Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Desak Putu Putera Homestay

Tebesaya 30 Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Desak Putu Putera Homestay Балі - Вхід Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімната Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімната Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Зовнішній вид готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад
Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Зовнішній вид готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення
Розміщення: Убуд Кількість номерів: 5
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 325 відгуків

Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (325)
Nikolay B. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Недорого и комфортно

Относительно не далеко от центра, быстро заселяют, чистый и большой номер
7,7
Выспаться в промежутках между поездками очень даже не плохо. Ничего лишнего (телевизора, телефона) Самое главное есть горячий душ , интернет, и кондиционер, чистые полотенца, завтрак) за такую цену очень даже неплохо
Oleg O. Поїздка вдвох Ukraine, 18 серпня 2013 р.
нормально

гостиприимность и отзывчивость персонала, дизайн сдания
7
Мы только приходили спать, отель своеобразный но как понимает это норма для города убуд
Denis V. Поїздка вдвох Russia, 23 квітня 2013 р.
Хороший недорогой отель в городе

Близость к городу, тихо, по домашнему уютно
9,3
В отеле домашняя обстановка, в любой момент можно попросить налить чаю или тут же на входе в отель продают свежую выпечку, находится на тихой улочке. до центра города 5 минут пешком.
Alex K. Поїздка вдвох Russia, 10 квітня 2013 р.
Лучший домашний отель

Комната, сад, завтраки, хозяева
9,7
Замечательная атмосфера, вкусный кофе на завтрак. Можно арендовать скутер и осмотреть весь остров, хозяин очень приветливый, удобная комната с прекрасным видом на сад, нас быстро заселили и убирались каждый день.
Anna C. Група Russia, 14 жовтня 2011 р.
Самобытный отель, отзывчивая семья хозяев

Отличный завтрак
8,7
Мы проживали втроем в номере с двумя кроватями. Хозяева дружелюбные, старались удовлетворить все наши просьбы. Нам они хотели поставить в номер дополнительную кровать для третьего человека (мы ее оплатили при бронировании), но мы отказались, так как нам хватило и двух кроватей. Комната большая, есть шкаф для одежды, а на балконе столик со стульями. По просьбе хозяева предоставляют бесплатный термос с кипятком для чая. Мы проживали на втором этаже с видом на семейный храм, где хозяйка каждый день выкладывала цветы и подношения. Завтрак у нас был включен и мы могли выбрать по меню желаемую еду: омлет или блинчик или жареные бананы или рисовый пудинг. Кроме того в завтрак входит тарелка фруктов каждому гостю и кружка местного свежесвареного кофе. У этой семьи есть своя пекарня со стороны входа с дороги, где они выпекают вкусные кексы, булочки и торты на заказ. Еще мы брали у хозяев мотоцикл на прокат за 40.000 рупий в день с полным баком бензина. На территории этого семейного отеля есть маленький пруд с рыбками и много цветущих растений. Был в их доме номер на втором этаже с кухней и красивым зеленым балконом, который был очень популярен и все время занят.
Restaurant Tip: рядом в 20 метрах влево от дома есть маленький ресторанчик, где вкусно готовят суп.
Derek M. Поїздка вдвох Australia, 29 березня 2014 р.
just the best we have stayed in

the gardens and pool were fantastic. The rooms had all the mod cons.Nothing was too much trouble for the staff. I could write 300 things of praise if I had to.
10
Lin Z. Індивідуальний мандрівник China, 11 березня 2014 р.
Small lovely Homestay hotel

Room is spacious, staffs are friendly
6
It is not very easy to find because the entrance is very small. Anyway it is a Homestay budget hotel and I stayed there for half a day only so there's nothing much for me to comment. 10 min walk from there to the major shops and restaurants and better not go out at night as there's no lights along the street
Sara F. Поїздка вдвох United States of America, 10 березня 2014 р.
Absolutely perfect

Great value for money, air con, swimming pool
9,7
Lovely staff, beautiful house, awesome breakfast, with a swimming pool at the more expensive place down the road. We wanted to stay longer but they were all booked! Of course, because it's amazing!
Goh S. Поїздка вдвох Singapore, 9 березня 2014 р.
Relaxing

nature, staff, serenity
8
Their standard room and superior room are actually different place. superior rooms are located a few building away and have a small swimming pool. The difference in price is abt $12 per night and will highly recommend to sleep in the superior room
Kanmanee M. Група Thailand, 1 березня 2014 р.
It was fun and relaxing.

service, staff, garden
8
I love it. The place is nice and clean. The staff at the front desk were taking good care at all customer. Close to center Ubud.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Desak Putu Putera Homestay БаліDesak Putu Putera Homestay Балі - ВхідDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімнатаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімнатаDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - Зовнішній вид готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - Зовнішній вид готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - Оточення


AS-AGWEB-3B02