чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Eastwest Hotel

Rue des Paquis 6, Центр міста Женева, Женева, Швейцарія 1201 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Eastwest Hotel Женева - Ванна кімната Eastwest Hotel Женева - Ванна кімната Eastwest Hotel Женева - Конференц-зал Eastwest Hotel Женева - Ресторан Eastwest Hotel Женева - Ресторан Eastwest Hotel Женева - Ресторан Eastwest Hotel Женева - Ресторан Eastwest Hotel Женева - Ресторан Eastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю Eastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю Eastwest Hotel Женева - Фітнес-зал Eastwest Hotel Женева - Вітальня Eastwest Hotel Женева - Вітальня Eastwest Hotel Женева - Вітальня Eastwest Hotel Женева - Вітальня Eastwest Hotel Женева - Вітальня
Eastwest Hotel Женева - Вітальня Eastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю Eastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Центр міста Женева Кількість номерів: 41
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

9,0

із 10 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,0
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,8
Комфортність номерів/Стандарт:
9,6
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (10)
Відсортувати за:
Oleg I. Поїздка вдвох Russia, 14 червня 2014 р.
Превосходный отель

Близость к центру и доступная цена.
9,7
Прекрасный отель. Замечательный бар! Очень профессиональный стафф
Oxana P. Поїздка вдвох Russia, 7 серпня 2010 р.
Великолепный отель

Интерьер!(хотя это,конечно,кто что любит)Очень продуманные номера,не придирешься,начиная от косметики для душа,заканчивая мебелью.
9,7
Кроме улицы Rhone и еще пары мест,отель-это то,что нам понравилось в Женеве по-настоящему.Единственный минус-это то,что принесли убогую гладильную доску,когда я попросила об этом,но я им простила))). Всем любителям маленьких-бутик-отелей рекомендую останавливаться в Женеве именно здесь!
Alla S. Сім"я з малими дітьми Russia, 6 січня 2013 р.
Great boutique hotel

great service, wonderful rooms, attention to details
9,3
we had a very pleasant stay in the hotel and will come back if in Geneva
Alla S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 6 січня 2013 р.
great boutique hotel with excellent service

great service
9,3
we had a very pleasant stay in the hotel and will come back if in Geneva
Jeffrey K. Поїздка вдвох Australia, 5 серпня 2012 р.
Grand entrance are just the beginning

Location,
9,3
this hotel is fantastic!!! clean and specious lobby are just the beginning. helpful and friendly are just what you need to kick off a great holiday. highly recommended to try out room services, the foods were amazing. finally you will not be disappointed if you choose to stay at this exceptional hotel!!!
Rita S. Ділова поїздка Australia, 16 лютого 2012 р.
Intimate hotel with luxe feel

Boutique, exclusive environment, very charming staff
9,3
friendly, international reception on arrival. intimate feeling of luxury amazing food!
Julian F. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 вересня 2011 р.
cool and cozy

well decorated rooms, great situation
9,3
in the least tacky part of paquis which is conveniently close to the train station and it is the slightly more happening part of geneva. top service, great design, very comfortable, my hotel of choice when i stay in geneva.
Marisa H. Поїздка вдвох Indonesia, 10 травня 2011 р.
Nice hotel

Very nice and luxurious room and bathroom
6,7
Quite impressed with the room and bathroom. Friendly staff. Quite good location.
Ingrid O. Поїздка вдвох United States of America, 10 жовтня 2009 р.
boutique luxury

wonderfully comfortable beds and linens, terrific food at restaurant (dinner), easy location from train, nice decorations/atmosphere.
9,3
We quite enjoyed our one night stay at the Eastwest hotel. The location was very close to train station (but not too close!) and there were fun evening places (dancing, jazz club - loved Gabs Jazz club run by Gabriel) within a few blocks. We ate dinner at the restaurant and loved the tapas! The hotel atmosphere was chic and service was excellent.
Nightlife Tip: This is the cleanest section of this type I've ever seen through many years of travel. A bit surprised it exists in Switzerland.
Tomonari I. Поїздка вдвох Japan, 17 квітня 2010 р.
駅から徒歩10分

部屋のインテリアが落ち着いていて、快適に過ごせる。
8,3
駅から徒歩10分の所で、少し遠く感じましたが、スタッフの方がみんなフレンドリーで親切なのが印象的でした。 お部屋も洗面もとてもきれいにされていて、快適に過ごすことができました。ただ朝食が含まれていないのが残念でした。
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Eastwest Hotel ЖеневаEastwest Hotel Женева - Ванна кімнатаEastwest Hotel Женева - Ванна кімнатаEastwest Hotel Женева - Конференц-залEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Фітнес-залEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07