чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ресторан Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ресторан Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ресторан Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Конференц-зал Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Рецепція Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Танцювальна зала Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня
Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Фойє Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелю Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелю Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 156
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 852 відгуків

Ціна-якість:
6,6
Розташування
6,8
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (852)
Відсортувати за:
Ilya G. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 липня 2014 р.
Средний отель в Макао

расположение и стоимость
6
Удобное расположение отеля (около 10 минут пешком до основных достопримечательностей). Относительно недорогая цена (по сравнению с другими отелями в Макао) Номера маленькие (кровать и узкий проход вокруг нее). Довольно старенькая мебель, сейфа не было. В остальном я бы оценил отель на 3 + .
Nikolay K. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2014 р.
Все что необходимо - все есть

Номер чистый, все необходимое есть, все функционирует
8,3
В отеле мне понравилось. На ресепшен мой английский не стал никого раздражать и работники отеля меня поняли и я все, что хотел узнать, узнал. Номер маленький, но кровать большая. Все необходимое (ТВ, кондиционер, чайник, шапочка, мыло и т.д. вплоть до тапочек) в наличии. Место достаточно тихое и до всего (кроме казино на Тайпе) не очень далеко. В качестве совета: добавил бы вешалки в шкаф и повесил бы крючки на стены и двери для более удобного размещения вещей.
Pavel S. Група Russia, 4 грудня 2012 р.
Отличнейший отель

Цена, расположение, персонал, состояние номеров, вид из окон
8,7
По плану на Макао у нас был выделен 1 день, а для отеля - так и вовсе 1 ночь. Соответственно, мы искали максимально дешевый вариант, ну и морально в общем готовы были к "самому страшному". Однако когда мы приехали к отелю и начали процедуру заселению - приятные удивления следовали один за другим. Скорость заселения глубокой ночью, администратор с идеальным английским, далее - состояние номеров и их чистота, вид из окна - на казино Колос, просторная ванная комната. Все было отлично. В нашем путешествии из 12 отелей этот был самым приятным удивлением для нас. Наивысшие рекомендации.
Sightseeing/Attractions Tip: Находится вблизи с паромным причалом в Гонконг. Недалеко (10 минут автобусом) - развалины Св.Павла. В пешей доступности - маркет, и проч. Завтрак не включен.
Tsukanov A. Група Russia, 3 січня 2012 р.
Хорошее соотношение цена/качествой

Недорого
8
Отель находится в 10 минутах ходьбы от основных исторических достопримечательностей Макао. Сантехника старовата, но в номере чисто, считаю что он стоит своих денег и вполне подойдет для недолгих остановок. Можно смело рекомендовать.
Dmitrii I. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 грудня 2011 р.
Очень простой бюджетный отель

Встороне от ночной жизни
6
Нахождение отеля меня вполне устраивало.Если добираться от Макау ферри лучше взять такси.На ресепшене показал паспотр и ваучер на бронирование.Вопросов не задавали,а сразу сказали АГОДА.Выдали ключь.Завтракать там не рекомендую.Отель в стороне от всех туристических маршрутов.Но если выйдя на улицу двинуться на лево по Перейро и пройдя пять минут до Гоститаля опять повернуть на лево и немного вверх,сразу окажешся на Форте.То есть все очень близко.
Shopping Tip: Весь шоппинг на Тайпе в Венеции.
Oleg K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2010 р.
хорошее соотношение цена/ качество

расположен на центральной улице,неплохой вид из окна
8
расположен на центральной улице,неплохой вид из окна , бесплатный интернет , хороший завтрак , хорошее соотношение цена/ качество , может для кого это и не недостаток - наличие казино и большое количество его посетителей - пожилых китайцев с бешенным взглядом , но я был в первый раз в Макао , в следующий раз заселюсь в другом месте , что бы больше посмотреть
Remigiusz S. Індивідуальний мандрівник Poland, 25 жовтня 2009 р.
Macau Fu Hua

położenie cena
6
Hotel jak na przepych Macau przeciętny, natomiast bardzo dobry stosunek ceny do jakości,bardzo dobre położenie. W okolicy hotelu mnóstwo sklepików i małych restauracji.Obsługa jak w większości hoteli azjatyckich bardzo miła i uprzejma.Ponieważ w hotelu nie ma kasyna mogą czuć się zawiedzeni Ci którzy przyjechali na gambling.W hotelu jest czysto schludnie i cicho.Polecam
Sightseeing/Attractions Tip: Proponuję wziąć taxi do ruin St.Paul, i stamtąd rozpocząć zwiedzanie w kierunku świątyni A-Ma. z A Ma autobusem mozna dostac sie do Macau Tower. Skok na bungie to wydatek 200 $, alewspomnienie na całe zycie.
Ricardo J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 29 листопада 2014 р.
Unable to speak english fluently

Cleanliness, complete facilities, fast wifi
4,3
The staff are unable to speak english fluently. The hotel should trained their staff since macau is a booming country for tourism. They should know english since this is a universal language.
Olivia H. Група Malaysia, 19 листопада 2014 р.
Smell bad, rude staff and renovation is on going

Free upgrade
3,3
Renovation is still on going and it made a very unpleasant experience at the lobby and lift area. Staff is not helpful at all, not helping to carry the luggage and also talk in a rude manner. Room and corridor is full of old damp smell and the shower is not strong enough. Location is not really convenient as need to walk for 5 minutes so that you can get taxi easier, which is really not that easy anyway as taxi seldom pass by. Hotel did not provide any shuttle service and is nowhere near any hotel that did.
Stephanie G. Ділова поїздка United States of America, 10 листопада 2014 р.
Getting what I Paid For

Affordable Price, Local section (away from casinos), Close to Ferry
4,7
Really, this is pretty much a run of the mill cheap hotel. I didn't mind too much since I only slept there, but if I spent any more time in the room, it probably would have been horrible. They are currently remodeling the hotel, so construction could be heard starting at around 9am. The linens and towels were clean, but everything else was stained with cigarette burns. I didn't dare sit on the arm chair. The area is very quaint with a lot of nice boutique fashion shops and local restaurants. Good for someone looking for a more local experience of Macau on the cheap. A fair distance from any casinos or major tourist attractions.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Fu Hua Guang Dong Hotel МакаоFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РесторанFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РесторанFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РесторанFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Конференц-залFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РецепціяFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - Танцювальна залаFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ФойєFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелюFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелюFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ванна кімнатаFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ванна кімнатаFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня


AS-AGWEB-3B01