чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Ванна кімната Elmi Hotel Сурабая - Ванна кімната Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Ванна кімната Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Конференц-зал Elmi Hotel Сурабая - Вітальня Elmi Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 140
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 191 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (191)
Відсортувати за:
Len L. Поїздка вдвох Australia, 20 липня 2014 р.
Great Swimming Pool

Friendly staff,food and swimming pool
10
Will be going back
Robyn H. Група Australia, 20 липня 2014 р.
I would give Elmi a 9 out of 10 Excellent hotel

Room staff pool everything One of the best hotels we have stayed in
9,7
Excellent Room old but very clean has ex bed pillows tub TV , cable Great huge pool Excellent reception staff You won't be sorry if you stay hete
Freddy A. Група Australia, 15 липня 2014 р.
Old player. Love the fact it is best kept secret.

Location. Pool and food
7,3
Relaxing and no fuss. Restaurant serving local food with great price. Pool is excellent with full exposure to sun. Hotel location is great. Say no more.
Jbp S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 червня 2014 р.
good

clean, location, staff
8
good
Kusman Y. Група Indonesia, 15 червня 2014 р.
Classic Hotel

Centrally located, clean room and classic
5,7
Dennis M. Поїздка вдвох United States of America, 27 квітня 2014 р.
Efficient, pleasant.

I chose the hotel for the location. The room was nicely furnished, with lots of TV channels.
8
Very nice stay, efficient staff, pretty good breakfast buffet. The room had nice, tasteful furnishings and wall-length windows, with a view. Oddly, the bathroom seemed to have no electrical outlet, otherwise it was quite nice. I like the larger-screen TV with very many channels.
Ashok K. Ділова поїздка India, 15 квітня 2014 р.
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 22 січня 2014 р.
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Ділова поїздка France, 16 січня 2014 р.
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Ділова поїздка Indonesia, 14 січня 2014 р.
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Elmi Hotel СурабаяElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - Ванна кімнатаElmi Hotel Сурабая - Ванна кімнатаElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - Ванна кімнатаElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - Конференц-залElmi Hotel Сурабая - ВітальняElmi Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B03