чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Estrela Do Mar Beach Resort

Near Babreshwar Temple, Khobra Vaddo Calangute Bardez, Бага, Північний Гоа, Індія 403516 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Паб/Коктейль-бар Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Ресторан Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Ресторан Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Ресторан Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Ресторан Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Басейн Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Басейн Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Басейн Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Басейн Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня
Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня
Місцезнаходження Бага Кількість номерів: 175

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 189 відгуків

Ціна-якість:
6,3
Розташування
7,9
Робота персоналу:
6,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,1
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (189)
Відсортувати за:
Yaroslav S. Поїздка вдвох Russia, 8 січня 2014 р.
Приятный отдых

Близко к морю, ванная комната, тихое место
9
Почти всё было очень хорошо: отличный номер (Luxury), номер оказался в зелени бамбука, тихо, персонал улыбчивый и услужливый, завтрак в шеке с видом на море, до моря близко идти, море и пляж отличное, номера есть на любой кошелек, но в целом чисто и удобно. При гостинице есть недорогое такси (автомобили), что удобно при поездке в аэропорт (1000 рупий). Не понравилось долгое время заезда в номер, обслуга явно просила чаевые при поселении в номер, завтрак был не очень разнообразен по меню, потеряли костюм, сданный в стирку. Мы были вдвоем, парой, в целом остались довольный. Кому главное море и пляж- то это то, что надо.
Boris K. Сім"я з малими дітьми Russia, 8 квітня 2012 р.
Лучшее расположение за такую цену

Близость к морю, приветливый персонал
7,7
ко всему были готовы, так как много читали на сайте. отпуском (билеты, отель, страховки и визы) занимались сами, с менеджерами отеля вели переписку - все очень адекватно. с номером нам повезло - два балкона, светлая комната, большая кровать, кондиционер и т.д., но некоторые номера очень темные, т.к. на первом этаже. завтрак местный, не европейский. из европейского - яичница или омлет + арбуз и ананас + хлеб с джемом. на пляж у отеля люди ходят аж с калангута (15 минут пешком людей не останавливает) т.к. пляж калангута это нечто. много путешествовали на такси - которых у отеля много и не дорого.
Sightseeing/Attractions Tip: Самим дешевле и комфортнее, без туроператоров
Lyudmila K. Група Kazakhstan, 12 грудня 2011 р.
хорошее расположение

близость пляжа
6,7
отель старый, много местного населения, маленький бассейн, один плюс близкое расположение от моря
Nightlife Tip: дискотека Cubana
Kostyantyn M. Поїздка вдвох Ukraine, 20 березня 2010 р.
Нормальный отель среднего уровня

близко к пляжу
7
В начале шок после ОАЭ, Таиланда, Египта. Потом привыкаешь. Для Индии как оказалось потом этот отель еще очень даже ничего. Не рассчитывайте на шикарный евроремонт и отличный сервис. Условия вполне сносные, для ночевки пойдет. Кондиционер работал, гор. вода была. Насекомых и грызунов в номере замечено не было.
Порада туристам: Меняйте номера!!! С первого раза номер дают ужасный!
Wojciech M. Поїздка вдвох Poland, 7 травня 2011 р.
Fajny hotel za niska cene

basen, tanie napoje w barze
5,7
fajny basen, tanie alkoholoe i napoje w barze, troche trzeba isc do plazy, obsuluga slabo rozmawia po angielsku
Restaurant Tip: dobre jedzenie
Raj P. Група India, 14 травня 2014 р.
Mood spoiler staff,

Close to d beach, Quiet rooms nd cottages,
6
The Good things: Good rooms and location is nice, Food is also good, The Bad: Most of the staff is lazy, Trying to avoid as much work possible, The security staff is d worst, We had one incident while parking thr car, When u wil enter the resort from the main gate, there u can see two traveller bus parked inside and one day we parked our car over there when one bus wasn't there then one security guy came shouting at us and saying rudely "aye idhar park nahi karne ka, gadi hata yaha se, chal gadi nikal" we had an argument with him for around five minutes and am sure ppl in d reception must have heard it but none of them bothered to come out and sort the issue, that guy was looking like a bouncer, and hair coloured, and that same guy sits near the breakfast place in the morning and we heard him passing comments on foreign girls who came for breakfast, One more incident with the parking that happened at night, when we wre told by the watchmen to park our car some where behind the resort and when we asked him if anything happens to the car, will he take responisblity, he directly said no, and we called the front desk guy and asked him where shall we park the car and don't u think u ppl should park ur hotel bus outside and give priority to customers car then that guy said parking is on first come first serve basis and we give priority to our cars first, When calling for room services, the guy picking up the call keeps saying that order evrything at once don't order one by one, How can we order food at once if we want to have something more later, There are many more incidents with the staff, can't write all of it, but the some of the staff really spoiled our mood time to time, as we had paid in advance for 4days,and we were on a holiday and wanted to have a good time, we tried to ignore some of the things, These were d bad thing about the resort which if ignored then it's a nice place to visit at a good location and well designed resort,
Joseph R. Група India, 10 травня 2014 р.
Comfortable and happy

Close to beach better facilities overall good
7
Stay at Estrela was good and enjoyable for both of us..good for privacy and nw wed couples
Ambrish T. Сім"я з малими дітьми India, 28 квітня 2014 р.
Location Is Execlent....

Location, property,Beach Access
4,7
NO Proper Rooms,No cleaness,No Cleaness at B/F. Times.. Dirty Towels,Beach Cottages LOOks Nice, But Can't Say For Cleaness.. Property And Locationwise Hotel Is Not UPTO StD. Will Stay In Future IF Area is Net& Clean.
Kalpesh M. Сім"я зі старшими дітьми India, 1 березня 2014 р.
Great Ambience and value for money

location, breakfast, friendly staff
9,3
Sunil S. Сім"я з малими дітьми India, 28 лютого 2014 р.
3 days of absolute peace in a wonderful place

great location, good restaurants & lovely rooms
9,7
I with my wife & daughter thoroughly enjoyed our 4 nights stay here. Absolute peace,close to beach ..u can walk there whenever u want and two restaurants, serving very good food. Would love to come back in future...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Estrela Do Mar Beach Resort Північний ГоаEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Паб/Коктейль-барEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - РесторанEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - РесторанEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - РесторанEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - РесторанEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - БасейнEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - БасейнEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - БасейнEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - БасейнEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - ВітальняEstrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Estrela Do Mar Beach Resort Північний Гоа - Вітальня


AS-AGWEB-3C03