Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Рецепція Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ресторан Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелю Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Магазини Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр
Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центр Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Вітальня Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелю Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната Essence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната
Місцезнаходження Старий квартал Кількість номерів: 20

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,2

із 508 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,2
Розташування
9,5
Робота персоналу:
9,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,2
Страви/Організація харчування:
8,8
Усі відгуки (508)
Відсортувати за:
Dmitriy T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 25 квітня 2012 р.
Островок спокойствия в Ханое

Все было здорово! Очень понравился уровень сервиса в отеле.
9,7
Нас встретил трансфер от отеля в аэропорту. Через час были в отеле, где нас очень приветливо встретили, быстро зарегистрировали, дали карту Ханоя с рекомендациями куда сходить, что посмотреть, где поесть, где выпить кофе. Номер был очень чисто убран и нам принесли потрясающе вкусную корзину с фруктами. В номере продумана каждая мелочь, даже есть компьютер с интернетом...перед отъездом нам заказали трансфер, который доставил нас в аэропорт. Короче все было на высшем уровне.
Повідомити про цей вігук
Gerald S. Поїздка вдвох United States of America, 30 січня 2016 р.
Great value in ideal location

Service was excellent, rooms very comfortable, and great breakfast
10
You could not find a more central location for Hanoi. The staff does a great job of trying to please.
Повідомити про цей вігук
Melissa A. Поїздка вдвох United States of America, 8 січня 2016 р.
Service and location are perfect

Staff and service and location
7,3
We loved that this was location in the heart- right by fun bars, street food, the beautiful lake of returned sword, and walking paths to explore hanoi. The service was exceptional. We wish we had stayed here the entire time we were in hanoi
Повідомити про цей вігук
Emre K. Індивідуальний мандрівник Canada, 5 січня 2016 р.
Nice hotel

Nice room, good wi-fi, and good location.
8
Overall I had a great stay at this hotel. The one thing that could improve is the shower door that doesn't close properly and the water ends up on the bathroom floor.
Повідомити про цей вігук
Stewart H. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 грудня 2015 р.
Honeymoon part 2

Location
9,3
Повідомити про цей вігук
Vinh L. Поїздка вдвох Vietnam, 14 грудня 2015 р.
Great location & hotel

location, room, staff
7,7
Повідомити про цей вігук
Jess C. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 грудня 2015 р.
Wonderful stay start to finish

Takeaway breakfast. Comfy beds. Quiet room/hotel
10
Great stay start to finish! I got a complimentary upgrade and the room was amazing. Comfy beds, nice bath and rain head shower. Even though it was very noises outside, I heard nothing from inside. The staff organised an airport drop off and even a take away breakfast as I was leaving early. Very accommodating and I would definitely stay here again if I was in hanoi
Повідомити про цей вігук
Mary K. Поїздка вдвох United States of America, 1 грудня 2015 р.
Great Location and Service

The staff were above-and-beyond helpful, the location was super convenient, and the attention to detail was unparalleled by any place I have stayed before
10
It was awesome. I would totally stay there again. It was a fresh respite from the noise and bustle of the city. There was a bowl of fruit waiting for us in our room upon check-in that set the stay off on a great note and we pleasantly discovered a computer for our own use inside the hotel room. Staff there were awesome and very thorough answering all questions. I would recommend this hotel to anyone who was staying in Hanoi. It was just perfect.
Повідомити про цей вігук
Matthew B. Поїздка вдвох United Kingdom, 20 листопада 2015 р.
Great location and staff

Staff, cleanliness, location
9,7
Location in old town is ideal to explore the streets. Staff were great, attentive and helpful and the hotel was extremely clean and well kept. Great option for those who are looking for pleasant surroundings without shelling out a huge premium for the large 5* hotels.
Повідомити про цей вігук
Stephen M. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 листопада 2015 р.
Nov 2015

Hotel Room / helpful staff / great location
10
Wonderful. Will use it again soon!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Essence Hanoi Hotel & Spa ХанойEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РецепціяEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - РесторанEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелюEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - МагазиниEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Спа-центрEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - ВітальняEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Інтер’єр готелюEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімнатаEssence Hanoi Hotel & Spa Ханой - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04