чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

favehotel Bypass Kuta

Jl.Bypass Ngurah Rai Kuta No. 999xx, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє favehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-зал favehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-бар favehotel Bypass Kuta Балі - Ресторан favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напої favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Басейн favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Фойє
favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня favehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 160

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 269 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (269)
Відсортувати за:
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 7 листопада 2012 р.
Новенький маленький отельчик

Дешевый
8,3
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 листопада 2012 р.
Чистый уютный отель

Дешевый
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Nataly Z. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 листопада 2012 р.
Красивый чистый отель

Дешево
8,7
Останавливались здесь очень долго, пока искали жилье на месяц. Соотношение цена/качество великолепное. Завтраки замечательные. Номера маленькие, но абсолютно новые и чистенькие. Персонал дружелюбный. Единственное расположение не очень удачное. Нам было удобно, тк мы на мопеде... А так лучше конечно ближе к пляжу что-нибудь поискать. Рекомендую
Riotaro S. Ділова поїздка Indonesia, 12 грудня 2014 р.
Perfect for business trip around kuta/tuban

ease of access location, quiet and comfortable room, great taste but still affordable food
10
The hotel is perfect for business traveler who wants to stay and work 1-3 days in kuta/tuban area. All staffs are professional and friendly. Here, they also provide us airport transfer (THIS IS A MUST HAVE FACILITY FOR HOTELS IN BALI, because airport taxi ALWAYS rip us off by charging almost 50% more than city taxi), rent-a-motorbike, rent-a-car, spa, all at reasonable price. I'm an Indonesian and highly suggest all budget business traveler to stay at favehotel bypass kuta, cheers
Wai L. Поїздка вдвох Malaysia, 10 грудня 2014 р.
Fair enough

price, staff, massage
7,7
soundproofing very bad, even someone walking or speaking outside the room also can heard,quite annoying.
Elisabet E. Поїздка вдвох Indonesia, 6 грудня 2014 р.
Value hotel

Location, value hotel, friendly staff
7,3
Vicente L. Індивідуальний мандрівник Timor-Leste, 5 грудня 2014 р.
A nice clean hotel

Clean, free wife, friendly staff
5,3
It is a good place to stay (sleep), however the location is not so good and food is limited of choice....
Vicente L. Індивідуальний мандрівник Timor-Leste, 4 грудня 2014 р.
A nice celan hotel

Clean, wife free, friendly staff
5,3
It is a good place to stay however location is not so good.....
Mani M. Ділова поїздка Singapore, 7 листопада 2014 р.
Dissapointed

new and so reasonably clean
6,3
The hotel refused to allow me to sign for my bills but only cash sales. The reason, I have booked the hotel through Agoda and so I will not be able to sign for bills to my room. This was most embarrassing as staff kept chasing me for money when I signed for restaurant bills. I do not remember having such problems with other hotels having booked through Agoda.
Nurul S. Поїздка вдвох Malaysia, 2 листопада 2014 р.
Enjoy and Fun

-speddy wifi, good staff, best pool
9

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

favehotel Bypass Kuta Баліfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Конференц-залfavehotel Bypass Kuta Балі - Паб/Коктейль-барfavehotel Bypass Kuta Балі - Ресторанfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Їжа та напоїfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Басейнfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Фойєfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальняfavehotel Bypass Kuta Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3A04