Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., аеропорт Кохі, Кочі, Індія 683572 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Кочі - Вітальня Flora Airport Hotel Кочі - Фітнес-зал Flora Airport Hotel Кочі - Конференц-зал Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Конференц-зал Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Танцювальна зала Flora Airport Hotel Кочі - Конференц-зал Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Конференц-зал Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Ресторан Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Магазини
Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Танцювальна зала Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю Flora Airport Hotel Кочі - Танцювальна зала Flora Airport Hotel Кочі - Танцювальна зала Flora Airport Hotel Кочі - Зовнішній вид готелю Flora Airport Hotel Кочі - Ресторан Flora Airport Hotel Кочі - Ресторан Flora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження аеропорт Кохі Кількість номерів: 60
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (167)
Відсортувати за:
Waldemar P. Поїздка вдвох Poland, 2 лютого 2013 р.
świetny hotel przy lotnisku

wysoki standard, świetne jedzenie
9
świetny hotel przy lotnisku, komfortowe warunki, bardzo smaczne jedzenie
Narangoli M. Сім"я з малими дітьми India, 14 червня 2015 р.
Very good

Near to Airpot, Clean and frontly staff
8,3
Over all it is very good
Anil D. Сім"я зі старшими дітьми India, 31 травня 2015 р.
Good hotel value for money

Room service pool
8
Good
Subhash K. Ділова поїздка India, 25 травня 2015 р.
Good Airport Hotel

Room, Breakfast, Proximity to the airport
8
Pleasant
Dianna P. Сім"я з малими дітьми Australia, 18 квітня 2015 р.
Nice hotel no mini bar

The bed was very comfortable, the staff were very accommodating and the hotel was very clean.
7,7
We did enjoy our stay it would have been nice to buy a beer.
Juerg S. Сім"я з малими дітьми Switzerland, 21 лютого 2015 р.
Comfortable stay very close to airport

Nice rooms, comfortable sleeping, free transfer to airport
9
Leonie R. Поїздка вдвох Australia, 26 січня 2015 р.
Good value for money.

Location (close to the airport). Good value for money.
6,3
After a long flight we were pleased with the location of the hotel so close to the airport. The room was a good size but could soon do with a refurbishment to smarten it up.
Ruediger J. Поїздка вдвох Germany, 19 січня 2015 р.
perfect hotel

location value for money standard
9,3
very satisfactory
Nicholas I. Поїздка вдвох United Kingdom, 15 січня 2015 р.
Great place to stay

Clean, friendly, rooftop pool
10
We arrived at 8 a.m. but were invited to leave our bags in reception and have breakfast if we wished. Our room became available very quickly and we were impressed how clean and comfortable it was. I really enjoyed the roof terrace. It has an attractive view, good for birdwatching! and a nice pool. Checkout next morning was quick and efficient, and it is only one or two minutes to the airport!
Bev B. Поїздка вдвох New Zealand, 9 січня 2015 р.
Perfect for relaxing before continuing your travel

Staff, rooms, pool
9,3
A great place to relax before continuing your journey. The hotel is spotlessly clean, the rooms large, modern and comfortable; wifi worked well. The pool area is a great place to relax and cool down. Treat yourself to an Ayurveda massage - it was the most relaxing, cleansing massage I have ever had. The food in the restaurant was very good, all except the burgers - they need some work on them and need to come out faster so they are not cold! Staff service was top class, polite, friendly and very helpful. Would definitely return here if I needed a hotel close to Chennai airport.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Flora Airport Hotel КочіFlora Airport Hotel Кочі - ВітальняFlora Airport Hotel Кочі - Фітнес-залFlora Airport Hotel Кочі - Конференц-залFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Конференц-залFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Танцювальна залаFlora Airport Hotel Кочі - Конференц-залFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Конференц-залFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - РесторанFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - МагазиниFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Танцювальна залаFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелюFlora Airport Hotel Кочі - Танцювальна залаFlora Airport Hotel Кочі - Танцювальна залаFlora Airport Hotel Кочі - Зовнішній вид готелю Flora Airport Hotel Кочі - РесторанFlora Airport Hotel Кочі - РесторанFlora Airport Hotel Кочі - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08