чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Fairmont Dubai

Sheikh Zayad Rd, Шоссе шейха Зайда, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати 97555 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Номер Люкс Fairmont Dubai Дубай - Ванна кімната Fairmont Dubai Дубай - Буфет/Кафе Fairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелю Fairmont Dubai Дубай - Фойє Fairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелю Fairmont Dubai Дубай - Конференц-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Басейн Fairmont Dubai Дубай - Басейн
Fairmont Dubai Дубай - Басейн Fairmont Dubai Дубай - Гаряча ванна Fairmont Dubai Дубай - Балкон/Тераса Fairmont Dubai Дубай - Балкон/Тераса Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Оточення
Місцезнаходження Шоссе шейха Зайда Кількість номерів: 394

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 133 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (133)
Відсортувати за:
Natasha K. Поїздка вдвох United Kingdom, 2 березня 2015 р.
Fab at the Fairmont

Room, location and my favorite range of toiletries in any hotel!
9,3
A great weekend in Dubai that started with a great suite at the Fairmont. Staff was friendly, efficient and professional. Breakfast was a good spread. The room was clean and welcoming. So the down sides - Wish the shower had been more powerful, my husband was offended that he wasn't offered a towel and water at the poolside as others were.
Hussam A. Індивідуальний мандрівник Jordan, 30 січня 2015 р.
nice hotel

location environment staff
3
Asim F. Ділова поїздка Pakistan, 15 січня 2015 р.
very comfy, staff needs to smile a bit more

location, ambience and good nights sleep
9
Good
Abdullah B. Індивідуальний мандрівник Saudi Arabia, 10 січня 2015 р.
no need

nothing
6,3
not good
Victoria R. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 4 січня 2015 р.
Almost, but not quite there.

Next door to the above ground rail system, close to coffee shop, close to other hotels.
7
We got off to a rocky start as the Fairmont was a very difficult location to find. The lifts and lift lobby was confusing, the lifts were on two different walls and very slow. Our room was fine, a bit dated with some old looking brown bath tiles. The hotel offered wifi at a cost of 100 dirhams per 24 hours, that's just cheeky! The restaurant food was only mediocre, I had stir fried noodles which were greasy and lacking flavor. We went out of the Fairmont for breakfast and even the little restaurant had free wifi. One other item that will stay with me is the 24 hour traffic noise, the hotel is located on a very busy street and I heard horns and sirens all night long.
Elizabeth M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 січня 2015 р.
Great services, location

1. Restaurant , 2. Big suit room 3. Friendly staff
10
We were chose this hotel through Agoda. What we saw from the web waa what we got. We're happy enough and the staff were friendly. Recommended!
Elizabeth M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 січня 2015 р.
Big suit room

Room, Services, Locations
10
Best city i've ever visit.... Dubai Mall and Mall of Emirates are shopping heaven! I stayed in Fairmont. completed our holiday.
Suhad Z. Поїздка вдвох Iraq, 3 січня 2015 р.
Staff and location

It was amazing hotel awosem staff and good location service hotel very comfortable clean. For sure i will stay at fairmont again
9,7
Amazing
Abdullatif A. Ділова поїздка Iraq, 29 грудня 2014 р.
Really good

Stuff,comfort,location
9,3
I think I'll come back again , no complaining about anything , the stuff is really professional
Nasser A. Поїздка вдвох Oman, 27 грудня 2014 р.
It's good hotel

Location, clean ,, staff
8,7
Nice

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Fairmont Dubai ДубайFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - Номер ЛюксFairmont Dubai Дубай - Ванна кімнатаFairmont Dubai Дубай - Буфет/КафеFairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелюFairmont Dubai Дубай - ФойєFairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелюFairmont Dubai Дубай - Конференц-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - Гаряча ваннаFairmont Dubai Дубай - Балкон/ТерасаFairmont Dubai Дубай - Балкон/ТерасаFairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Оточення


AS-AGWEB-3A07