чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Escario Central Hotel Себу - Рецепція Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Ванна кімната Escario Central Hotel Себу - Фойє Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Вид Escario Central Hotel Себу - Рецепція Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелю Escario Central Hotel Себу - Сад Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Вітальня Escario Central Hotel Себу - Ванна кімната
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 46
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 286 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (286)
Відсортувати за:
Marina D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Новый и чистый отель

Расположен в центре , но при этом тихо и спокойно
10
Очень понравился этот отель, комнаты минималистичны и удобны, тихо и спокойно. Правда окна выходят на другое здание с номерами, но это не напрягает. Около отеля 7eleven круглосуточный, салон красоты secret b ( на уровне сделают маникюр и за очень маленькие деньги в пересчете на рубли), массажный салон, итальянский ресторан и французская пекарня, макдональдс и еще пару глобалистичных кофеен. Сервис стирки вещей в отеле очень дешевый и за 12 часов все будет готово в лучшем виде.
Marina D. Група Russia, 12 січня 2013 р.
хорошее расположение в центре

чисто, тихо, рядом вся инфраструктура
10
Располагается центре, но при этом тихо. Номера большие,удобные и светлые, единственный минус окна- выходят на соседний домик с номером, но это сильно не напрягает. Рядом 7 eleven круглосуточный, ресторан с итальянской едой, французская пекарня, местная сетка с блюдами из свинины, макдональдс, салон красоты secret B-отличный сервис. Вообщем отель то , что надо чтобы привести себя в городской вид после островного баунти.
Darya S. Група Russia, 26 листопада 2012 р.
Отличное расположение, чисто

За тысячу в сутки лучше не найти
7,3
Новый отель, более-менее вменяемый персонал, чито, кондей, в центре
Cynthia B. Індивідуальний мандрівник Philippines, 2 березня 2015 р.
terrific budget hotel

location, food, price
8,7
I only stayed one night but I feel it was worth every cent (and it didn't cost much). The place is a bit hidden (taxi drivers arent very familiar with it yet) but it is located at the end of a restaurant strip, is a few steps away from 7-11, McDonalds and Jollibee. You can order delivery from the nearby restaurants through the hotel staff. The room has free water and sells other basic amenities (toothbrush, towel rental, etc) which was fine for me given I can just buy those things at 7-11. I took a short cab ride to the Ayala Mall and when I got back rooms were clean and made up. I also saw CCTV cameras at the reception area so things felt safe. Perfect for barkada or short solo trips.
Sam J. Індивідуальний мандрівник Australia, 21 лютого 2015 р.
rooms smell like cigarette smoke
2,7
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Christian J. Поїздка вдвох United Kingdom, 13 лютого 2015 р.
Clean and friendly

shower, appearance, service
9
Williard R. Ділова поїздка Philippines, 5 лютого 2015 р.
location

ground floor accommodation, fast internet, resto nearby
7,7
i like the idea that i don't have to ride an elevator to go to my room, clean.
Sarah M. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 січня 2015 р.
Lovely place

Room, comfy beds, garden area
8
Comfiest beds we have stayed through all our travels! Two separate beds for a couple seemed strange but we slept amazingly well! Garden area is really nice, can bring your own food and drinks in. Good restaurant and bar just across the plaza, and 7/11 practically next door. Very good location.
Jeremy H. Індивідуальний мандрівник Australia, 3 січня 2015 р.
Quite, and safe.

Location, staff, quite
9
Great little place to stay. They've chosen to make it a cozy little place, rather than sticking up a tall building full of rooms. We enjoyed our stay, and found the staff very friendly. Very safe, and very clean.
Neil F. Поїздка вдвох Philippines, 1 січня 2015 р.
Value for money and accessibility

Clean and cozy. Ideal for families or friends traveling or backpacking.0
8,3
Probably one of the best 2 star hotels I've been to. The hotel is very clean and the garden near the hotel reception was a nice place to hang out.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Escario Central Hotel СебуEscario Central Hotel Себу - РецепціяEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - Ванна кімнатаEscario Central Hotel Себу - ФойєEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - ВидEscario Central Hotel Себу - РецепціяEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Escario Central Hotel Себу - Інтер’єр готелюEscario Central Hotel Себу - СадEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - ВітальняEscario Central Hotel Себу - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A08