чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Excelsior Hotel

281 Gloucester Road , Козвейбей, Гонконг 35301 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Вид Excelsior Hotel Гонконг - Вид Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Бізнес Центр Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Фойє Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан
Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Excelsior Hotel Гонконг - Буфет/Кафе Excelsior Hotel Гонконг - Фітнес-зал Excelsior Hotel Гонконг - Конференц-зал Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 884

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 652 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (652)
Відсортувати за:
Chi L. Індивідуальний мандрівник Canada, 24 липня 2014 р.
Convinient, friendly staff

Convinient, friendly staff, price good
10
Good, because i am regular customer, they akways upgrade me
Lesley A. Поїздка вдвох Philippines, 20 липня 2014 р.
Good location, superb service

Good location near restos and shops, superb service
10
Good location near restos and shops, superb service, I always stay in this hotel and they have my details on file. No need to repeat myself every time. Staff is very accommodating as well to my needs.
Tun M. Група Indonesia, 16 липня 2014 р.
I will come back for my next Hong Kong trip

Great location, great rooftop restaurant and bar, great view
6,3
Bryan O. Група Philippines, 12 липня 2014 р.
Fine

Location...location
4,3
I didnt know this hotel charges for wifi access. The hotel room is old and not as clean as i expected. Also too small.
Tomas C. Поїздка вдвох Philippines, 11 липня 2014 р.
Good but the weather was hot.

good staff, centrally located and near shopping areas
8
It was good.
Rachel Z. Група China, 11 липня 2014 р.
Very convince, friendly stuff, nice room.

Best location, nice view, friendly stuff
8
It was my second time to stay in hotel, good experience.
Raei N. Група Malaysia, 7 липня 2014 р.
Comfortable, attentive staff, good location

Good location friendly staff and convenient
8
It was great as always. My fifth time staying with them and will still continue to come back! :)
Louise M. Індивідуальний мандрівник Australia, 29 червня 2014 р.
A Little Self-Indulgence

Location
8,7
After 15 years of living in Hong Kong, I decided to treat myself on my last night to a stay at Excelsior. It's always had a great reputation as one of the better hotels in Hong Kong. Ideally located right on the harbour front (although with reclamation work the view is currently not as clear as it used to be). Shops, restaurants, coffee shops, bars etc all surround the hotel. The rooms are a little dated now, but overall, it was a very comfortable stay (at half the price of other top named HK hotels)
Sing W. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 28 червня 2014 р.
Good location

Close to shopping area, easy access to public transport, close to local restaurant
7,7
It was nice hotel, probably the best around causeway bay. Close to shopping centre. easy to find local restaurants too
Andrew P. Ділова поїздка Australia, 24 червня 2014 р.
Fantastic location with great views of the harbor

Location, Room Size and proximity to MTR
8
I enjoyed staying at this hotel as it was ideally located for my business trip. Its an ideal city hotel perfect for the business man on the go. The rooms and bathrooms are well appointed and very spacious and the general hotel facilities were 1st class.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Excelsior Hotel ГонконгExcelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - ВидExcelsior Hotel Гонконг - ВидExcelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрExcelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - ФойєExcelsior Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барExcelsior Hotel Гонконг - Буфет/КафеExcelsior Hotel Гонконг - Фітнес-залExcelsior Hotel Гонконг - Конференц-залExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна залаExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна залаExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала


AS-AGWEB-3A04