Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Family Hotel

Pangkham Rd. Chiengyuean Village, Центр міста Вьєнтьян, В'єнтьян, Лаос (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня
Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Вітальня Family Hotel В’єнтьян - Ванна кімната Family Hotel В’єнтьян - Ванна кімната Family Hotel В’єнтьян - Інтер’єр готелю Family Hotel В’єнтьян - Фойє
Розміщення: Центр міста Вьєнтьян Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 767 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (767)
Aleksandra Z. Ділова поїздка 19 квітня 2011 р.
маленький чистенький отельчик

хорошее расположение
7
Во Вьентьян ездили, чтобы сделать визы. Отель в целом неплохой, главное не брать стандартные номера, они без окон. Мы изначально забронировали стандартный, на месте доплатили, чтобы помянять на номер с окнами. У отеля хорошее расположение, в центральной части города, рыдом с рекой и набережной, с множеством ресторанов, где можно попробовать рыбу из Меконга.
Grzegorz R. Поїздка вдвох Poland, 31 грудня 2012 р.
Przyzwoity hotel w dobrej cenie

Lokalizacja, przystępna cena
8
Family Hotel jest położony blisko centrum Vientiane. Ok. 10-min spacerem jest do bulwaru nad Mekongiem, pałacu Prezydenckiego oraz kilku świątyń. 20 min idzie się do Morning Market oraz dworca autobusowego, z którego można pojechać do mostu Przyjaźni (przejście graniczne do Tajlandii) i Budda Park. Hotel jest czysty, ale pokoje są trochę za małe. Nasz pokój nie miał też niestety okna na zewnątrz (tylko okno wewnętrzne, na korytarz). Śniadania w cenie pokoju całkiem OK. Ogólna ocena uwzględniająca cenę - powyżej średniej.
Sightseeing/Attractions Tip: Vientiane to spokojne miasto, można je poznać w 2 dni.
Grant W. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 березня 2014 р.
pay out for a room with a window

location. nothing else
5
Internal rooms are too hot and to noisy to sleep in and are the lights from the corridor mean they are lit up like Christmas. Didn't sleep for two nights. Awful. WiFi is poor and so is food. Good location however and staff are friendly
Benjamin M. Ділова поїздка United States of America, 22 лютого 2014 р.
Basic hotel, mostly modern, good value for money

Basic hotel, mostly modern, good value for money for Vientiane
7
Hotels in Laos are a bit more expensive for the same level compared to many neighboring countires. Family Hotel was mostly modern, clean and good value for money. My room was small and there were a fair number of mosquitos in the lobby but otherwise I would stay here again.
Tatsuya U. Ділова поїздка Japan, 20 лютого 2014 р.
Nothing special.

Hot shower, door lock and key is working,
5
I see some other places in center Vientiane looks more attractive to stay and enjoy.
Michael M. Індивідуальний мандрівник Canada, 14 лютого 2014 р.
Not a bad stay here but LOTS of mosquitoes in room

value, location, staff
6
Overall, not a bad stay here. Basic rooms. Wifi is spotty. Hot showers all the time. Had MANY mosquitos in the rooms and staffs response was to spray the room which i am not sure is very healthy. That being said, safe hotel and would stay here again.
Jan S. Індивідуальний мандрівник Germany, 11 лютого 2014 р.
comfortable

breakfast, location, service
7,3
Chee L. Ділова поїздка Malaysia, 7 лютого 2014 р.
good and comfortable

cheap, small room and centrally located
7,7
Monique K. Поїздка вдвох Netherlands, 4 лютого 2014 р.
Great quiet hotel in the citycenter

Personnel, friendly and very helpfull
9
I would recommend this hotel to anybody who likes a nice budget hotel in the city center. Although breakfast is basic, staff is amazing!
Jarmo J. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 20 січня 2014 р.
A dissapointment

Centrally located, 3 beds in a room option, some rooms nice view
4,7
We have been using this hotel several times. This time however it was a very dissapointing stay. Our bed sheets were dirty/ not changed prior to our check-in. We told the hotel staff and he started to say that maybe the hadn't iron the sheets well... But all ofthe 3 beds had used sheets in them. Fonally they gave us two separate rooms with windows only to the hotel corridor. Also inthose rooms the duvet covers were not clean. The breakfast is ok, but not great. We usually go to Joma cafe for a better breakfast. We will not use this hotel anymore. It used to be clean but that's not the case any more. The bathroom floor in one room was scrubbed only under the shower, elsewhere it was stained. In the other bathroom the shower corner was very smelly.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Family Hotel В’єнтьянFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - ВітальняFamily Hotel В’єнтьян - Ванна кімнатаFamily Hotel В’єнтьян - Ванна кімнатаFamily Hotel В’єнтьян - Інтер’єр готелюFamily Hotel В’єнтьян - ФойєFamily Hotel В’єнтьян - Вітальня


AS-AGWEB-3B03