чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

E-Dragon Hotel

Unit A1 11/F National Court, 240-252 Nathan Road, Йорданія, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Ванна кімната E-Dragon Hotel Гонконг - Вітальня E-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю E-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю E-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю E-Dragon Hotel Гонконг - Рецепція
Місцезнаходження Йорданія Кількість номерів: 7
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 86 відгуків

Ціна-якість:
6,4
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
4,9
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
Timofey V. Поїздка вдвох Russia, 3 грудня 2012 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера

Чистота, хорошее расположение возле метро
9,7
Не плохой гест за небольшие деньги. Номер очень маленький, размеры санузла вообще поражают воображение)) Людям даже среднего телосложеноя там будет не просто. Крупные люди туда просто не войдут :) Надо отметить, что "персонал" в лице дядьки на ресепшен весьма приветлив, хоть мы ничего не просили, но я думаю ваша просьба с удовольствием будет выполнена если что. Номера очень чистые, вполне цивильные. Так же хотелось бы отметить, что расположение на карте не верно, на самом деле отель находится в здании напротив через дорогу. Вход со стороны Натан роуд, там есть вход над которым написано National Court, заходите туда, через несколько метров будут лифты справа, поднимаетесь на 11 этаж, там на этаже блестящая дверь возле которой надпись маркером А1 и звонок, вот туда и звоните :)
Nightlife Tip: Понравился бар М11 недалеко от отеля :)
Matey N. Ділова поїздка Russia, 24 вересня 2012 р.
Хорошее расположение, маленькие но чистые номера.

Отель чистый, тихий.
6,7
проживал в отеле 5 дней с товарищем.по приезду в отель столкнулись с запертой дверью. на звонок и стук в дверь никто не отвечал. набрали номер телефона который висел на двери, объяснили что стоим под дверью, на что ответили (на плохом английском), что сейчас откроют.через минут 10 пришла запыхавшейся хозяйка и поселила нас. дали каждому по связке ключей от дверей подъезда, 2-х входных дверей в сам отель и номер. отель находится на 11-ом этаже, в нем 8 номеров. номера маленькие с маленьким туалетом - душом но вполне пригодны для того что бы спать. (номера с раздельной кроватью чуть побольше). расположение отеля очень удобное рядом с метро жордан.
Restaurant Tip: Недалеко есть ресторан морепродуктов
Yulia Y. Сім"я з малими дітьми Russia, 21 вересня 2012 р.
Хороший отель за такие деньги

Хорошее расположение
8
Отель уровня mass market, за р получили хороший комфорт.
Sightseeing/Attractions Tip: Рядом пешеходная торговая улица с магазинами и кафешками. Минус нет завтраков даже за деньги.
Wee F. Індивідуальний мандрівник Singapore, 28 жовтня 2014 р.
Great location

location, wifi service, friendly staff
8,7
Very pleasant stay especially with friendly staff. Great location, just beside Jordan MTR station.
William Q. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 жовтня 2014 р.
Do not go there

she wore a big smile when she walked me down the road to the other place
2
It started fine. B. U T , then came the news that i was moving on the third day of my stay. I had to change pkans, waste a day, moving, and . . . They moved me to a pkace that even an adventurous backpacker might consider overlooking while never even allowing me to ralk about changing the cost per night or getting a freeebie. And... She smiled and laughed the whole time as if it were no big deal. I have great pain with walking, let alone walking with luggage. Guess what the longest walk i took the whole time i was in Hong Kong, Yo change hotels out here, walking with luggage on the crowded Jordan sidewalks. I did not show my vexation tooo much, but hope that this will be the "get even" part of this story.
Abigail P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 вересня 2014 р.
expensive for little space guesthouse

location
3,3
the owner ask for payment for my child. it is ok to ask for additional payment if they provide additional bed, pillow, blankets, but sad to say they just ask additional money for my little child. bathroom was good at all, no space for little movement. you can't laso sleep because you can hear sound outside. bed pillow was not comfortable. you can book other good hotel with the same price.
Michael K. Індивідуальний мандрівник Australia, 4 червня 2014 р.
Very friendly staff and clean (albeit small) room.

Incredible location. Extremely friendly and helpful staff and great value for money!
8,7
Lovely place and super friendly lady. Would definitely stay there again!
Wee F. Індивідуальний мандрівник Singapore, 27 квітня 2014 р.
Small room but excellent location

centrally located, high speed internet, friendly staff
8,3
Good.
Soon H. Поїздка вдвох Malaysia, 9 квітня 2014 р.
location is gd but room is very small

location convenient, close to train station, cheap budget
5,7
Locstion is good n convenient but room is vrry small. If you are on budget, this is the hotel you may consider.
Siew H. Поїздка вдвох Singapore, 23 лютого 2014 р.
Convenience, budget but safe and comfortable

Great location, easy access to transport, shops, food. Safety. Budget
8,3
In Hong Kong, we are mostly out and need a place to bathe, rest and sleep. The E Dragon provided all that. Location is superb with the MTR just across the road, airport transfer just 5 mins walk, great food all around, shopping practically downstairs. We felt safe with attentive security service downstairs at the lift lobby and cctv at the individual lift lobbies. Run by a warm and friendly couple who kept the premises very clean. Room is a bit tight but comfortable with double glazed windows, hot water, aircon, tv, complimentary wifi. A heater would be good for winter. Definitely good for a repeat stay!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

E-Dragon Hotel ГонконгE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - Ванна кімнатаE-Dragon Hotel Гонконг - ВітальняE-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюE-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюE-Dragon Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюE-Dragon Hotel Гонконг - Рецепція


AS-AGWEB-3B03