Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Еколенд, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Рецепція Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вид
Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Місцезнаходження Еколенд Кількість номерів: 19
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 395 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (395)
Відсортувати за:
Omar M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 травня 2015 р.
Great and great value for money

within Downtown, near MTS where Davao nightlife happens and value for money
8,7
Great, the staff was accommodating and value for money.
Jamal S. Поїздка вдвох Jordan, 12 травня 2015 р.
clean affordable hotel

cleanliness, staff performance, and nice pool
8
My stay at Domicille Lorenzo Apartelle was enjoyble, the room had good space, the comfort room was good and the shower has good power. The room was cleaned every day and linen and towels changed when requested. The pool was great, big and deep enough, for a dip and for a swim; and later to sit for a chat and drink with a friend around the pool. I would recommend this hotel to my friends and will come again if I visit Davao.
Rodney K. Сім"я з малими дітьми Philippines, 7 травня 2015 р.
Great Stay

Pools and Quiet
8
Kids having so much in the pool. I prefer to stay again in our next vacation.
Alex J. Сім"я з малими дітьми South Africa, 22 квітня 2015 р.
value for money and conveveniet

staff attitude very welcoming and willing to help all the time.Clealiness and they chnaged the linen all the time.Very convenient to shopping and means of transport.
8,3
A pleasurable experience and comfort and always book there for all my vacations.My family has been there 3times this year.Will be there in July for annual holidays.
Mylin B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 20 квітня 2015 р.
Homy

location, garden and pool
9,3
great! love the pool and the garden. The room a bit small but still enjoyed the accessibility.
Luisito M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 17 квітня 2015 р.
ok

ok
10
ok
Morell B. Сім"я з малими дітьми United States of America, 13 квітня 2015 р.
Very good family friendly hotel

staff, pool, facility
9,3
This was our 4th stay at this very good hotel. Not disappointed! The facilities are very good and the staff is excellent.
Christopher R. Поїздка вдвох United States of America, 2 квітня 2015 р.
We like Domicilio

Clean, Room size, Grounds
8,7
Consistently good
Grace M. Поїздка вдвох Philippines, 19 березня 2015 р.
Pleasant stay

Safe, clean, accessible
10
Exellent
Robert L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 березня 2015 р.
Paradise in Davao

Staff, ambiance, Staff
8
When i arrived atthe apartelle.. I was greeted with Great rejoicing.. as though I was family returning. I do enjoy the simple accomodations that the apartelle provides. Aside from that.. if the staff were ever to leave there, i would find it difficult to return.they ALL make me feel as though I was family ... and I even shared that with 2 of the owners.. about how great their staff is especially Gay, Ray, Renan and Miriam !!! I am not trying to exclude the day staff, but I did not get t interact with them as much as the afternoon/evening people.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Domicilio Lorenzo Apartelle ДаваоDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - РецепціяDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ОточенняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня


AS-AGWEB-3B08