чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Fairmont Dubai

Sheikh Zayad Rd, Шоссе шейха Зайда, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати 97555 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Вітальня Fairmont Dubai Дубай - Номер Люкс Fairmont Dubai Дубай - Ванна кімната Fairmont Dubai Дубай - Буфет/Кафе Fairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелю Fairmont Dubai Дубай - Фойє Fairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелю Fairmont Dubai Дубай - Конференц-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Фітнес-зал Fairmont Dubai Дубай - Басейн Fairmont Dubai Дубай - Басейн
Fairmont Dubai Дубай - Басейн Fairmont Dubai Дубай - Гаряча ванна Fairmont Dubai Дубай - Балкон/Тераса Fairmont Dubai Дубай - Балкон/Тераса Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Оточення
Місцезнаходження Шоссе шейха Зайда Кількість номерів: 394

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 111 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (111)
Відсортувати за:
Jane K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 23 жовтня 2014 р.
Outstanding Service!

The service, the room, the position
10
From the moment I arrived at reception until I left I could not fault this hotel in anyway. The employees in every department were outstanding and the service was exceptional. Fantastic corner suite on the 31st had amazing views, the rooms are huge and the food was excellent.
Vivian K. Сім"я з малими дітьми Singapore, 15 жовтня 2014 р.
Enjoy my stay

staff service, friendliness and location
9,3
Hotel's staff were friendly and polite. We enjoyed our stay. Location of the hotel was good, just beside the metro.
Rebecca E. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 жовтня 2014 р.
Smelly pillows

Housekeeping staff
6,3
Tiring. We went to relax but it took till 02.30 am for our pillows to get changed... They stank!!! We informed reception at 10pm, after numerous calls to reception and physically going to reception to complain about the terrible odour in the pillows... They finally bought us some foam pillows the following day. This ruined our stay as we were very tired the following day. We will not be staying at the fairmont again!!
Gasser T. Ділова поїздка Egypt, 24 вересня 2014 р.
a comfort business trip

location cleanness value of money
8,7
Matthew L. Ділова поїздка United Kingdom, 8 вересня 2014 р.
Great to be back

Location, gym, bars
8
great to be back ... excellent room, gym and bars
Jubran A. Поїздка вдвох Yemen, 11 серпня 2014 р.
nice hotel , romantic

location, staff, cleaning
9
very nice
Beverly T. Ділова поїздка Canada, 7 липня 2014 р.
Lovely return visit

Service, food, comfortable bed
10
This was my first stay at the Fairmont Dubai in a few years, and although there is ongoing construction, it lived up to my expectations.
Abdulla H. Поїздка вдвох Bahrain, 9 червня 2014 р.
Not Expected.. i would stay again in this hotel

Location. Staff & Comfortable Room
9,7
It was my first experience to stay in this Hotel. The staffs are helpful & polite. I was celebrating my wedding anniversary and I have contact the hotel prior of my arrival and they arrange very nice design and setup on my room and they upgraded me too. It was the faster checking in I did in Dubai hotels and even the check out. The hotel location close by the metro station less than 100 M by walk. Hotel location near the attractions in Dubai. I love my stay there and I will stay in this hotel again.
Haytham A. Сім"я з малими дітьми United Arab Emirates, 24 травня 2014 р.
Very nice and clean hotel...

Location
9,3
Fantastic. It was a family holiday.. located in skeikh ZAYED street..
Danish A. Ділова поїздка India, 18 травня 2014 р.
“Convenient and Enjoyable Hotel for the Business

“Excellent location and good staff!! One of the best hotel in Dubai
9,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Fairmont Dubai ДубайFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - ВітальняFairmont Dubai Дубай - Номер ЛюксFairmont Dubai Дубай - Ванна кімнатаFairmont Dubai Дубай - Буфет/КафеFairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелюFairmont Dubai Дубай - ФойєFairmont Dubai Дубай - Інтер’єр готелюFairmont Dubai Дубай - Конференц-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - Фітнес-залFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - БасейнFairmont Dubai Дубай - Гаряча ваннаFairmont Dubai Дубай - Балкон/ТерасаFairmont Dubai Дубай - Балкон/ТерасаFairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Зовнішній вид готелю Fairmont Dubai Дубай - Оточення


AS-AGWEB-3A08