Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Кута, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

favehotel Bypass Kuta Балі - Рецепція favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-зал favehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-бар favehotel Bypass Kuta Балі - Ресторан favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
Розміщення: Кута Кількість номерів: 160

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 225 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (225)
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 листопада 2012 р.
Новенький маленький отельчик

Дешевый
8,3
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 листопада 2012 р.
Чистый уютный отель

Дешевый
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 листопада 2012 р.
Красивый чистый отель

Дешево
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Meiliana W. Ділова поїздка Indonesia, 27 березня 2014 р.
good location

food, room and friendly staff
7,7
good
Reagan A. Ділова поїздка Indonesia, 1 березня 2014 р.
Great Location with incredible price

the room comfort / cleanliness, Location and price
7,3
the price was set as a litle higher than other fave chain, but definitely worth the price, wifi speed is modest, room is clean, one thing though, choose the higher floor and away from the mainroad.
Rudy A. Поїздка вдвох Indonesia, 5 лютого 2014 р.
We had a very pleasant stay in this hotel

Nice, neat and clean boutique hotel near the International airport
9,3
We enjoy our stay so much and has no hesitation to recommend it. The hotel is not too big but has spacious public areas including lobby, restaurant and guest corridor. Guest room of sufficient size is neat and clean with very comfortable bed, nice and clean bathroom with separate shower cabin. Guest may enjoy free speedy wifi in the room and public area.
Jonathan G. Ділова поїздка Singapore, 13 січня 2014 р.
Great Location & Value

Location, Value, Easy Access to everywhere
8,3
Overall, I am pleased to have stayed in this hotel. Location wise was good as it allows me quick access to different part of Bali (not too much of traffic jams to navigate through) to Nusa Dua, Kuta, Seminyak, Cannggu, Uluwatu and Jimbaran. Staff are very proficient with English.
Winasti M. Ділова поїздка Indonesia, 12 січня 2014 р.
good staff

Near to the airport, warm staff, cheap
7,7
Reagan A. Ділова поїздка Indonesia, 7 січня 2014 р.
nothing to complain about

Location, Price, easy access to main road
4,3
Nothing special, nothing to complain about standard bed and breakfast hotel. one thing tho, due to the budget pricing, dont take the breakfast include option, not worth it
Arief H. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 15 грудня 2013 р.
so so

location is ok. other than that, nothing special
5,7
the staff was kind but that's about it, other hotels have that too. The check in time was supposed to be at 2PM and I needed to wait until 3.45 PM to get into the room.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

favehotel Bypass Kuta Баліfavehotel Bypass Kuta Балі - Рецепціяfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-залfavehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-барfavehotel Bypass Kuta Балі - Ресторанfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3C04