чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Excelsior Hotel

281 Gloucester Road , Козвейбей, Гонконг 35301 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Вид Excelsior Hotel Гонконг - Вид Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Бізнес Центр Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня Excelsior Hotel Гонконг - Фойє Excelsior Hotel Гонконг - Вітальня представницького класу Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан
Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Ресторан Excelsior Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Excelsior Hotel Гонконг - Буфет/Кафе Excelsior Hotel Гонконг - Фітнес-зал Excelsior Hotel Гонконг - Конференц-зал Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала Excelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 884

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 692 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (692)
Відсортувати за:
Chin K. Поїздка вдвох Malaysia, 12 листопада 2014 р.
Satisfying, convenient

Great location, friendly staffs, clean nice room
8,3
Enjoyable
Grace S. Поїздка вдвох Philippines, 26 жовтня 2014 р.
Excelsior is seeing its age already

The location, the room, and the service
8,7
The serive and the friendly staff is good enough reason why I decided to stay there. Although my last stay before this trip was 1984, I still remember vividly how the old Excelsior looked like, I guess that was the reason why I chose the hotel...to reminisce my past, coz that was how much I enjoyed staying there.
James M. Ділова поїздка Hong Kong, 19 жовтня 2014 р.
perfect location for causeway bay

location, rooms, staff
9
great stay, very near shopping areas
Joseph B. Ділова поїздка Philippines, 15 жовтня 2014 р.
rip-off

location, location and location
4,3
Chiaming H. Ділова поїздка Taiwan, 21 вересня 2014 р.
service is very good

location,service,food
9,3
we are feel good for this trip and I will back to hotel when biz trip in HK again.
Chia W. Ділова поїздка Canada, 19 вересня 2014 р.
Great Value For Money

Location, firendly hotel staff and good housekeeping
8,3
I had several choices but glad that I settled for Excelsior. Very conveniently located with restaurants and shopping pleantiful in the vicinity of the hotel. Also delighted with a number of vegetarian restaurants close by. Hotel is part of Asiaone frequent flyer program and so I could redeem my points towards part of my stay.
Swee K. Ділова поїздка Malaysia, 15 вересня 2014 р.
Room not refurbished since 1980s ?

Location, staff
7,7
Booked a deluxe ocean view room but apart from the carpet, fixture and fittings very old and does not seem not to have been renewed since the 1980s. Finally a price point matter.
Swee K. Ділова поїздка Malaysia, 14 вересня 2014 р.
Room not refurbished in 30 years.

Location, staff and service.
6,3
The deluxe ocean view room does not seem to have been refurbished since the 1980s. Staff confirmed the latter and told me only the carpet has been changed. Disappointed with the more than old fixture and fittings.
Yun L. Ділова поїздка China, 11 вересня 2014 р.
good location

good location,clean room
9,3
very good...................................................
Jenny H. Індивідуальний мандрівник Singapore, 8 вересня 2014 р.
Fantastic Location and Service!

Location, Service, Comfort
9,3
Love the Friendly Service at the hotel and comfortable quiet surroundings. The hotel is 5 minutes walk to Sogo and Causway MTR Station and about 10-15 minutes walk to Hysan Shopping Centre/Times Square Buildings. With lots of local food such as Tsui Wah (24 hours) and Se Wong Yee as well as fine cafes like 18 grams offering fabulous coffees and western breakfasts, I will definitely return to stay at the hotel without a doubt!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Excelsior Hotel ГонконгExcelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - ВидExcelsior Hotel Гонконг - ВидExcelsior Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Excelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - Бізнес ЦентрExcelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - ВітальняExcelsior Hotel Гонконг - ФойєExcelsior Hotel Гонконг - Вітальня представницького класуExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - РесторанExcelsior Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барExcelsior Hotel Гонконг - Буфет/КафеExcelsior Hotel Гонконг - Фітнес-залExcelsior Hotel Гонконг - Конференц-залExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна залаExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна залаExcelsior Hotel Гонконг - Танцювальна зала


AS-AGWEB-3A05