Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Мандаує Сіті, Себу, Філіппіни 6014 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Конференц-зал Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Танцювальна зала Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Танцювальна зала Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Ресторан Dohera Hotel Себу - Ресторан Dohera Hotel Себу - Фойє
Dohera Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Фітнес-зал Dohera Hotel Себу - Рецепція Dohera Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Dohera Hotel Себу - Басейн Dohera Hotel Себу - Басейн Dohera Hotel Себу - Ресторан Dohera Hotel Себу - Вхід Dohera Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Dohera Hotel Себу - Оточення Dohera Hotel Себу - Інтер’єр готелю
Розміщення: Мандаує Сіті Кількість номерів: 100
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 131 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (131)
Maxim C. Група Russia, 10 травня 2013 р.
Отель не плохой

Понравилось название
6
С интернетом проблемы. Где то ловит, но скорость очень низкая
Vadim C. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 березня 2013 р.
Ночевка в Себу

Тихое центральное расположение, отличный персонал, отличный номера
9
Очень хороший отель с круглосуточным рестораном, отличным персоналом, большими номерами, всё в номерах есть. До аэрпорта такси по счетчику - 100 песо. Для переночевать перед отлетом идеальное место. Номера большие ключи - карточки. Превзошел наши ожидания.
Riapolov I. Ділова поїздка New Zealand, 26 березня 2014 р.
Clean hotel with more then average rooms

Large Room, Clean, affordable price
8,7
In general have satisfaction of staying in this hotel. Good size of room. Good service in reception and restaurant. Reasonable breakfast, everything ,what I tried, was fresh and testy. I put this hotel for list "come back" and defiantly recommend for business people.
Carlos A. Ділова поїздка Philippines, 26 лютого 2014 р.
ambience is great and their staff are professional

sophiticated, impressive, great ambience
9
great stay for great value. i recommend this to my colleagues and foreign guest. their staff are friendly and professional as well. very accomodating.
Prasong T. Ділова поїздка Thailand, 23 лютого 2014 р.
Nice Staff, Great Location. New Hotel

Location, food, Staff
9
Staff are very active to take immediately action such as Hot water, WiFi connection. I will be back this Hotel when I visit Cebu. Near airport
Katie R. Індивідуальний мандрівник Australia, 25 січня 2014 р.
Relaxing, friendly, accessible

Friendly, views, Effiency
10
Great! Very clean and friendly staff who were easily approachable. Their understanding of English wasn't too bad but made interesting conversations! Their assistance was amazing and fixed any issues I had very efficiently.
Lance T. Індивідуальний мандрівник Canada, 22 січня 2014 р.
don't ever stay at this hotel, bad food, bugs bugs

nothing is good about this hotel
2,3
the worst hotel i have stayed at in 20 years, brutal. don't ever stay at this hotel ever
Alona D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 січня 2014 р.
Clean rooms

the food, cleanliness and near the city
5,3
This hotel is clean and food is good but the staff in front desk is very rude. They have called our room about 11am reminding that check out time is at 12NN which as a traveller, we are already aware of the check out time. Since we are still packing our things after 30 minutes they have called us again asking if the housekeeping is at our room. I won't recommend this hotel to my friends and family.
Richard T. Ділова поїздка Philippines, 7 січня 2014 р.
good experience

clean and good location
6,7
stay at dohera was good. room was clean and spacious
David H. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 січня 2014 р.
Enjoyable,good value for money,nice rooms

large room, internet,large comfortable bed
8
stayed here 2 nights, it was nice place to stay, affordable and close to the city centre of Mandaue

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Dohera Hotel СебуDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - Танцювальна залаDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - Танцювальна залаDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - РесторанDohera Hotel Себу - РесторанDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Паб/Коктейль-барDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Фітнес-залDohera Hotel Себу - РецепціяDohera Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Dohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - РесторанDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - Паб/Коктейль-барDohera Hotel Себу - ОточенняDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Фітнес-залDohera Hotel Себу - Ванна кімнатаDohera Hotel Себу - Ванна кімнатаDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Паб/Коктейль-барDohera Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Dohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - Ванна кімнатаDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - Нічний клубDohera Hotel Себу - Нічний клубDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C02