чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

favehotel Bypass Kuta Балі - Рецепція favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-зал favehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-бар favehotel Bypass Kuta Балі - Ресторан favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 160

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 257 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (257)
Відсортувати за:
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 листопада 2012 р.
Новенький маленький отельчик

Дешевый
8,3
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 листопада 2012 р.
Чистый уютный отель

Дешевый
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 листопада 2012 р.
Красивый чистый отель

Дешево
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Angga S. Поїздка вдвох Indonesia, 9 жовтня 2014 р.
great value for great comfort

good price, cozy room and close to kuta
8,3
Juniwan S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Dirty hotel

Good location
4,3
It was quite uncomfort stay, since the room floor was dirty and it was difficult to call the staff to clean the room.Definitely won't stay there anymore
Suyanto C. Ділова поїздка Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Value Hotel wil be back again...

Value Hotel, Polite Staff, Variety Breakfast
6,7
Fast Check In/Out, Various Breakfast, Bed is comfort.. Will be back again..
Yani A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 2 серпня 2014 р.
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.
Narciso L. Індивідуальний мандрівник Australia, 1 серпня 2014 р.
Good location, close to McDonald's and warungs..

Great and very helpful staff made the check in and check out process really easy..
7,7
My stay was good, the hotel was good value for money and will stay there again if my favourite hotel is not fully booked :)
Sucipto A. Ділова поїздка Indonesia, 28 липня 2014 р.
Nice Hotel Close to Airport

Location, Close to Airport and Comfortable
8
Yulianto T. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 липня 2014 р.
Favehotel bypass

Location, comfort, clean
7
I stayed 2 nights at favehotel bypass, its nice, clean, comfort hotel with good location, easy to reach kuta beach and airport. But the food was poor compared to other hotel that i ever stayed. So based on that, i think the price is slightly over priced. Maybe if the price is cheaper a bit, i will stay there next time. Thanks favehotel & agoda

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

favehotel Bypass Kuta Баліfavehotel Bypass Kuta Балі - Рецепціяfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-залfavehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-барfavehotel Bypass Kuta Балі - Ресторанfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3C01