чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Еколенд, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Рецепція Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Зовнішній вид готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Ванна кімната Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Місцезнаходження Еколенд Кількість номерів: 19
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 282 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (282)
Відсортувати за:
Doroteo V. Група United States of America, 16 липня 2014 р.
Confortably

Close to our relatives---Close to the mall--- close to transfortation
6,7
It's okay for the price we pay.
Don W. Поїздка вдвох Canada, 10 липня 2014 р.
Pleasant and quiet at a reasonable price

Nice grounds, clean simple room, modest cost
8,7
As usual Domicilio Lorenzo did not disappoint. The rooms are simple but attractive and spotlessly clean. The grounds are surprisingly spacious for a location in the heart of the city, as well as being quite beautiful and very well kept. Malls and restaurants are just minutes away, yet DLA manages to be an oasis of calm and quiet. It does not pretend to be a high end hotel, but offers a lot for quite a reasonable cost.
Edgar I. Група Philippines, 5 липня 2014 р.
Dissapointed

Very friendly staffs...the old ones. Nice pool Comfy bed
8
Dissapointed coz owner makes lousy decisions that makes it inconvenient for the guest parking at the back to always wait for someone to open the locked gate! No decent parking space!
David L. Поїздка вдвох United States of America, 23 червня 2014 р.
Great value. Nice pool. Clean room.

Pool. Garden. Staff
10
Excellent.great place to stay. We will return.
Lochi L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 червня 2014 р.
Awesome!

nice pool, great customer service and clean
10
Fantastic!
Robert W. Група Australia, 20 червня 2014 р.
Noisey bed to firm good pool

Swimming pool very good staff and a nice place to sit in the gardens
6
Was very nice but can do better.Get a good bed ok.
Dee B. Група Australia, 18 червня 2014 р.
Simply Satisfying!

Staff, pool, location
9
Confortable and very clean room with friendly staff.very satisfied.
Csaba H. Група Hungary, 13 червня 2014 р.
Attentive staff, good value for money

Cleanly rooms Awesome staff Nice garden with pool
8
Jona R. Група Philippines, 9 червня 2014 р.
Perfect to stay in Davao!

It has nearby restaurants, fast internet and friendly staff!
9,3
It was a great place to stay. My officemates and I stayed here for four days and three nights. It has nearby restaurants even at late hours, the room is large, and the restroom is very clean. Our room has a veranda overlooking the pool. The place is very relaxing! They have clean bedsheets and towels! The staff are very friendly, especially the lady who attended us during our check-out since we needed to print our boarding pass. I'll be coming back for sure!
Ivy S. Група Philippines, 9 червня 2014 р.
Affordable Clean Apartelle

Clean room, friendly staff, accessible public transpo
8
We enjoy our stay in Domicilio Lorenzo Apartelle because of its spacious & clean room, friendly staff, clean swimming pool and the place is walking distance to public transport, food establishment like Jollibee, Taps, etc.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Domicilio Lorenzo Apartelle ДаваоDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - РецепціяDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Зовнішній вид готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Ванна кімнатаDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн


AS-AGWEB-3C01