чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Боніфаціо Глобал Сіті / Форт , Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Інтер’єр готелю F1 Hotel Manila Маніла - Фойє F1 Hotel Manila Маніла - Ресторан F1 Hotel Manila Маніла - Ресторан F1 Hotel Manila Маніла - Ресторан F1 Hotel Manila Маніла - Ресторан F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Ресторан F1 Hotel Manila Маніла - Буфет F1 Hotel Manila Маніла - Спа-центр F1 Hotel Manila Маніла - Фойє F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня
F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Вітальня F1 Hotel Manila Маніла - Фітнес-зал F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Басейн F1 Hotel Manila Маніла - Басейн
Місцезнаходження Боніфаціо Глобал Сіті / Форт Кількість номерів: 243
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 2159 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (2159)
Відсортувати за:
Alexey O. Сім"я з малими дітьми Russia, 16 листопада 2014 р.
Есть некоторые недостатки, но в целом отель хороши

Расположение, большие номера, отличный интерьер
8,3
Отель обычный, хороший, но есть ряд недостатков: - холодный уличный бассейн - плохой вид из окна - персонал ошибочно отвел нас в другой занятый номер, затем доставили нам не наш багаж А вообще на пару ночей вполне достойный отель
Andrey N. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 30 грудня 2013 р.
Отличны транзитный отель

Место расположение
9,3
Останавливались в этом отеле на 2 дня по пути следования на о. Боракай. Отличный отель. Номера большие с бесплатным ВиФи. Завтраки отменые - огромный щведский стол. Расположение отличное - в 100 метрах от отеля находится пешеходная улица где много ресторанов и магазинов - можно хорошо провести время и не скучать. В общем рекомендую всем кто планирует остановится в Маниле.
Tereshin A. Поїздка вдвох Russia, 30 вересня 2013 р.
Стоит того

Меры безопасность, завтрак, персонал
9,3
Останавливались в данном отеле с женой на 3 дня по пути на о. Боракай. Прилетели в Манилу в 23:00 местного времени, поездка из аэропорта в отель заняла минут 15-20, заселили нас оперативно. Отель расположен в тихом районе, по близости есть много магазинов и кафе-ресторанов.
Sergei B. Поїздка вдвох Russia, 29 вересня 2013 р.
сутки в небоскреде

Цена, расположение в бизнес центре Манилы, хороший завтрак.
9
Хорошо, только ночная дискотека на крыше соседнего здания немного мешала спать.
Angelina M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 26 листопада 2014 р.
Excellent service!

The staff were outstanding and extremely helpful
8,3
I wish I could have stayed another three days but they were fully booked.
John Y. Ділова поїздка United States of America, 25 листопада 2014 р.
good location for business and leisure

located in the center of the fort, clti, close to Makati, walking distance to restaurants and shopping
8
Comfortable stay. Good location for business in Makati and the Fort Bonifacio.
Sachiko W. Поїздка вдвох Philippines, 24 листопада 2014 р.
Great value & location

Location / Value / Staff Service
8,3
Very good and was above expectations.
John L. Поїздка вдвох United States of America, 24 листопада 2014 р.
Comfortable trip

Food, apperance, and they offer great transportation services
10
I really enjoyed our time here
Kirstine J. Поїздка вдвох Philippines, 24 листопада 2014 р.
Not so good smell

Food. Staff. Location.
7
It was ok. What i didnt like is that the room has a really annoying smell (well maybe for non smokers like us). We checked in around 1:30 in the afternoon and the room smells like tobacco. We sprayed perfume thinking it would help eliminate the smell before we left to go to the mall and when we came back at around 7pm, the strong awful smell is still there. When we left the following the day the smell is still there. Also, the room is for two people, but there was only one robe and one set of slippers, it's like they didnt thoroughly checked the room for the next guests.
Norify K. Поїздка вдвох Philippines, 23 листопада 2014 р.
Good experience! except for....

Location, Buffet, Staff
8,7
It was good, fast check in, and staff are attentive to our needs. We extremely love the location..just a few minutes walk to fave spots in BGC. The entrance, dining area and lobby are very modern looking. Our room (studio with kitchenette, living and dining area) was loaded with our basic needs, from iron w/ board, fast wifi, stove and utensils to "for personal hygiene use". Everything was fine except for these TINY details that could have made it more amazing.. Our bedroom view was BLAH. The floor on the residential area is not well-maintained, Fast food floors are even cleaner.. and how to operate the elevator is - well- just confusing. They have 4 elevators, i just expected that there's this alarm thing to sound us off that your lift is there, but our eyes have to wander across the room to check on it, until we missed the elevator. Its not too much to install some sound system, is it? Also, going to our designated floor was kinda complicated. For instance, we have to tap a card and push the button at the same time and you have to do it fast of course..it was a great concept since it's for security purpose, however, it just requires both hands. The problem is, i got lots of things on my hands. Asking help from others may not be that easy. I hope they just simplify it. But what really disappointed me the most was when the elevator opened up to our floor, we are welcomed by some pile of garbage/dirty laundry on the floor across awaiting for disposal. Not a very pleasant impression upon our arrival..i have expected better than that honestly.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

F1 Hotel Manila МанілаF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - Інтер’єр готелюF1 Hotel Manila Маніла - ФойєF1 Hotel Manila Маніла - РесторанF1 Hotel Manila Маніла - РесторанF1 Hotel Manila Маніла - РесторанF1 Hotel Manila Маніла - РесторанF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - РесторанF1 Hotel Manila Маніла - БуфетF1 Hotel Manila Маніла - Спа-центрF1 Hotel Manila Маніла - ФойєF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - ВітальняF1 Hotel Manila Маніла - Фітнес-залF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - БасейнF1 Hotel Manila Маніла - Конференц-залF1 Hotel Manila Маніла - Конференц-залF1 Hotel Manila Маніла - Конференц-залF1 Hotel Manila Маніла - Конференц-зал


AS-AGWEB-3A05