Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Еколенд, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Рецепція Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вид
Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Місцезнаходження Еколенд Кількість номерів: 19

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 467 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (467)
Відсортувати за:
Madonna G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 січня 2016 р.
Worth every penny!

Great location, great staff and very clean
8,7
Повідомити про цей вігук
Horst I. Індивідуальний мандрівник Germany, 17 січня 2016 р.
Frequent visitor

pool, location, rooms
10
Allways very good
Повідомити про цей вігук
Karl T. Поїздка вдвох United States of America, 25 грудня 2015 р.
Quality hotel at a good location

Strong AC, great pool, community kitchen
9
I have stayed here several times. I am a repeat customer and have stayed in several different rooms there. This says a lot about the goodness of the hotel. The owners are kind caring people. Once while eating in the common areas, they offered me Durian fruit after making sure that the fruit they had was not offensive in odor to me or my friend. Also, The staff are quick to remedy any situation, although some of the rooms did not have working internet and their efforts did not correct this. One of their wireless routers needs replacing or repair. They have several for different areas of the hotel that work fine. And the common areas all have working internet. AC is strong, shower gets hot water, staff are very helpful in many ways, rooms are clean and comfortable. The pool area is the hotels strongest asset, as I am a daily swimmer and can do laps in it. The common kitchen area allows one to cook for oneself which I find extremely useful too. I would recommend this hotel to anyone staying in Davao who desires a good swimming pool.
Повідомити про цей вігук
Annie S. Поїздка вдвох Sweden, 24 грудня 2015 р.
fantastic

relaxing
9,3
The location are really good very relaxing the room are cleane we are very satisfied with my husband, perfect place to relax I like the ambiance👌👍👍👍
Повідомити про цей вігук
Jeremiah O. Поїздка вдвох Philippines, 21 грудня 2015 р.
Recommended

Friendly Customer service, Natural Environment, Clean swimming pool
8,7
We stayed for 4 days here. The Apartelle is close to everything, Although they don't cook food, but there is a provision if you want to prepare one for yourself. However there are many eatery and mall very close to buy food but if not staff will help out. Very clean environment, cool and enjoyable. We would recommend this apartelle to others.
Повідомити про цей вігук
Morell B. Поїздка вдвох United States of America, 21 грудня 2015 р.
Repeat satisfaction

Staff. Pool, Value
9,3
This was stay number five for us- We found it a great place to relax and enjoy activities in the area. Always great and welcoming.
Повідомити про цей вігук
Arvin A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 16 грудня 2015 р.
A home to remember

Location, security, friendliness of staff
10
Great
Повідомити про цей вігук
Michael E. Ділова поїздка Germany, 15 грудня 2015 р.
Boutique Hotel in Matina/Davao

Friendly staff, good location, nice rooms
8,7
It was one of our many stays in this hotel in Davao. The staff was as usual very friendly and accommodating. The location near to the NCCC mall and Matina Town Square is very appealing. It takes only 10 minutes by cab going to town. In short, a good hotel at fair price for a pleasant stay.
Повідомити про цей вігук
Lee M. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 15 грудня 2015 р.
clean,friendly value for money

pool,staff, safe for my son to play outside
8,7
family and me have been here a few times now love it every-time...immaculate pool,close to mall,safe,friendly staff.clean. even though they don't do food,u do have a kitchen u can use.
Повідомити про цей вігук
Gemma V. Сім"я зі старшими дітьми Netherlands, 13 грудня 2015 р.
clean accommodation

clean, roomy and friendly staff
8,3
good stay but need more access to the city.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Domicilio Lorenzo Apartelle ДаваоDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - РецепціяDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ОточенняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05