чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

favehotel Bypass Kuta Балі - Рецепція favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-зал favehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-бар favehotel Bypass Kuta Балі - Ресторан favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 160

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 264 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (264)
Відсортувати за:
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 листопада 2012 р.
Новенький маленький отельчик

Дешевый
8,3
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 листопада 2012 р.
Чистый уютный отель

Дешевый
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 листопада 2012 р.
Красивый чистый отель

Дешево
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Mani M. Ділова поїздка Singapore, 7 листопада 2014 р.
Dissapointed

new and so reasonably clean
6,3
The hotel refused to allow me to sign for my bills but only cash sales. The reason, I have booked the hotel through Agoda and so I will not be able to sign for bills to my room. This was most embarrassing as staff kept chasing me for money when I signed for restaurant bills. I do not remember having such problems with other hotels having booked through Agoda.
Nurul S. Поїздка вдвох Malaysia, 2 листопада 2014 р.
Enjoy and Fun

-speddy wifi, good staff, best pool
9
Harry J. Група Indonesia, 21 жовтня 2014 р.
Good hotel and nice room

value for money, nice room and good location
7,3
Value for money. The room was clean, hotel service was good too. We love to stay there. And the location also near to Ngurah Rai airport around 10min by car.
Angga S. Поїздка вдвох Indonesia, 9 жовтня 2014 р.
great value for great comfort

good price, cozy room and close to kuta
8,3
Juniwan S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Dirty hotel

Good location
4,3
It was quite uncomfort stay, since the room floor was dirty and it was difficult to call the staff to clean the room.Definitely won't stay there anymore
Suyanto C. Ділова поїздка Indonesia, 24 серпня 2014 р.
Value Hotel wil be back again...

Value Hotel, Polite Staff, Variety Breakfast
6,7
Fast Check In/Out, Various Breakfast, Bed is comfort.. Will be back again..
Yani A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 2 серпня 2014 р.
need to change the pillow n sheet more often.

nice lovely tidy
7,7
It was good just the sheets newd to be changed more often.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

favehotel Bypass Kuta Баліfavehotel Bypass Kuta Балі - Рецепціяfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-залfavehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-барfavehotel Bypass Kuta Балі - Ресторанfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3C06