Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Fu Hua Guang Dong Hotel

Rua Francisco Xavier Pereira 98-102, Місто Макао, Макао

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 1055 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,6
Розташування
7,0
Робота персоналу:
6,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,6
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (1055)
Відсортувати за:
Olga A. Сім"я з малими дітьми Thailand, 11 жовтня 2015 р.
Удобное расположение, приятный отель

приятный интерьер, близко к автобусной остановке
9,3
Повідомити про цей вігук
Ilya G. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 липня 2014 р.
Средний отель в Макао

расположение и стоимость
6
Удобное расположение отеля (около 10 минут пешком до основных достопримечательностей). Относительно недорогая цена (по сравнению с другими отелями в Макао) Номера маленькие (кровать и узкий проход вокруг нее). Довольно старенькая мебель, сейфа не было. В остальном я бы оценил отель на 3 + .
Повідомити про цей вігук
Nikolay K. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2014 р.
Все что необходимо - все есть

Номер чистый, все необходимое есть, все функционирует
8,3
В отеле мне понравилось. На ресепшен мой английский не стал никого раздражать и работники отеля меня поняли и я все, что хотел узнать, узнал. Номер маленький, но кровать большая. Все необходимое (ТВ, кондиционер, чайник, шапочка, мыло и т.д. вплоть до тапочек) в наличии. Место достаточно тихое и до всего (кроме казино на Тайпе) не очень далеко. В качестве совета: добавил бы вешалки в шкаф и повесил бы крючки на стены и двери для более удобного размещения вещей.
Повідомити про цей вігук
Pavel S. Група Russia, 4 грудня 2012 р.
Отличнейший отель

Цена, расположение, персонал, состояние номеров, вид из окон
8,7
По плану на Макао у нас был выделен 1 день, а для отеля - так и вовсе 1 ночь. Соответственно, мы искали максимально дешевый вариант, ну и морально в общем готовы были к "самому страшному". Однако когда мы приехали к отелю и начали процедуру заселению - приятные удивления следовали один за другим. Скорость заселения глубокой ночью, администратор с идеальным английским, далее - состояние номеров и их чистота, вид из окна - на казино Колос, просторная ванная комната. Все было отлично. В нашем путешествии из 12 отелей этот был самым приятным удивлением для нас. Наивысшие рекомендации.
Sightseeing/Attractions Tip: Находится вблизи с паромным причалом в Гонконг. Недалеко (10 минут автобусом) - развалины Св.Павла. В пешей доступности - маркет, и проч. Завтрак не включен.
Повідомити про цей вігук
Tsukanov A. Група Russia, 3 січня 2012 р.
Хорошее соотношение цена/качествой

Недорого
8
Отель находится в 10 минутах ходьбы от основных исторических достопримечательностей Макао. Сантехника старовата, но в номере чисто, считаю что он стоит своих денег и вполне подойдет для недолгих остановок. Можно смело рекомендовать.
Повідомити про цей вігук
Dmitrii I. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 грудня 2011 р.
Очень простой бюджетный отель

Встороне от ночной жизни
6
Нахождение отеля меня вполне устраивало.Если добираться от Макау ферри лучше взять такси.На ресепшене показал паспотр и ваучер на бронирование.Вопросов не задавали,а сразу сказали АГОДА.Выдали ключь.Завтракать там не рекомендую.Отель в стороне от всех туристических маршрутов.Но если выйдя на улицу двинуться на лево по Перейро и пройдя пять минут до Гоститаля опять повернуть на лево и немного вверх,сразу окажешся на Форте.То есть все очень близко.
Shopping Tip: Весь шоппинг на Тайпе в Венеции.
Повідомити про цей вігук
Oleg K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2010 р.
хорошее соотношение цена/ качество

расположен на центральной улице,неплохой вид из окна
8
расположен на центральной улице,неплохой вид из окна , бесплатный интернет , хороший завтрак , хорошее соотношение цена/ качество , может для кого это и не недостаток - наличие казино и большое количество его посетителей - пожилых китайцев с бешенным взглядом , но я был в первый раз в Макао , в следующий раз заселюсь в другом месте , что бы больше посмотреть
Повідомити про цей вігук
Remigiusz S. Індивідуальний мандрівник Poland, 25 жовтня 2009 р.
Macau Fu Hua

położenie cena
6
Hotel jak na przepych Macau przeciętny, natomiast bardzo dobry stosunek ceny do jakości,bardzo dobre położenie. W okolicy hotelu mnóstwo sklepików i małych restauracji.Obsługa jak w większości hoteli azjatyckich bardzo miła i uprzejma.Ponieważ w hotelu nie ma kasyna mogą czuć się zawiedzeni Ci którzy przyjechali na gambling.W hotelu jest czysto schludnie i cicho.Polecam
Sightseeing/Attractions Tip: Proponuję wziąć taxi do ruin St.Paul, i stamtąd rozpocząć zwiedzanie w kierunku świątyni A-Ma. z A Ma autobusem mozna dostac sie do Macau Tower. Skok na bungie to wydatek 200 $, alewspomnienie na całe zycie.
Повідомити про цей вігук
Narendra R. Індивідуальний мандрівник United Arab Emirates, 9 січня 2016 р.
Nice to stay there!

friendly 2 housekeeping ladies -Philipina and Chinese working seriously to resolve my internet connection problem ( on my 1st day ), clean, location
9,3
I could not get internet connection on my laptop and mobile. The hotel`s internet network is detected but could not go through. I can get connected instantly from free-go wifi anywhere in macau very easily . I am not sure where could the problem be whether its my laptop and mobile coming from different continent settings or the Hotel`s internet settings. Kudos for 2 housekeeping ladies and the front desk team ! keep up !
Повідомити про цей вігук
Sabrina P. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 2 січня 2016 р.
better than expected

from the reviews, i already know this is an old hotel, therefore i didn't expect much. it does whatever a hotel is supposed to do.
5,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Fu Hua Guang Dong Hotel МакаоFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РесторанFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РесторанFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Конференц-залFu Hua Guang Dong Hotel Макао - РецепціяFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ФойєFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Fu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелюFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Інтер’єр готелюFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - ВітальняFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ванна кімнатаFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Ванна кімнатаFu Hua Guang Dong Hotel Макао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06