чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Рецепція Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Ванна кімната Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Фойє Escario Central Hotel Себу - Фойє Escario Central Hotel Себу - Рецепція Escario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Escario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Рецепція Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 46
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 271 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (271)
Відсортувати за:
Marina D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Новый и чистый отель

Расположен в центре , но при этом тихо и спокойно
10
Очень понравился этот отель, комнаты минималистичны и удобны, тихо и спокойно. Правда окна выходят на другое здание с номерами, но это не напрягает. Около отеля 7eleven круглосуточный, салон красоты secret b ( на уровне сделают маникюр и за очень маленькие деньги в пересчете на рубли), массажный салон, итальянский ресторан и французская пекарня, макдональдс и еще пару глобалистичных кофеен. Сервис стирки вещей в отеле очень дешевый и за 12 часов все будет готово в лучшем виде.
Marina D. Група Russia, 12 січня 2013 р.
хорошее расположение в центре

чисто, тихо, рядом вся инфраструктура
10
Располагается центре, но при этом тихо. Номера большие,удобные и светлые, единственный минус окна- выходят на соседний домик с номером, но это сильно не напрягает. Рядом 7 eleven круглосуточный, ресторан с итальянской едой, французская пекарня, местная сетка с блюдами из свинины, макдональдс, салон красоты secret B-отличный сервис. Вообщем отель то , что надо чтобы привести себя в городской вид после островного баунти.
Darya S. Група Russia, 26 листопада 2012 р.
Отличное расположение, чисто

За тысячу в сутки лучше не найти
7,3
Новый отель, более-менее вменяемый персонал, чито, кондей, в центре
Erick I. Сім"я з малими дітьми United States of America, 16 листопада 2014 р.
Awesome! Great!

Clean! Helpful staff! Great location!
10
I thought Escario Hotel was going be overrated,however, I was immensely happy with my choice.The hotel is kind of hidden,but, I think this adds to the overall vibe of the place. I would love to stayed longer.I did not feel like a outsider or uneasy.NO people trying to show off or stiff people. Great!
Siewsin L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 листопада 2014 р.
Good budget hotel in Cebu

24 hr McDonalds, Free Wifi, Inside Escario Mall
8
Taxi fare (white metered) from airport 200-300php depending on traffic. 100php to SM city mall, 60php to Ayala Mall and 120php to City Hall / Magellan's Cross area.
Siewsin L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 10 листопада 2014 р.
Second stay at this location

In the mall, in room massage, large room
8
Several lechon and Liempo places in the area within walking distance... there is a Zubuchon in the mall itself but the lechon shop in the Maxwell hotel across the road is more juicy. Walk down the road past the McD and Best Western Lex hotel to a small Liempo stall, it is tasty (look for the sign saying they are the best Liempo in 2012) and only php150.
Sharina S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 10 листопада 2014 р.
Worth it

Hotel was clean, staff were polite and the location is great.
9,7
l
Siewsin L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 листопада 2014 р.
Good value hotel in a local mall area

Next to restaurants, 24hour McD / Jollibee, Free WiFi
8
Decent choice of restaurants, cafes and bar in the Escario Central Mall (modern but small strip mall). Several massage spas within a few minute walk away (one in the mall itself, one across the road in the Maxwell hotel)
Michel P. Ділова поїздка France, 30 жовтня 2014 р.
very convenient

location . new . pleasant staff.
7,3
Served the purpose. Very handy hotel. If i hadnt checked on Agoda first staff would have tried to have me pay almost double for room. When i asked how come such a difference between "their" rate and agoda's i was quoted same price as Agoda in 2 steps down. I booked with Agoda knowing that they had to pay a percentage/commission to Agoda( penalty like...) therefore their profit would be less. If they had quoted me the right price first instead of trying to make a fast buck on me i would have booked with them directly.... Not the first time it happens to me in different hotels though!
Alexander W. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 жовтня 2014 р.
Great little hotel

Location, cleanliness, staff
9,3
Check in was quick and easy, the staff friendly and competent, the room was clean and ready with the aircon running, food was available from the shops right outside, the new mall was a short taxi ride away, checkout was fast. I am going to stay there again

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Escario Central Hotel СебуEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - РецепціяEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - Ванна кімнатаEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - ФойєEscario Central Hotel Себу - ФойєEscario Central Hotel Себу - РецепціяEscario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - РецепціяEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B02