Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Desak Putu Putera Homestay

Tebesaya 30 Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 437 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (437)
Відсортувати за:
Nikolay B. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Недорого и комфортно

Относительно не далеко от центра, быстро заселяют, чистый и большой номер
7,7
Выспаться в промежутках между поездками очень даже не плохо. Ничего лишнего (телевизора, телефона) Самое главное есть горячий душ , интернет, и кондиционер, чистые полотенца, завтрак) за такую цену очень даже неплохо
Oleg O. Поїздка вдвох Ukraine, 18 серпня 2013 р.
нормально

гостиприимность и отзывчивость персонала, дизайн сдания
7
Мы только приходили спать, отель своеобразный но как понимает это норма для города убуд
Denis V. Поїздка вдвох Russia, 23 квітня 2013 р.
Хороший недорогой отель в городе

Близость к городу, тихо, по домашнему уютно
9,3
В отеле домашняя обстановка, в любой момент можно попросить налить чаю или тут же на входе в отель продают свежую выпечку, находится на тихой улочке. до центра города 5 минут пешком.
Alex K. Поїздка вдвох Russia, 10 квітня 2013 р.
Лучший домашний отель

Комната, сад, завтраки, хозяева
9,7
Замечательная атмосфера, вкусный кофе на завтрак. Можно арендовать скутер и осмотреть весь остров, хозяин очень приветливый, удобная комната с прекрасным видом на сад, нас быстро заселили и убирались каждый день.
Anna C. Група Russia, 14 жовтня 2011 р.
Самобытный отель, отзывчивая семья хозяев

Отличный завтрак
8,7
Мы проживали втроем в номере с двумя кроватями. Хозяева дружелюбные, старались удовлетворить все наши просьбы. Нам они хотели поставить в номер дополнительную кровать для третьего человека (мы ее оплатили при бронировании), но мы отказались, так как нам хватило и двух кроватей. Комната большая, есть шкаф для одежды, а на балконе столик со стульями. По просьбе хозяева предоставляют бесплатный термос с кипятком для чая. Мы проживали на втором этаже с видом на семейный храм, где хозяйка каждый день выкладывала цветы и подношения. Завтрак у нас был включен и мы могли выбрать по меню желаемую еду: омлет или блинчик или жареные бананы или рисовый пудинг. Кроме того в завтрак входит тарелка фруктов каждому гостю и кружка местного свежесвареного кофе. У этой семьи есть своя пекарня со стороны входа с дороги, где они выпекают вкусные кексы, булочки и торты на заказ. Еще мы брали у хозяев мотоцикл на прокат за 40.000 рупий в день с полным баком бензина. На территории этого семейного отеля есть маленький пруд с рыбками и много цветущих растений. Был в их доме номер на втором этаже с кухней и красивым зеленым балконом, который был очень популярен и все время занят.
Restaurant Tip: рядом в 20 метрах влево от дома есть маленький ресторанчик, где вкусно готовят суп.
Renan F. Поїздка вдвох Brazil, 24 травня 2016 р.
Staff so kind
5,7
I loved it. High recommended for low budget trip.
Janita L. Поїздка вдвох Finland, 30 квітня 2016 р.
Fantastic homestay
6,3
Really a home-like guesthouse with wonderful staff, clean rooms, lovely hang out areas and good food. Highly recommended!!
Jennifer A. Поїздка вдвох France, 17 квітня 2016 р.
Not Desak Putu Puetra hidden that we wanted
3,7
The hotel organize the taxi transfer for us and they also rented a motorcycle. We were able to use the nearby facilities too. I was just annoyed because the website sells Desak Putu Puetra hidden but if you book the room on their website (through Agora) the link on the hotel website brings you to the homestay without even telling you. In the homestay, the room is much more basic, the shower was not working properly (too hot, too cold, water not going toward the same direction) and there was no swimming pool. We asked to change and to pay a surplus, but putra hidden was fully booked. I personally found the breakfast was too small even if it was good. This was not what we were awaiting but for people traveling on tight budget, this was okay. I also wish it was easier to see the previous comments from Agora on my mobile, I would have been warmed. Anyway, while the staff tried to make it up, I felt I was ripped off.
Katy O. Група United States of America, 31 березня 2016 р.
Fine stay
4
Needed last minute accommodation for three people. Location was walking distance from town but a little hard to find. Cleanliness was satisfactory. The room locked and we had no second thoughts about leaving our stuff in the room. They met all expectations, nothing glamorous but hot water, AC, and a nice belcony. Did not make it to free breakfast, but they do provide it (jaffles included).
Michal S. Група Poland, 19 березня 2016 р.
.
6
.
1 з 1 відгука
Desak Putu Putera Homestay БаліDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - Їжа та напоїDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВидDesak Putu Putera Homestay Балі - Зовнішній вид готелю Desak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ЗручностіDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - ВітальняDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Ванна кімнатаDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Балкон/ТерасаDesak Putu Putera Homestay Балі - ОточенняDesak Putu Putera Homestay Балі - СадDesak Putu Putera Homestay Балі - Сад


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01