чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

East Asia Hotel

Rua da Madeira No 1A, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

East Asia Hotel Макао - Вхід East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Фойє East Asia Hotel Макао - Рецепція East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вид East Asia Hotel Макао - Фойє East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Вітальня
East Asia Hotel Макао - Вид East Asia Hotel Макао - Вітальня East Asia Hotel Макао - Інтер’єр готелю East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Їжа та напої East Asia Hotel Макао - Ванна кімната East Asia Hotel Макао - Вітальня
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 98
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 655 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (655)
Відсортувати за:
Ruslan M. Поїздка вдвох Ukraine, 15 березня 2014 р.
Ціна-якість на трієчку.

Зручне місцерозташування, непоганий номер. Але дорого, персонал готелю спеціфічний, як то кажуть на своїй хвилі. Але на 1-2 ночі хороший варіант.
6
Stanislav K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2013 р.
хорошее пребывание

чистота хорошие номера приветливый персонал
7,7
всем доволен.номер понравился просторный и чистый.душ отличный.
Sergey L. Поїздка вдвох Russia, 2 січня 2013 р.
удобное расположение

рядом с центром за небольшие деньги
6
Отель расположен в 5 минутах ходьбы от Сенатской площади.Номера большие, чистые, мебель старая, ванная комната в номере, необходимые принадлежности для душа в наличии. Интернет (wi-fi)только на ресепшене. Рядом расположено кафе "Poker" - вариант недорого и вкусно поесть китайской пищи. Попросили вызвать нам такси к отелю, девушка на ресепшене не смогла нам помочь, пришлось ловить такси на улице, что в центре не так просто сделать.
Sightseeing/Attractions Tip: Очень понравилось шоу "House of Dreams water". Очень красивая ночная Тайпа.
Pavel G. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 жовтня 2011 р.
Обычный отель, без особой изуменки

Достаточно тихо
6,7
Останавливался в отеле на одну ночь. Чисто. Чтобы отыскать отель придется спросить у местных жителей. Он находится внутри квартала среди узких улочек. До достопримечательностей, находящихся в исторической части города совсем не далеко. Вообщем, для того чтобы переночевать за эти деньги лучше нечего и не надо.
Sergey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 квітня 2011 р.
Хорошее расположение

Отель расположен удобно. Как раз практически напротив высотного отеля Sofitel. К отелю East Asia Hitel удобно добираться (от Ferry Terminal - на автобусе No. 3, от аэропорта - на автобусе No. 26). За 15 минут можно пешком дойти до Grand Lisboa Hotel и за 20-25 минут - до руин кафедрального собора Святого Павла. Удобно расположение автобусных остановок (около отеля проходят автобусы многих маршрутов, что даёт возможность без труда добраться ко многим местам полуострова Макао, а также острова Тайпа). Номера в отеле достаточно большие. Персонал приветлив.
6,3
Однако, помимо положительных моментов, есть и негативные. Отель очень старый, и, внешне чувствуется, ремонт давно не делался (хотя на сайте сообщается, что реконструкция была в 2010 г.). Таких денег номер никак не стоит (60 USD в сутки). Очень многие столичные отели за такие деньги предлагают своим гостям бассейн, завтрак, в номерах ежесуточно горничные оставляют две бутылки питьевой воды. Ничего этого в отеле East Asia Hotel не было. В отеле напротив Reception Desk есть столовая (не ресторан в нашем общем понимании, а, как я понял, именно столовая, внешний вид которой довольно-таки непригляден).
Kee L. Ділова поїздка Hong Kong, 17 вересня 2014 р.
Ok for value

Ease of transportation, close to eatouts,
7,3
Water pressure is too low.
Meow L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 28 серпня 2014 р.
Stay at East Asia Hotel

Convenient location
5
Average
Kapil K. Індивідуальний мандрівник India, 26 серпня 2014 р.
pathetic !
2
this was the my worst stay in all my years of travelling. the hotel pictures are shockingly deceiving and the location is very remote. i don't kkow where to start! 1. there was a phone directory but no telephone in the room !?! 2. the staff was very dry as if i was from their nemy troop. 3. the room was very very small. (i live in mumbai so when i say 'small' it means 'small'. after i kept mu luggage at bed side i couldn't get to the other side of the room. 4. the access card got locked thrice in my 1 1/2 day of stay. 5. wash room was made for teeny people and you had to squeeze through the door to make it to the shower. 6. when asked for a taxi on my checkout they kepy saying that the number is busy. finally, i had to speak to a lady and book the taxi myself. (the phone was ot busy now) i strongly recommend not to stay in this hotel.
Glen P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 22 липня 2014 р.
OK

Amenities, AC
7
The hotel was hard to find but once you get there the room was nice and clean and amenities was ok. Location is perfect since its walking distance on most of the attractions. Front Desk Clerk (graveyard shift) can't speak english. We arrived at the hotel around 10am but the triple bed room is not yet available for early checkin so we dropped our bags and walk3d around the city then we got back around 12:30pm but still no room was available even if the checkout time was 12pm and so went waited at the lobby. Past 1pm, luckily the cleaning lady noticed that we were waiting and so she checked if our room is available and thats the only time the front desk called me and asked for the printed confirmation. Over all our stay was ok.
Jiayi X. Сім"я зі старшими дітьми China, 11 липня 2014 р.
a good choice for family trip

good location,clean room
4,7
Poor service and bad room facilities..the staff were unfriendly

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

East Asia Hotel МакаоEast Asia Hotel Макао - ВхідEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ФойєEast Asia Hotel Макао - РецепціяEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВидEast Asia Hotel Макао - ФойєEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - ВидEast Asia Hotel Макао - ВітальняEast Asia Hotel Макао - Інтер’єр готелюEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - Їжа та напоїEast Asia Hotel Макао - Ванна кімнатаEast Asia Hotel Макао - Вітальня

Відгуки Клієнтів - East Asia Hotel, Макао

AS-AGWEB-3C07