чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Ресторан Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Фойє Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Фойє Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Ресторан Express Inn - Cebu Себу - Вітальня Express Inn - Cebu Себу - Ванна кімната
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 84
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 472 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (472)
Відсортувати за:
Denis N. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 березня 2014 р.
Хороший отель проездом через Себу

Невысокая цена, близкое расположение к торговому центру
6,7
Хороший бюджетный отель. Близко расположен к торговому центру SM City. Номер какой-то бедный, пустой. Недавно сделали ремонт, то ли в этом номере, то ли в соседнем, стоит запах шпатлевки. Нет ни стаканов, ни столовых приборов. Попросили - принесли за плату в 20 песо. Завтраки в соседней кафешке, обычные яйцо с ветчиной. В номере есть WiFi. Как уже тут и писали, на месте номер можно взять дешевле. У них проходит какая-то акция, если берешь 2 дня, есть хорошая скидка.
Levon M. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 квітня 2013 р.
Ночка в Себу

Нормальный номер
10
Вполне себе хороший отель, если вы задержались в Себу на ночь. В 3-х минутах ходьбы находится Себу молл.
Allan J. Ділова поїздка Philippines, 23 січня 2015 р.
:)

staff performance. cleanliness. room comfort.
9
leak in the bathroom. after taking a shower, the toilet seat side was filled with water even if it was already a day after using the shower. and there were no closets.
Franz D. Група Philippines, 20 січня 2015 р.
express inn rooms.

staff and location
7,3
Mercedita S. Група Philippines, 19 січня 2015 р.
pleasant stay

accessible to the city, clean, hozpitable staff
8,3
recommendable service
Ruby R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 січня 2015 р.
they charge everything

the location is good
5,3
It was ok but the beds are too small there is too many charges even for a cup of hot water, for extra pillows etc
Lorraine R. Поїздка вдвох Philippines, 19 січня 2015 р.
Very accessible; near SM City Cebu

Accessibility, value for money, serves buffet breakfast (but only few choices)
8,3
Walking distance from SM City Cebu. Easy to locate. Room was small but we were OK since we only needed room to leave our bags at and to sleep during the night. Cheap accommodation in the city. We can consider staying here if we go back to Cebu City.
Terry C. Індивідуальний мандрівник Canada, 18 січня 2015 р.
A pleasant stay

Location, cleanliness, value
8
Had a nice stay here. Was during Sinulog, so hotel was full and streets were crowded. Everything was fine.
Jean C. Поїздка вдвох France, 7 січня 2015 р.
Noisy

standard room
6
I could not sleep because of the heavy traffic honking all night and day! Hotel itself is rather standard for everything.
Laura M. Поїздка вдвох Canada, 5 січня 2015 р.
Felt Like a Jail Cell

pillows, shower, pillows
3,3
Upon arrival the front entrance smelt of rotten eggs. The hotel is very dark and gloomy. Once we arrived to the room it felt like we were in a basement with cement flooring and the smallest window. Mold was everywhere, by the door and bathroom. Bed was hard and hurt both are backs, like sleeping on the floor. Walls were paper thin which made for very early wakeups due to the housekeeping staff yelling, laughing and making so much noise before 8am. We were so put off by this place that we stayed away all day in order to avoid the depressing atmoshere. And to add to the loud housekeepers, the hotels blares techno music throughout your floor and can be heard in your room, once again this is how you wake up... No thanks!!! Im on vacation, i am here to relax. Would never recommend this place. They also charge you for extra pillow, sheet, blanket, towel etc.... lame

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Express Inn - Cebu СебуExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - РесторанExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ФойєExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - ФойєExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - РесторанExpress Inn - Cebu Себу - ВітальняExpress Inn - Cebu Себу - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C04