Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Себу, Cebu City, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Ресторан Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Фойє Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Фойє Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Ресторан Express Inn - Cebu Cebu City - Ванна кімната Express Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелю Express Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелю
Express Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелю Express Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелю Express Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелю Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня Express Inn - Cebu Cebu City - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (523)
Відсортувати за:
Denis N. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 березня 2014 р.
Хороший отель проездом через Себу

Невысокая цена, близкое расположение к торговому центру
6,7
Хороший бюджетный отель. Близко расположен к торговому центру SM City. Номер какой-то бедный, пустой. Недавно сделали ремонт, то ли в этом номере, то ли в соседнем, стоит запах шпатлевки. Нет ни стаканов, ни столовых приборов. Попросили - принесли за плату в 20 песо. Завтраки в соседней кафешке, обычные яйцо с ветчиной. В номере есть WiFi. Как уже тут и писали, на месте номер можно взять дешевле. У них проходит какая-то акция, если берешь 2 дня, есть хорошая скидка.
Levon M. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 квітня 2013 р.
Ночка в Себу

Нормальный номер
10
Вполне себе хороший отель, если вы задержались в Себу на ночь. В 3-х минутах ходьбы находится Себу молл.
Ryan F. Поїздка вдвох Philippines, 20 липня 2015 р.
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Todd M. Сім"я з малими дітьми United States of America, 19 липня 2015 р.
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Emily B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 18 липня 2015 р.
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Stephen L. Індивідуальний мандрівник Australia, 16 липня 2015 р.
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Steven S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 14 червня 2015 р.
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Tammarut S. Ділова поїздка Thailand, 28 травня 2015 р.
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Rene V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 травня 2015 р.
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Yuh S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 19 травня 2015 р.
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - РесторанExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ФойєExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ФойєExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - РесторанExpress Inn - Cebu Cebu City - Ванна кімнатаExpress Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелюExpress Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелюExpress Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелюExpress Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелюExpress Inn - Cebu Cebu City - Інтер’єр готелюExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - ВітальняExpress Inn - Cebu Cebu City - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08