чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Еколенд, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Рецепція Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Зовнішній вид готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Ванна кімната Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Місцезнаходження Еколенд Кількість номерів: 19
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 311 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (311)
Відсортувати за:
Jeanette B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 13 жовтня 2014 р.
excellent

clean, spacious,good location
9,3
always a great experience.staff are very friendly and nice.the room are well cleaned and spacious.very happy to come back again and again in this place.good job!
Leighton S. Поїздка вдвох Australia, 10 жовтня 2014 р.
Very happy

happy, friendly staff. Close to many restaurants and large mall. Very ambient location with good secure grounds which gives great piece of mind
8,3
Wonderful. Cannot fault this place. Will definitely come back again
Adriano D. Група Philippines, 5 жовтня 2014 р.
Memorable Vacation

Clean, peaceful and 19 rooms only
7
It was a nice stay. The staff goes out of their way to help the guests. There is no resto on the apartelle but there are a lot of resto in the vicinity to chose from.
Darren B. Індивідуальний мандрівник Australia, 30 вересня 2014 р.
Amazing rooms and environment at a budget cost

The rooms, location & Pool
7,7
Very comfortable, but as usual and as I have stayed a few times before, the staff I grade at 2 Star and the property at 4 star.... The problem with them is that they become too familiar with the guest, also, they do look a touch lazy, and out of uniform still say they are working at the hotel If they could act like 4 star, speak like 5 star, I would give this revue 5 stars all the way I know there is no food available at this Hotel but I do love the alternative, this is to give the guest the option of delivery of foods from nearby eating houses restaurants etc, and is arranged by the hotel and delivered promptly.. well done in that respect. The owner of the hotel lives in Manila and does some spot checks now and again but is out of touch of the reality of how the guests act etc.... I will book myself in the Hotel again shortly, as its location is just right for my needs, and there is a the NCCC mall just across the highway.. perfect
Joe C. Індивідуальний мандрівник Australia, 25 вересня 2014 р.
Ok location

Staff, cleaness,value
7,3
Hotel was fine if you wanted basic accommodation. It was clean & had many things that I wanted & that's why I picked it.
Chiara S. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 24 вересня 2014 р.
Great 3-day stay

Very friendly staff, accessible location, value for money
10
My family and I were really happy that we chose to stay here. Transportation is very convenient, fast wifi anywhere around the apartelle, friendly staff, accessible to malls and restaurants. Thanks to the staff for being so welcoming and attended to our needs throughout our 3days stay :) We will definitely recommend this apartelle to our friends and might come back again!
Morell B. Сім"я з малими дітьми United States of America, 23 вересня 2014 р.
Fantastic stay

accommodation; staff; pool
9,3
This is our second visit to Domicilio Lorenzo. As we found in the first visit in May, the second visit in September was great. Very good accommodation,fantastic staff,great pool and very good value. The 17 member staff did everything possible to make our stay enjoyable.
Masaji A. Поїздка вдвох Japan, 22 вересня 2014 р.
Best value, location, comfort.. I just love this

location, comfort, value for money, kind & polite staffs
10
Perfect 👌!!!
Armin M. Поїздка вдвох United States of America, 19 вересня 2014 р.
Nice Pool hotel

pool, room , price
8
It was a pleasant and relaxing stay
Armin M. Поїздка вдвох United States of America, 18 вересня 2014 р.
Nice Hotel

Pool, Room, price
8,3
It was a relaxing and good stay

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Domicilio Lorenzo Apartelle ДаваоDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - РецепціяDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Зовнішній вид готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Ванна кімнатаDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн


AS-AGWEB-3B05