Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Camputhaw, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Вітальня Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Фойє Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Ресторан Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Вітальня Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Фойє Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Басейн Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Фітнес-зал Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-зал
Місцезнаходження Camputhaw Кількість номерів: 102

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 361 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (361)
Відсортувати за:
Alexandra C. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
жить можно

уборка в номерах
8,7
Отель маленький ,всего 6 этажей .минус окна смотрят в окно соседям (жить только с закрытыми шторами), бассейн маленький ( 4 лежака )и вода меняеться в нем редко.
Повідомити про цей вігук
Alexandra C. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
он стоит своих денег

рядом есть авиаагенство
9
Нереально жуткий wifi, в последний день в душе выползла скалапендра !!! Ну азия есть азия !!! Такое может произойти где угодно !!!! А так замечательный отель !!!
Повідомити про цей вігук
Pavlo F. Поїздка вдвох Ukraine, 3 січня 2013 р.
Хороший отель с отличным расположением

Хорошее расположение
9,7
Очень приличный отель, но половина номеров смотрят друг другу в окна с другим крылом отеля, что очень омрачает. Нужно брать номера с видом на улицу тогда всё будет отлично. Очень хорошие и вкусные завтраки, отель расположен прямо возле автобусной станции и большого торгового центра. Отличное быстрое обслуживание
Повідомити про цей вігук
Arthur R. Поїздка вдвох Philippines, 29 грудня 2015 р.
Average room, but excellent location

location, staff, bed
7
Room and food were average. Best thing about it is the location (right across Ayala Center Cebu). Things we did not like were: hallways and room smell old, saw a dead bug/roach right upon entering the room, towels were not visually clean (has stain marks), no in-room safety deposit box.
Повідомити про цей вігук
Anne M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 29 грудня 2015 р.
very small room

location
5,3
the room was very small, although they did allow early check in . its definitely not a four star hotel. i have been to a lot of hotel and some 3 star have better facilities. there is no internet in the room as advertised ,you have to go down the lobby and the "business center" which is 1 computer does not have wi fi
Повідомити про цей вігук
Rencel M. Ділова поїздка Philippines, 4 грудня 2015 р.
Budget hotel

Room, Budget, Location
8
Повідомити про цей вігук
Afstratios S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 28 листопада 2015 р.
Great location - 3 star in my opinion

Location, confortable mattress, clean
7,7
Dime and suites is a nice hotel and I would stay there again. It's a solid three star hotel. The location is great because it is walking distance to Ajella mall. And the rate is fair
Повідомити про цей вігук
James J. Поїздка вдвох Philippines, 19 листопада 2015 р.
Great location, excellent staff

Walking distance to Ayala Mall, friendly staff, Nice atmosphere
7,7
It's always pleasant when we stay here. Only a 5 minute walk to Ayala Mall. The gym is more of an embarrassment to the hotel and should either consider an upgrade, or eliminate all together. Our first visit had a very good breakfast, however, this visit didn't prove the same. I would rate it at 3 stars but only because of the gym,and lack of accommodations. The staff is definitely 5 stars.
Повідомити про цей вігук
Dick L. Поїздка вдвох United States of America, 13 листопада 2015 р.
Good location

CR has hot water, clean, counter space
8
This is the first hotel through Agoda that put me on the 1st floor with local traffic. All other places gave me upper floors and upgraded me. The breakfast buffet is only second to the worst by Casa Rosario. There is little communication on the counter staff with information and they never gave me a receipt when I left. The one good thing is that they had no fee for early arrival.
Повідомити про цей вігук
Jose V. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 26 жовтня 2015 р.
Good Hotel

Location, clean
7,7
It's Fine
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Diamond Suites & Residences Себу СітіDiamond Suites & Residences Себу Сіті - ВітальняDiamond Suites & Residences Себу Сіті - ФойєDiamond Suites & Residences Себу Сіті - РесторанDiamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу Сіті - ВітальняDiamond Suites & Residences Себу Сіті - ФойєDiamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу Сіті - БасейнDiamond Suites & Residences Себу Сіті - Фітнес-залDiamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу Сіті - Конференц-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08