Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Camputhaw, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Escario Central Hotel Себу Сіті - Рецепція Escario Central Hotel Себу Сіті - Вітальня Escario Central Hotel Себу Сіті - Вітальня Escario Central Hotel Себу Сіті - Ванна кімната Escario Central Hotel Себу Сіті - Фойє Escario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу Сіті - Вид Escario Central Hotel Себу Сіті - Рецепція Escario Central Hotel Себу Сіті - Вітальня Escario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу Сіті - Сад Escario Central Hotel Себу Сіті - Вітальня Escario Central Hotel Себу Сіті - Вітальня Escario Central Hotel Себу Сіті - Ванна кімната
Місцезнаходження Camputhaw Кількість номерів: 46

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 310 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (310)
Відсортувати за:
Marina D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Новый и чистый отель

Расположен в центре , но при этом тихо и спокойно
10
Очень понравился этот отель, комнаты минималистичны и удобны, тихо и спокойно. Правда окна выходят на другое здание с номерами, но это не напрягает. Около отеля 7eleven круглосуточный, салон красоты secret b ( на уровне сделают маникюр и за очень маленькие деньги в пересчете на рубли), массажный салон, итальянский ресторан и французская пекарня, макдональдс и еще пару глобалистичных кофеен. Сервис стирки вещей в отеле очень дешевый и за 12 часов все будет готово в лучшем виде.
Повідомити про цей вігук
Marina D. Група Russia, 12 січня 2013 р.
хорошее расположение в центре

чисто, тихо, рядом вся инфраструктура
10
Располагается центре, но при этом тихо. Номера большие,удобные и светлые, единственный минус окна- выходят на соседний домик с номером, но это сильно не напрягает. Рядом 7 eleven круглосуточный, ресторан с итальянской едой, французская пекарня, местная сетка с блюдами из свинины, макдональдс, салон красоты secret B-отличный сервис. Вообщем отель то , что надо чтобы привести себя в городской вид после островного баунти.
Повідомити про цей вігук
Darya S. Група Russia, 26 листопада 2012 р.
Отличное расположение, чисто

За тысячу в сутки лучше не найти
7,3
Новый отель, более-менее вменяемый персонал, чито, кондей, в центре
Повідомити про цей вігук
Claro T. Поїздка вдвох Philippines, 23 січня 2016 р.
A very comfy hotel . For a 2 star its the best the

Resto choices nearby..location is very good
8
Very Satisfied.
Повідомити про цей вігук
Alison R. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 грудня 2015 р.
good value hotel

quiet, security, location
9,3
Staff very helpful, helped me print out documents. Hotel quiet for cebu, in a strip mall with good security. No complaints at all.
Повідомити про цей вігук
Francis B. Поїздка вдвох Philippines, 2 грудня 2015 р.
Very good location.

Close to convenience stores, accessible to public transport, and professional staff
8,3
Nothing major. Only the noise I hear outside of our room when there are other tenants talking passes by.
Повідомити про цей вігук
Aina R. Поїздка вдвох Philippines, 1 грудня 2015 р.
You get what you pay for.

its location.
2,7
We didn't get to stay at this hotel because i was too disappointed when we arrived from our early morning flight. I requested for an early check-in (coordinated via email) but they said sorry, they are fully booked and could not accomodate us. The earliest possible check-in was 9 or 10 am but she was not sure so we left and had breakfast. When we returned, another receptionist received us and when we explained our situation, she just said: we are fully booked and i could give you a room by 2pm. She lacked empathy and went on with her work, even after my husband told her that we will be attending a wedding at 130pm that day. So yeah, you get what you pay for. A low rate for a low-class service.
Повідомити про цей вігук
Raymond S. Індивідуальний мандрівник Australia, 1 листопада 2015 р.
Good Allround except...

Location, cleanlness, staff
7,3
This was the 2nd time I stayed here. Allround everything is good. Didn't eat here so cant rate the food. Plenty of food nearby. Very clean and quiet. The only issues are no refridgerator in rooms and the water pressure in taps and shower is very low.
Повідомити про цей вігук
Doreen S. Ділова поїздка Philippines, 1 вересня 2015 р.
Great excpet for the Comfort Room and Lightings

Cozy rooms, comfy bed and sheets, clean. Be better if there's a partition that separates the shower room from the toilet bowl bec when I showered I noticed the entire floor has been flooded by water
8
Great except for the lightings and CR. Could have been better if you have installed tungsten light rather than all bulb lights bec I had to open the door or the curtains for a natural light just to make sure I have applied my make up correctly.
Повідомити про цей вігук
Sherlene V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 16 серпня 2015 р.
Good location

Great location, Clean, Peaceful
6,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Escario Central Hotel Себу СітіEscario Central Hotel Себу Сіті - РецепціяEscario Central Hotel Себу Сіті - ВітальняEscario Central Hotel Себу Сіті - ВітальняEscario Central Hotel Себу Сіті - Ванна кімнатаEscario Central Hotel Себу Сіті - ФойєEscario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу Сіті - ВидEscario Central Hotel Себу Сіті - РецепціяEscario Central Hotel Себу Сіті - ВітальняEscario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу Сіті - СадEscario Central Hotel Себу Сіті - ВітальняEscario Central Hotel Себу Сіті - ВітальняEscario Central Hotel Себу Сіті - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06