чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Fraser Suites River Valley

491A River Valley Road, Кларк Кай/Ріверсайд, Сінгапур 248372 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Вітальня Fraser Suites River Valley Сінгапур - Басейн Fraser Suites River Valley Сінгапур - Басейн Fraser Suites River Valley Сінгапур - Фітнес-зал Fraser Suites River Valley Сінгапур - Фітнес-зал Fraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчик Fraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчик
Fraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчик Fraser Suites River Valley Сінгапур - Зовнішній вид готелю Fraser Suites River Valley Сінгапур - Рецепція Fraser Suites River Valley Сінгапур - Спа-центр Fraser Suites River Valley Сінгапур - Зручності Fraser Suites River Valley Сінгапур - Ресторан Fraser Suites River Valley Сінгапур - Ресторан Fraser Suites River Valley Сінгапур - Ресторан
Місцезнаходження Кларк Кай/Ріверсайд Кількість номерів: 255
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 265 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (265)
Відсортувати за:
Natalia F. Індивідуальний мандрівник Singapore, 16 лютого 2014 р.
Удобный отель

Удобные уютные номера, все преимущества аппартамкнтов
9
Очень рекомендую этот отель для пребывания с детьми. В номере есть все преимущества апартаментов, кухня, стиральная машинка, отдельная зона спальни и отдыха. До центра города ходит бесплатный автобус.
Ahmed U. Сім"я з малими дітьми Maldives, 22 грудня 2014 р.
One of the best in Singapore.

Location. Cleanliness. Kids Playroom.
7,3
It was a pleasant stay. Kids really loved the play room and pool. Would definitely book this hotel next time I travel to Singapore with my kids.
Hong H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 21 грудня 2014 р.
Good Service Apartment in Strategic location

Cleaniness, Location , Space
7,3
The location was strategic as it is near most of the sites we intend to visit. The suites was suitable for us as family of four with kid. Overall the place is clean and tidy , i have no problem coming back to the same hotel again.
Seng Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 20 грудня 2014 р.
Good facilities on site for young kids

Indoor and outdoor play zone and parking facilities
6,7
Excellent
Susywati M. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 4 грудня 2014 р.
Feels at home

Nice room, fully equipped, quiet surroundibg.
7,7
We spent 4 nights there and enjoyed every minute of it. Great for families with small or older children.
Elina L. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 11 листопада 2014 р.
better than a hotel

great facilities for the whole family, helpful staff, comfortable apartment
8,7
Fantastic
Steven T. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 8 листопада 2014 р.
Todd Family

Room size, Staff, Amenities
9,3
Excellent and I would definitely stay there again
Eugene V. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 6 листопада 2014 р.
Very pleasant exprience in Fraser

Very clean, friendly stuff and family oriented environment
9,7
We stayed in a two bedroom apartment, we are very happy with the hotel arrangement: enough entertainments for the kids, convenient to shop and enough space for everyone. We would be happy to choose Fraiser again and again!
Annette B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 5 жовтня 2014 р.
Fraser Suites

Staff, great accommodation conditions and amenities
9
We loved our stay at Fraser Suites. Great staff that were extremely helpful and pleasant, shuttle service was very convenient. Apartment was very spacious.
Cheung C. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 23 вересня 2014 р.
Good for family group, not near mrt

Good services attitude
7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Fraser Suites River Valley СінгапурFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - ВітальняFraser Suites River Valley Сінгапур - БасейнFraser Suites River Valley Сінгапур - БасейнFraser Suites River Valley Сінгапур - Фітнес-залFraser Suites River Valley Сінгапур - Фітнес-залFraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчикFraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчикFraser Suites River Valley Сінгапур - Спортивний майданчикFraser Suites River Valley Сінгапур - Зовнішній вид готелю Fraser Suites River Valley Сінгапур - РецепціяFraser Suites River Valley Сінгапур - Спа-центрFraser Suites River Valley Сінгапур - ЗручностіFraser Suites River Valley Сінгапур - РесторанFraser Suites River Valley Сінгапур - РесторанFraser Suites River Valley Сінгапур - Ресторан


AS-AGWEB-3C04