чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Eurostars Berlin

Friedrichstr. 99, Мітте, Берлін, Німеччина 10117 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Eurostars Berlin
Eurostars Berlin Берлін - Вхід Eurostars Berlin Берлін - Фойє Eurostars Berlin Берлін - Вітальня Eurostars Berlin Берлін - Номер Люкс Eurostars Berlin Берлін - Оточення Eurostars Berlin Берлін - Басейн Eurostars Berlin Берлін - Басейн Eurostars Berlin Берлін - Паб/Коктейль-бар Eurostars Berlin Берлін - Паб/Коктейль-бар Eurostars Berlin Берлін - Паб/Коктейль-бар Eurostars Berlin Берлін - Рецепція Eurostars Berlin Берлін - Ресторан Eurostars Berlin Берлін - Ресторан Eurostars Berlin Берлін - Ванна кімната Eurostars Berlin Берлін - Вітальня Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю
Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Eurostars Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Eurostars Berlin Берлін - Рецепція Eurostars Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Eurostars Berlin Берлін - Фойє Eurostars Berlin Берлін - Паб/Коктейль-бар Eurostars Berlin Берлін - Конференц-зал Eurostars Berlin Берлін - Паб/Коктейль-бар Eurostars Berlin Берлін - Вітальня
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 221
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 82 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (82)
Відсортувати за:
Elena S. Поїздка вдвох Russia, 20 липня 2014 р.
Отличный городской отель

Очень удобное расположение, метро, автобусы и электрички в шаговой доступности. До многих достопримечательной можно дойти пешком
10
Отель располагает светлыми удобными номерами. Ванные принадлежности и халаты присутствуют. На последнем этаже две сауны и небольшой бассейн. Везде чистота и дружелюбное отношение персонала.
Denis N. Поїздка вдвох Russia, 9 травня 2012 р.
Отель рядом с вокзалом

неплохое положение, хороший завтрак
9
В отеле хорошие номера, обслуживание, любезный персонал. Очень понравился завтрак (дыня, арбуз, ананасы и т.д. очень вкусные 9 мая!!!) Единственный минус, рядом ж/д, слышен шум поезда, если открыто окно. цена-качество - оптимально.
Mateusz W. Поїздка вдвох Poland, 27 червня 2011 р.
fajny hotel,ale obsluga slaba

wyszkolic personel na poziom 5*hotelu
9
bardzo fajny nowoczesny hotel,z wygodna lokalizacja,ale nieodpowiadajacy standardu hotelu personel.
Dk. R. Індивідуальний мандрівник Brunei Darussalam, 25 липня 2014 р.
Great location

location, clean, affordable
7,3
Hotel was at a good location: shops, restaurants, train station. I was there for 7 nights and had free breakfast in which i think can make more improvement in this area. I got bored eating the breakfast as it was the same food everyday (different types of eggs not just scrambled, pancakes, waffles, a working toaster). I did however loved the coffee machines, that helped every morning. I also liked the wooden flooring of the room (reason i chose this hotel in the first place) but i didn't understand the air conditioning…it was mostly hot in the room especially at night. Good thing the window was not locked. But overall, a great hotel to stay with its good location and value for money.
Chun T. Поїздка вдвох Hong Kong, 20 липня 2014 р.
Nice stay

Quiet, clean, helpful
8
The hotel is centrally located that u can go everywhere !!
Kwok T. Поїздка вдвох United Kingdom, 13 квітня 2014 р.
Very Central Nice Staffs

Location, Clean, Staff
9
Joanna N. Ділова поїздка Singapore, 8 березня 2014 р.
It was pleasant

convenient, comfortable & clean
6
I have no major issue with my stay - it was pleasant.
Jakob S. Поїздка вдвох Netherlands, 2 березня 2014 р.
Perfect place to discover Berlin!

The beds are great, the rooms are very well equipped and the bathroom is perfect. Perfect location!
8,3
We had a great time at the Eurostars! The staff is very service minded, punctual and hospitable. The location is perfect, it is next to the Metro Friederichstrasse, but by foot you can easily go to the main touristic attractions of Berlin. The room is comfortable, the bed is wow! the bathroom is perfect. This is the perfect location for exploring Berlin.
Rebecca E. Ділова поїздка Germany, 10 лютого 2014 р.
very comfortable and relaxing stay

Sauna, location, nice rooms
9,3
We had a very enjoyable and relaxing stay at the Eurostars Berlin. Two saunas and swimming pool made this stay perfect. The room was big, the bathroom really nice with a comfortable bathtub. The hotel is centrally located. The charges for the parking lot are quite high (20€ per night) but if you are lucky you'll find a parking space outside the hotel. I definately would recommend this hotel for someone who wants to stay in the city center and who wants to relax after an exhausting day.
Inmo S. Поїздка вдвох South Korea, 28 січня 2014 р.
nice location for public transport, musem tour

nice location
7,3
Nice location for business, travelling. reasonable price. the room is clean, (it should be, it's 5-stars hotel) other facilities are not satisfied. especially gym, sauna, pool. they are too small. out of water in gym, but don't filled up. It seems like no one cares 8th floor. totally they are just so-so.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


AS-AGWEB-3C04