Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Desak Putu Putera Homestay

Tebesaya 30 Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення Desak Putu Putera Homestay Балі - Вид Desak Putu Putera Homestay Балі - Інтер’єр готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Зручності Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня
Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімната Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 5
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (403)
Відсортувати за:
Nikolay B. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Недорого и комфортно

Относительно не далеко от центра, быстро заселяют, чистый и большой номер
7,7
Выспаться в промежутках между поездками очень даже не плохо. Ничего лишнего (телевизора, телефона) Самое главное есть горячий душ , интернет, и кондиционер, чистые полотенца, завтрак) за такую цену очень даже неплохо
Повідомити про цей вігук
Oleg O. Поїздка вдвох Ukraine, 18 серпня 2013 р.
нормально

гостиприимность и отзывчивость персонала, дизайн сдания
7
Мы только приходили спать, отель своеобразный но как понимает это норма для города убуд
Повідомити про цей вігук
Denis V. Поїздка вдвох Russia, 23 квітня 2013 р.
Хороший недорогой отель в городе

Близость к городу, тихо, по домашнему уютно
9,3
В отеле домашняя обстановка, в любой момент можно попросить налить чаю или тут же на входе в отель продают свежую выпечку, находится на тихой улочке. до центра города 5 минут пешком.
Повідомити про цей вігук
Alex K. Поїздка вдвох Russia, 10 квітня 2013 р.
Лучший домашний отель

Комната, сад, завтраки, хозяева
9,7
Замечательная атмосфера, вкусный кофе на завтрак. Можно арендовать скутер и осмотреть весь остров, хозяин очень приветливый, удобная комната с прекрасным видом на сад, нас быстро заселили и убирались каждый день.
Повідомити про цей вігук
Anna C. Група Russia, 14 жовтня 2011 р.
Самобытный отель, отзывчивая семья хозяев

Отличный завтрак
8,7
Мы проживали втроем в номере с двумя кроватями. Хозяева дружелюбные, старались удовлетворить все наши просьбы. Нам они хотели поставить в номер дополнительную кровать для третьего человека (мы ее оплатили при бронировании), но мы отказались, так как нам хватило и двух кроватей. Комната большая, есть шкаф для одежды, а на балконе столик со стульями. По просьбе хозяева предоставляют бесплатный термос с кипятком для чая. Мы проживали на втором этаже с видом на семейный храм, где хозяйка каждый день выкладывала цветы и подношения. Завтрак у нас был включен и мы могли выбрать по меню желаемую еду: омлет или блинчик или жареные бананы или рисовый пудинг. Кроме того в завтрак входит тарелка фруктов каждому гостю и кружка местного свежесвареного кофе. У этой семьи есть своя пекарня со стороны входа с дороги, где они выпекают вкусные кексы, булочки и торты на заказ. Еще мы брали у хозяев мотоцикл на прокат за 40.000 рупий в день с полным баком бензина. На территории этого семейного отеля есть маленький пруд с рыбками и много цветущих растений. Был в их доме номер на втором этаже с кухней и красивым зеленым балконом, который был очень популярен и все время занят.
Restaurant Tip: рядом в 20 метрах влево от дома есть маленький ресторанчик, где вкусно готовят суп.
Повідомити про цей вігук
Elodie L. Індивідуальний мандрівник France, 22 серпня 2015 р.
Ok Homestay for a couple nights

The nice veranda, location, price
7
The comments are so high that I was expecting a wonderful time. Well, chill out, don't expect too much! It's a little homestay with a few rooms available, there is just a little panel on the street, so watch out because the driver may don't find it easily. My favorite thing about that place is the nice veranda / chill out area with a very beautiful view on palm trees and roofs surrounding . It's relaxing and green, I loved it ! Apart from that, unfortunately I had a twin bed room on the street side , it was noisy (big traffic) and there were some insects in the room. Be careful with the ants, don't let any food !! But the room was ok... Not dirty, not smelly . Location was actually pretty great, close to amenities and central Ubud, you can easily go by foot to the Ubud Palace and museum, and find some nice places to eat. Try the "Warung India" in the same street , it's just 5 min walk and the place is really cute and good food. Highly recommend if you are tired of nasi goreng. There is also the Jazz Cafe in this street, nice place and good music. The breakfast was ok but I've tried better ones . You can choose between fruit salad, banana pancake, rice pudding... It's like a dessert menu more than a real big breakfast. But anyway the price is pretty cheap so I guess it's a good place for backpackers on a low budget looking for a Balinese place to stay with local atmosphere and a little room. Staff was nice , they have a little dog really cute and funny. Guests were playing with it all time . Oh and they also call a driver for me because I couldn't use a Uber drive (don't know why it doesn't work in Ubud) and I paid 50k .
Повідомити про цей вігук
Yen W. Група Malaysia, 31 липня 2015 р.
value for money

good location, clean room, value for money
10
Clean room, great breakfast, good location, value for money.
Повідомити про цей вігук
Wanda B. Сім"я зі старшими дітьми Netherlands, 25 липня 2015 р.
simple but very clean and nice homestay

very nice breakfast, cleanliness, nice staff,
10
We had a very good stay at this homestay. It was rated an 8,6 and they deserve this in every way, very good value for money. They served us our breakfast very early the day we left, that was no problem for them.
Повідомити про цей вігук
Anthony T. Поїздка вдвох Indonesia, 24 липня 2015 р.
great hotel in quite place

room, environment and priceless
7,7
rooms clean, quite environment and nice staff. only the location quite far from the heart of ubud and the hot water is too hot..
Повідомити про цей вігук
Audrey L. Поїздка вдвох Canada, 4 липня 2015 р.
Lovely place

The family, the garden and the balcony
10
Perfect place to stay in Ubud! Everything is so lovely!! Good location, clean, good breakfast and great surrondings! Most of all the family is all smile and lovely. Would definetely come back.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Desak Putu Putera Homestay БаліDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВидDesak Putu Putera Homestay Балі - Інтер’єр готелюDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ЗручностіDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімнатаDesak Putu Putera Homestay Балі - Оточення


AS-AGWEB-3A04