чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Еколенд, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Фойє Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Рецепція Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Басейн Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня
Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вид Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Вітальня Domicilio Lorenzo Apartelle Давао - Сад
Місцезнаходження Еколенд Кількість номерів: 19
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 386 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (386)
Відсортувати за:
Grace M. Поїздка вдвох Philippines, 19 березня 2015 р.
Pleasant stay

Safe, clean, accessible
10
Exellent
Robert L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 березня 2015 р.
Paradise in Davao

Staff, ambiance, Staff
8
When i arrived atthe apartelle.. I was greeted with Great rejoicing.. as though I was family returning. I do enjoy the simple accomodations that the apartelle provides. Aside from that.. if the staff were ever to leave there, i would find it difficult to return.they ALL make me feel as though I was family ... and I even shared that with 2 of the owners.. about how great their staff is especially Gay, Ray, Renan and Miriam !!! I am not trying to exclude the day staff, but I did not get t interact with them as much as the afternoon/evening people.
Jophalyn D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 14 березня 2015 р.
Perfect location, cozy place

1. Value for money 2. Strategic location 3. Cooking means available
8
I love Domicililo Lorenzo for the following reasons: 1. Value for money 2. It was clean and cozy, with a relaxed ambiance 3. It is very near NCCC Mall, Matina Town Square and Penong's!
Jophalyn D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 14 березня 2015 р.
Value for money

Excellent location, cozy place, value for money
8
Strategically located near restaurants and malls (walking distance)
Adrian S. Ділова поїздка United Kingdom, 12 березня 2015 р.
Excellent Stay

Excellent service, Very nice rooms, Good value
9,3
I would very much recommend this hotel. The service is excellent and the rooms very nice. Only problem is that the water pressure is low so shower is not very powerful - if you like a power shower then not of you!! Lovely pool. There are many restaurants near by and an area in the hotel where you can cook. Would definitely stay there again.
Derek B. Сім"я з малими дітьми Canada, 12 березня 2015 р.
Peaceful, Serene

The grounds and the pool. Staff friendly, understanding and very patient with our
7,3
Overall quite good. Staff were accomodating and quick to attend to our needs. Had to request for the room to be cleaned.
Robelyn B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 12 березня 2015 р.
It's ok but need to focus client's comfort

1. Staff are really nice 2. Outdoor garden is relaxing
6,7
I can say that I'm not really satisfied because there is no enough sheet or quilt to give a warm comfort on your sleep from an airconditioned room. Also, we had a hard time locating the place as there is no road sign to locate the hotel. Somehow, the staff are friendly...
Kwene L. Індивідуальний мандрівник Canada, 8 березня 2015 р.
Smack in the city.

Aid conditioning, cleanliness, quiet.
6
Adequate. No restaurant in the hotel but it's close to restaurants and a shopping mall. WiFi is spotty.
Marcial G. Група United States of America, 28 лютого 2015 р.
You feel like at home

Comfort, safety and value for your money
9,7
It was an excellent stay. I will book back when I come back in Davao.
Ernst E. Поїздка вдвох Germany, 27 лютого 2015 р.
Highly recommend

Friendly staff, good location, comfy
9,7
My wife and me stayed there a few times and we always return back when we come to Davao. Best value for money, good location and everything is well maintained. Internet works also. As said highly recommend.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Domicilio Lorenzo Apartelle ДаваоDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - РецепціяDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ФойєDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВітальняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ВидDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ОточенняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ЗручностіDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - ОточенняDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - СадDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - БасейнDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелюDomicilio Lorenzo Apartelle Давао - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A02