чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Рецепція Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Зовнішній вид готелю Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелю Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Магазини
Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,2

із 439 відгуків

Ціна-якість:
9,2
Розташування
9,4
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,2
Страви/Організація харчування:
8,9
Усі відгуки (439)
Відсортувати за:
Dmitriy T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 25 квітня 2012 р.
Островок спокойствия в Ханое

Все было здорово! Очень понравился уровень сервиса в отеле.
9,7
Нас встретил трансфер от отеля в аэропорту. Через час были в отеле, где нас очень приветливо встретили, быстро зарегистрировали, дали карту Ханоя с рекомендациями куда сходить, что посмотреть, где поесть, где выпить кофе. Номер был очень чисто убран и нам принесли потрясающе вкусную корзину с фруктами. В номере продумана каждая мелочь, даже есть компьютер с интернетом...перед отъездом нам заказали трансфер, который доставил нас в аэропорт. Короче все было на высшем уровне.
Michael C. Поїздка вдвох United Kingdom, 25 січня 2015 р.
Recommendation - Essence Hanoi Hotel

Very comfortable. Quiet room even in the centre of Hanoi , staff extremely helpful
9,7
Very enjoyable
Warren K. Ділова поїздка Singapore, 20 січня 2015 р.
Superb Stay!

Attentiveness, accessibility, great service!
9,7
Pleasant stay, impeccable service (from top-up SIM card, to arrangement for taxis)
Teng E. Поїздка вдвох Malaysia, 19 січня 2015 р.
Very good hotel

Very helpful staff, nice location & value for money
8,3
Was charged by hotel for not booking correctly 1 room 1 adult, but this was solved by Agoda, great jobs done by Agoda. Cheers
Emily S. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 січня 2015 р.
Fantastic hotel

Very central location, excellent customer service and comfortable rooms
10
My friend and I travelled around Vietnam for 12 days and this was easily the best hotel we stayed at during our entire trip. The staff were extremely friendly and welcoming and more than happy to answer any questions we had. They also upgraded our airport transfer vehicle to a bigger car for no extra charge just so that we felt more comfortable on the journey home. The rooms themselves were very clean, nicely decorated and comfortable. The hotel is also very centrally located, being within walking distance or just a short taxi trip to all the major attractions in Hanoi and is surrounded by restaurants and bars. The breakfast was also delicious and excellent value for money. Overall I highly recommend staying at this hotel during your time in Hanoi!!
Aditya L. Поїздка вдвох India, 12 січня 2015 р.
5 STra service for a 3 Star Price

Service, Staff and Location
9
We did not quite believe the many positive reviews the hotel had but the service blew us away. Very happy with the staff and the care they take of the guests. The Breakfast is good and the location smack in the middle of old quarters
Marshall J. Поїздка вдвох United States of America, 11 січня 2015 р.
Great Stay

Service, Attitude, Location
10
The staff was incredibly friendly and helpful. They upgraded us when we checked in and were unbelievably attentive. If I called downstairs for anything it was at my room in a matter of minutes. The location was right in the center of a fun, vibrant little street and in a great location. Great stay!
Anna L. Індивідуальний мандрівник Philippines, 10 січня 2015 р.
Excellent service

Staffs are very accommodating, courteous and friendly.
8
My stay was excellent! Room is clean.
Olga R. Поїздка вдвох United States of America, 9 січня 2015 р.
Great service!

Service, location, food
10
It's a great hotel right in the old quarter. The service is the most amazing thing about this hotel. Everybody is very helpful and friendly. The restaurant has some great food.
Kyoko S. Індивідуальний мандрівник Japan, 6 січня 2015 р.
I had a very good time at the Hotel. Thank you.

kindly staff, comfortable room and Spa
9
It was great. I am going to stay again sometime soon.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Essence Hanoi Hotel & Spa ХанойEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РецепціяEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Зовнішній вид готелю Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелюEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - МагазиниEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелюEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C08