the bed that is so soft and comfy to sleep on but our problem is the restroom flush, we need to use the garbage container to help to flush when we use it. We complain it to the front desk but still the same, till we check out the hotel. Our room number is 311 with twin bed.
Kiley S. Поїздка вдвох United States of America, 20 грудня 2014 р.
Just a place to crash during an extended layover.

Location; price; convenience
8
Just booked a room to grab a nap and a shower during an extended layover. The staff was friendly and helpful and the room was adequate for our purposes. Very convenient and close to the airport, as well as Tumon and that side of the island.
Julian L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 13 грудня 2014 р.
Clean Room

Clean room, free local shuttle and laundry machines in hotel
6,7
Clean room, polite front desk service persons, free local shuttle service and courteous drivers. Hotel web site should be updated (there is a $8 pick-up charge per person from airport while the web site says it is FREE). Arrived in Guam airport at 7.30 a.m. (waited for pick-up, called hotel and found out there is no free pick-up) and got into hotel around 9 a.m. but was only allowed to check in at 3.00 p.m. because hotel was quite full (according to front desk person).

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Days Inn Tamuning ГуамDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - РесторанDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - Балкон/ТерасаDays Inn Tamuning Гуам - ВхідDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - ФойєDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - РецепціяDays Inn Tamuning Гуам - Бізнес ЦентрDays Inn Tamuning Гуам - Інтер’єр готелюDays Inn Tamuning Гуам - Зовнішній вид готелю Days Inn Tamuning Гуам - Ванна кімнатаDays Inn Tamuning Гуам - ВітальняDays Inn Tamuning Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3B02