чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Diamond Suites & Residences Себу - Вітальня Diamond Suites & Residences Себу - Фойє Diamond Suites & Residences Себу - Ресторан Diamond Suites & Residences Себу - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу - Вітальня Diamond Suites & Residences Себу - Фойє Diamond Suites & Residences Себу - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу - Басейн Diamond Suites & Residences Себу - Фітнес-зал Diamond Suites & Residences Себу - Конференц-зал Diamond Suites & Residences Себу - Конференц-зал
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 102
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 305 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (305)
Відсортувати за:
Alexandra C. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
жить можно

уборка в номерах
8,7
Отель маленький ,всего 6 этажей .минус окна смотрят в окно соседям (жить только с закрытыми шторами), бассейн маленький ( 4 лежака )и вода меняеться в нем редко.
Alexandra C. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2013 р.
он стоит своих денег

рядом есть авиаагенство
9
Нереально жуткий wifi, в последний день в душе выползла скалапендра !!! Ну азия есть азия !!! Такое может произойти где угодно !!!! А так замечательный отель !!!
Pavlo F. Поїздка вдвох Ukraine, 3 січня 2013 р.
Хороший отель с отличным расположением

Хорошее расположение
9,7
Очень приличный отель, но половина номеров смотрят друг другу в окна с другим крылом отеля, что очень омрачает. Нужно брать номера с видом на улицу тогда всё будет отлично. Очень хорошие и вкусные завтраки, отель расположен прямо возле автобусной станции и большого торгового центра. Отличное быстрое обслуживание
Ligaya U. Поїздка вдвох Philippines, 24 листопада 2014 р.
its okay

clean, near the city
7,7
it was okay
Joselito V. Ділова поїздка Philippines, 13 листопада 2014 р.
Stay at the Diamond

near Ayala, easy to get taxi, good cable
6,7
I would not recommend as it is not value for money. With the facilities, prices should be lower and not the same as in its neighbour hotels like Quest and Mandarin.
Wilbor F. Сім"я з малими дітьми United States of America, 7 жовтня 2014 р.
Good Comfort with Value of Money

Cool Place, accessible, Good staff
8,3
Overall our stay is great. Staff are accommodating, they have a good food for breakfast. My nephew love the room where we stay. It's just across Ayala Center and no need to take a taxi to go to Malls.
Yu C. Поїздка вдвох Hong Kong, 5 вересня 2014 р.
No warm water in the bathroom

location, service and reasonable room rate
6,3
It is so-called 4-star hotel but actually the standard is just so-so. It is no warm water for shower which is not everyone feels ok. The room is quite old as well. The location is good as it is just opposite to the shopping mall.
Ma C. Ділова поїздка Philippines, 6 серпня 2014 р.
Accessible

accessible, value for money, comfortable
9,3
Good.
Danai M. Поїздка вдвох Thailand, 27 липня 2014 р.
Quite disappointed on our last night

Price location
6
The first two nights was ok. We stayed at another floor and the room was good. Then the 3rd night, we moved to another room because we went out of town and had to check out the day before. Our room on the 2nd floor was horrible. We had a view of a cement fence, the room was small, the lights were eerily white (not relaxing at all) and worse the hot water from the shower was inconsistent. Will not be staying at this hotel again, there are much better hotels in the vicinity even if you have to pay a little bit more.
Danai M. Поїздка вдвох Thailand, 25 липня 2014 р.
Just an OK stay, wouldn't stay here again

Location only
5,7
Didn't like our room at all, expected much better because of the pictures. The last hotel we stayed at was much better and at the same price range. Hot water from the shower was a problem. Sometimes you had none. Pointless to complain at the counter especially of you're in a hurry. Staff performance could be better. Only good thing with this hotel, it's proximity to a mall. That's about it

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Diamond Suites & Residences СебуDiamond Suites & Residences Себу - ВітальняDiamond Suites & Residences Себу - ФойєDiamond Suites & Residences Себу - РесторанDiamond Suites & Residences Себу - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу - ВітальняDiamond Suites & Residences Себу - ФойєDiamond Suites & Residences Себу - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу - БасейнDiamond Suites & Residences Себу - Фітнес-залDiamond Suites & Residences Себу - Конференц-залDiamond Suites & Residences Себу - Конференц-зал


AS-AGWEB-3A05