чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Desak Putu Putera Homestay

Tebesaya 30 Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напої Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення Desak Putu Putera Homestay Балі - Вид Desak Putu Putera Homestay Балі - Інтер’єр готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Зручності Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня Desak Putu Putera Homestay Балі - Вітальня
Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/Тераса Desak Putu Putera Homestay Балі - Сад Desak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімната Desak Putu Putera Homestay Балі - Оточення
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 5
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 379 відгуків

Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (379)
Відсортувати за:
Nikolay B. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Недорого и комфортно

Относительно не далеко от центра, быстро заселяют, чистый и большой номер
7,7
Выспаться в промежутках между поездками очень даже не плохо. Ничего лишнего (телевизора, телефона) Самое главное есть горячий душ , интернет, и кондиционер, чистые полотенца, завтрак) за такую цену очень даже неплохо
Oleg O. Поїздка вдвох Ukraine, 18 серпня 2013 р.
нормально

гостиприимность и отзывчивость персонала, дизайн сдания
7
Мы только приходили спать, отель своеобразный но как понимает это норма для города убуд
Denis V. Поїздка вдвох Russia, 23 квітня 2013 р.
Хороший недорогой отель в городе

Близость к городу, тихо, по домашнему уютно
9,3
В отеле домашняя обстановка, в любой момент можно попросить налить чаю или тут же на входе в отель продают свежую выпечку, находится на тихой улочке. до центра города 5 минут пешком.
Alex K. Поїздка вдвох Russia, 10 квітня 2013 р.
Лучший домашний отель

Комната, сад, завтраки, хозяева
9,7
Замечательная атмосфера, вкусный кофе на завтрак. Можно арендовать скутер и осмотреть весь остров, хозяин очень приветливый, удобная комната с прекрасным видом на сад, нас быстро заселили и убирались каждый день.
Anna C. Група Russia, 14 жовтня 2011 р.
Самобытный отель, отзывчивая семья хозяев

Отличный завтрак
8,7
Мы проживали втроем в номере с двумя кроватями. Хозяева дружелюбные, старались удовлетворить все наши просьбы. Нам они хотели поставить в номер дополнительную кровать для третьего человека (мы ее оплатили при бронировании), но мы отказались, так как нам хватило и двух кроватей. Комната большая, есть шкаф для одежды, а на балконе столик со стульями. По просьбе хозяева предоставляют бесплатный термос с кипятком для чая. Мы проживали на втором этаже с видом на семейный храм, где хозяйка каждый день выкладывала цветы и подношения. Завтрак у нас был включен и мы могли выбрать по меню желаемую еду: омлет или блинчик или жареные бананы или рисовый пудинг. Кроме того в завтрак входит тарелка фруктов каждому гостю и кружка местного свежесвареного кофе. У этой семьи есть своя пекарня со стороны входа с дороги, где они выпекают вкусные кексы, булочки и торты на заказ. Еще мы брали у хозяев мотоцикл на прокат за 40.000 рупий в день с полным баком бензина. На территории этого семейного отеля есть маленький пруд с рыбками и много цветущих растений. Был в их доме номер на втором этаже с кухней и красивым зеленым балконом, который был очень популярен и все время занят.
Restaurant Tip: рядом в 20 метрах влево от дома есть маленький ресторанчик, где вкусно готовят суп.
Stephanie O. Поїздка вдвох Germany, 12 квітня 2015 р.
Very nice and clean

Very central, clean and good breakfast
9,3
Anna Z. Група Poland, 10 квітня 2015 р.
dirty

balcony, smiling people,
6,7
We were there for a couple nights. First you have to know that it's dirty full of ants (even on food) and spiders. It's not nice to wake up bitten by something you don't know. Breakfast. It's tasty and you can choose from several things but it's very small fe. one pancake with palm syrup or one tost. In fruits you will always find ants :( Internet. You have signal in rooms downstairs that's it. Don't take drivers from hotel. They are really nice but expensive :( the difference with other drivers is even 10-15 usd per day. The place is cheap that's right but I expected at least clean toilet :(
Kersten C. Поїздка вдвох United States of America, 24 лютого 2015 р.
Great stay!

The staff was incredibly friendly and accomodating. Our room was clean and the hotel was quaint and very homey. It was exactly how I wanted to spend my time in Ubud.
10
We had a very relaxing and peaceful time and chose to stay longer than we originally planned
Miyuki N. Індивідуальний мандрівник Japan, 15 лютого 2015 р.
Overall good stay

Good breakfast, nice people, reasonable
9
I felt comfortable to stay there.
Edwin P. Поїздка вдвох Indonesia, 6 січня 2015 р.
excellent stay in ubud

cleanliness, staff availability and kindness, good food
9,3
We had a really good stay at Desak Putu Putera homestay in ubud. Everybody's helpful either for planning our stay, giving good travel tips, etc. The rooms cleaned every day. The views good, the breakfast is really delicious. Above all, the staff is friendly and make you feel like at home. Just a little problem of hot water but it was repaired quite quickly. To take without hesitation.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Desak Putu Putera Homestay БаліDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВидDesak Putu Putera Homestay Балі - Інтер’єр готелюDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ЗручностіDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімнатаDesak Putu Putera Homestay Балі - Оточення


AS-AGWEB-3B04