Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

East Asia Hotel

Rua da Madeira No 1A, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

East Asia Hotel Макао - Вхід East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Фойє East Asia Hotel Макао - Рецепція East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вид East Asia Hotel Макао - Фойє East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня
East Asia Hotel Макао - Вид East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Інтер’єр готелю East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Їжа та напої East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня
Розміщення: Місто Макао Кількість номерів: 98
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 611 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (611)
Ruslan M. Поїздка вдвох Ukraine, 15 березня 2014 р.
Ціна-якість на трієчку.

Зручне місцерозташування, непоганий номер. Але дорого, персонал готелю спеціфічний, як то кажуть на своїй хвилі. Але на 1-2 ночі хороший варіант.
6
Stanislav K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2013 р.
хорошее пребывание

чистота хорошие номера приветливый персонал
7,7
всем доволен.номер понравился просторный и чистый.душ отличный.
Sergey L. Поїздка вдвох Russia, 2 січня 2013 р.
удобное расположение

рядом с центром за небольшие деньги
6
Отель расположен в 5 минутах ходьбы от Сенатской площади.Номера большие, чистые, мебель старая, ванная комната в номере, необходимые принадлежности для душа в наличии. Интернет (wi-fi)только на ресепшене. Рядом расположено кафе "Poker" - вариант недорого и вкусно поесть китайской пищи. Попросили вызвать нам такси к отелю, девушка на ресепшене не смогла нам помочь, пришлось ловить такси на улице, что в центре не так просто сделать.
Sightseeing/Attractions Tip: Очень понравилось шоу "House of Dreams water". Очень красивая ночная Тайпа.
Pavel G. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 жовтня 2011 р.
Обычный отель, без особой изуменки

Достаточно тихо
6,7
Останавливался в отеле на одну ночь. Чисто. Чтобы отыскать отель придется спросить у местных жителей. Он находится внутри квартала среди узких улочек. До достопримечательностей, находящихся в исторической части города совсем не далеко. Вообщем, для того чтобы переночевать за эти деньги лучше нечего и не надо.
Sergey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 квітня 2011 р.
Хорошее расположение

Отель расположен удобно. Как раз практически напротив высотного отеля Sofitel. К отелю East Asia Hitel удобно добираться (от Ferry Terminal - на автобусе No. 3, от аэропорта - на автобусе No. 26). За 15 минут можно пешком дойти до Grand Lisboa Hotel и за 20-25 минут - до руин кафедрального собора Святого Павла. Удобно расположение автобусных остановок (около отеля проходят автобусы многих маршрутов, что даёт возможность без труда добраться ко многим местам полуострова Макао, а также острова Тайпа). Номера в отеле достаточно большие. Персонал приветлив.
6,3
Однако, помимо положительных моментов, есть и негативные. Отель очень старый, и, внешне чувствуется, ремонт давно не делался (хотя на сайте сообщается, что реконструкция была в 2010 г.). Таких денег номер никак не стоит (60 USD в сутки). Очень многие столичные отели за такие деньги предлагают своим гостям бассейн, завтрак, в номерах ежесуточно горничные оставляют две бутылки питьевой воды. Ничего этого в отеле East Asia Hotel не было. В отеле напротив Reception Desk есть столовая (не ресторан в нашем общем понимании, а, как я понял, именно столовая, внешний вид которой довольно-таки непригляден).
Yih H. Поїздка вдвох Malaysia, 13 квітня 2014 р.
you will getting for what you paid

clean, near to the historical sites, easy transportation
6,3
when I saw the hotel's exterior and surrounding area, I though it will be my nightmare for the next few days to stay with this hotel. After I stepped inside the hotel, there is a reception counter inside the small but clean lobby. The hotel's interior cleanness is excellent compared to its exterior and surrounding area. The room is more than enough for 2 persons. But the mattress is as hard as the floor mat. Even the whole hotel is non smoking area (all building in Macau is non smoking area), but you cannot expect these China Man will obey rules. You will surprise by they even smoking in public area and restaurant. The corridor is smell smokes. Another good thing is the hotel is attached with a restaurant which open 6 am til noon time for breakfast and lunch. WIFI in the hotel also very fast.
Joon Y. Поїздка вдвох Malaysia, 30 березня 2014 р.
unhelpful and rude receptionists.

nothing
5,3
the receptionists for all different shifts were rude and not helpful at all. bad service and terrible working attitude. room was fine and location is not far from the city but i would suggest travelers to stay in taipa area. i would definitely not recommend anyone to stay here. horrible and rude receptionists...not one but all of them.
Satish S. Індивідуальний мандрівник India, 18 березня 2014 р.
very comfortable

location, price and comfort
7,7
Choy K. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 7 березня 2014 р.
hard and uncomfortable mattress, nice bathroom

affordable, free wifi, conveniently located and friendly staffs
6
I booked 3 rooms and requested a king size bed for myself, my husband and my baby.and requested queen size bed for the other 2 rooms for my friends who are couples without baby. However, the hotel gave me a small room (half the size of my friend's room) with a super single bed (size between a single bed and a queen bed). 3 of us had to cramped on the hard bed. we didnt sleep well at all as my baby cried everytime anyone of us moved even an inch. both the other rooms were double my room size but they were 2 single beds, not a queen size bed. it was fine because they could moved the beds and joined them next to each other, forming a king bed. the mattress is hard and uncomfortable. bathroom were spacious and clean. the cleaner was very helpful and friendly.
Alexander K. Поїздка вдвох Switzerland, 24 лютого 2014 р.
Nice, big and clean room

Clean, Big, Cheap room
7
we stayed for 1 night. It is very close to all the tourist attractions. Location is very good. The room is huge compared to Hong Kong standards. Nice and clean. Unfortunately we did not get the double bed that we ordered. Wifi wasn't that good, but ok.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

East Asia Hotel МакаоEast Asia Hotel Макао - ВхідEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ФойєEast Asia Hotel Макао - РецепціяEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВидEast Asia Hotel Макао - ФойєEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВидEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - Інтер’єр готелюEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - Їжа та напоїEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - Вітальня

Відгуки Клієнтів - East Asia Hotel, Макао

AS-AGWEB-3A03