чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Мандаує Сіті, Себу, Філіппіни 6014 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Dohera Hotel Себу - Рецепція Dohera Hotel Себу - Басейн Dohera Hotel Себу - Басейн Dohera Hotel Себу - Ресторан Dohera Hotel Себу - Вхід Dohera Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Ванна кімната Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Вхід Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Вітальня Dohera Hotel Себу - Інтер’єр готелю Dohera Hotel Себу - Їжа та напої Dohera Hotel Себу - Їжа та напої Dohera Hotel Себу - Фойє
Dohera Hotel Себу - Їжа та напої Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Вхід Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Інтер’єр готелю Dohera Hotel Себу - Їжа та напої Dohera Hotel Себу - Бізнес Центр Dohera Hotel Себу - Спорт та розваги Dohera Hotel Себу - Фойє Dohera Hotel Себу - Басейн Dohera Hotel Себу - Конференц-зал
Місцезнаходження Мандаує Сіті Кількість номерів: 100
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 169 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (169)
Відсортувати за:
Daria S. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 квітня 2014 р.
Отель на 1 ночь рядом с аэропортом

Огромные номера, 10 минут до аэропорта, нормальный завтрак
9,3
Брали отель на 1 ночь перед вылетом на Боракай. Видно, что отель раньше был очень крутым, но сейчас он уже подсостарился, поистрепался, но все чистенько. Есть бассейн, но мы туда не ходили. Номера огромные! Хороший интернет. До аэропорта минут 10 на такси. Завтрак - шведский стол - есть все.
Maxim C. Група Russia, 10 травня 2013 р.
Отель не плохой

Понравилось название
6
С интернетом проблемы. Где то ловит, но скорость очень низкая
Vadim C. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 березня 2013 р.
Ночевка в Себу

Тихое центральное расположение, отличный персонал, отличный номера
9
Очень хороший отель с круглосуточным рестораном, отличным персоналом, большими номерами, всё в номерах есть. До аэрпорта такси по счетчику - 100 песо. Для переночевать перед отлетом идеальное место. Номера большие ключи - карточки. Превзошел наши ожидания.
Mirasol C. Поїздка вдвох Philippines, 7 січня 2015 р.
All most excellent

Room, free breakfast and location
10
Its almost excellent due to wifi connection was really not reaching our room.
Brent S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 31 грудня 2014 р.
A Wonderful stay at Dohera

Festive atmosphere, Staff and desk help, the cleanliness and room ammenieties
9,7
I had a wonderful experience here, I will stay here again when I am in Cebu
Philip F. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 31 грудня 2014 р.
ants

nice hotel good facilities nice staff
9
It was great but there were ants in the room. Quickly dealt with though
Jingle L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 грудня 2014 р.
comfortable

huge room & bed
9,3
It was my second stay in this hotel & still wifi connection was my problem.
Angela C. Поїздка вдвох Philippines, 15 грудня 2014 р.
Convenient and safe place

Clean room, staff are helpful and affordable rate
3,3
Its accessibke to town proper and from the airport. The place is fully secured and have parking space for guests. Rooms are clean, very nice and friendly staff.
Joylyn Y. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 листопада 2014 р.
Its comfortable to stay

food,staff,location
6,7
the hotel was ok and comfortable during our stay the bed is big and new but the only thing i didnt like is the way how the housekeeping they clean the room they dont clean the room well they only took the rubbish out and fiold the quilt but the rest is not clean..
Robert B. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 15 листопада 2014 р.
Comfortable and Value Hotel

Room size, breakfast menu, Staff attitude
9
Very nice room and lots of space, comfy beds, mini bar and coffee making facilities, the breakfast menu was superb and you could eat all you wanted. Dinner menu was limited and a few things were out of stock also there was a lack of wine to choose from (no white wine available when I was there)but what you did get was a decent portion so it wasn`t a big deal. The only major fault I experienced was the flooring surrounding the pool, it was very very slippery and my son had a few slides and bumps resulting in a few bruises, I do think they should look into resurfacing with a nonslip material and I will be sending them an email telling them that. All in All a decent hotel that is recommended for single and family clients, just be careful when you go to have a swim

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Dohera Hotel СебуDohera Hotel Себу - РецепціяDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - РесторанDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Dohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Ванна кімнатаDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - ВітальняDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Їжа та напоїDohera Hotel Себу - Їжа та напоїDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Їжа та напоїDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Їжа та напоїDohera Hotel Себу - Бізнес ЦентрDohera Hotel Себу - Спорт та розвагиDohera Hotel Себу - ФойєDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - РесторанDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Конференц-залDohera Hotel Себу - Фітнес-залDohera Hotel Себу - БасейнDohera Hotel Себу - Фітнес-залDohera Hotel Себу - ВхідDohera Hotel Себу - Фітнес-залDohera Hotel Себу - Інтер’єр готелюDohera Hotel Себу - Фітнес-зал


AS-AGWEB-3A08