Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Eastwest Hotel

Rue des Paquis 6, Центр міста Женева, Женева, Швейцарія 1201

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 20 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,5
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (20)
Відсортувати за:
Oleg I. Поїздка вдвох Russia, 14 червня 2014 р.
Превосходный отель

Близость к центру и доступная цена.
9,7
Прекрасный отель. Замечательный бар! Очень профессиональный стафф
Повідомити про цей вігук
Oxana P. Поїздка вдвох Russia, 7 серпня 2010 р.
Великолепный отель

Интерьер!(хотя это,конечно,кто что любит)Очень продуманные номера,не придирешься,начиная от косметики для душа,заканчивая мебелью.
9,7
Кроме улицы Rhone и еще пары мест,отель-это то,что нам понравилось в Женеве по-настоящему.Единственный минус-это то,что принесли убогую гладильную доску,когда я попросила об этом,но я им простила))). Всем любителям маленьких-бутик-отелей рекомендую останавливаться в Женеве именно здесь!
Повідомити про цей вігук
James B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 14 лютого 2016 р.
Excellent location to walk around teh city
5
The Eastwest hotel is ideally located if you wish to explore the city on foot and is close to the airport if you are on a short stopover. Compered to other hotels it is good value for money. I would certainly stay there again if I was visiting Geneva. Rooms were clean, spacious and provided good facilities.
Повідомити про цей вігук
Yuk M. Поїздка вдвох Hong Kong, 7 лютого 2016 р.
Great hotel
6
Convenient location and great service
Повідомити про цей вігук
Namrata S. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 січня 2016 р.
Lovely boutique hotel

The staff were very friendly, it felt like a little taste of luxury, and the location was ideal for us
9
Any hotel that has bath robes and slippers in the rooms always has a treasured place in my heart! It's a little touch of luxury. The staff were so friendly and helpful. The sauna was very much appreciated on the cold, very wet day - when we couldn't be outdoors much. The express breakfast was good value. The location, although it's by the red light district, we felt very relaxed and it's a short walk to the lake and into the old town. Plus the Gare Routiere is on the next block which was super convenient for us, as we were taking a bus to Morzine for a week of skiing.
Повідомити про цей вігук
Song L. Індивідуальний мандрівник Canada, 4 жовтня 2015 р.
cozy hotel

nice staff and small details
7,7
Повідомити про цей вігук
Lisa G. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 листопада 2014 р.
East West Hotel Geneva-Seedie Location

Modern, Clean, Staff
6,7
The hotel was ok, in need of a little renovation cosmetically, the staff where friendly but when we walked 1 block away Probably wouldn't stop here again. Best thing about the location was it was 2 minutes away from a brilliant Thai Restaurant.
Повідомити про цей вігук
Jarett J. Поїздка вдвох United States of America, 27 вересня 2014 р.
Great Geneva hotel

Price, new and clean
9
Great room. Large for Europe. Very close to the lake and outstanding service
Повідомити про цей вігук
Jarett J. Поїздка вдвох United States of America, 21 вересня 2014 р.
Good location, great hotel

Room, location, staff
9
This is a great property with an easy walk to the lac, great new facilities, nice sized room and great staff.
Повідомити про цей вігук
Alla S. Сім"я з малими дітьми Russia, 6 січня 2013 р.
Great boutique hotel

great service, wonderful rooms, attention to details
9,3
we had a very pleasant stay in the hotel and will come back if in Geneva
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Eastwest Hotel ЖеневаEastwest Hotel Женева - Ванна кімнатаEastwest Hotel Женева - Конференц-залEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - РесторанEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Фітнес-залEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - ВітальняEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелюEastwest Hotel Женева - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03