Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

FunDee Boutique Hotel Patong

232/3-4 Phung Muang Sai Gor Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня
FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Фойє
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (246)
Відсортувати за:
Irina D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 лютого 2013 р.
Замечательный отель с удобным расположением

Расположен в тихом переулке, 2 минуты до Бангла роуд и торгового центра Джангсейлон.
8,7
Современный, чистый отель, уборку делали каждый день. Никаких насекомых и спертых запахов. Приветливый персонал, всегда помогут. Брали стандартные номера, везде были окна и балконы, сейф, холодильник. До пляжа идти через Бангла роуд минут 7, пляж не понравился, ездили на Карон. Питание в отеле не брали.
Повідомити про цей вігук
Yerbol S. Поїздка вдвох Kazakhstan, 30 листопада 2011 р.
Хорошее соотношение качества и цены

Приятный интерьер
7,7
Отель расположен не в самом удачном месте, на подходе асфальт - не асфальт, непонятно что. От пляжа далековато, но реально передвигаться пешком. Зато в пяти минутах самая буйная и развеселая улица Патонга со всеми ночными развлечениями. Причем на самом отеле это не сказывается, там вполне тихо. Сам отель вполне приятный, чисто и уютно. Один нюанс относительно номера, желательно брать с окном в сторону главного входа, иначе будете переглядываться с постояльцами соседнего отеля, окна которого в трех метрах от вашего и кроме того всю ночь слушать громкое и отчетливое журчание фонтана.
Повідомити про цей вігук
Marzena G. Поїздка вдвох Poland, 18 березня 2013 р.
Dobra lokalizacja

Dobra lokalizacja i duze, ladne pokoje
7,3
Hotel ma dobra lokalizacje. Okolo 5 minut do Bangla Road, 10 minut do plazy. 2 min od hotelu jest sklep spozywczy, jak rowniez restauracje, salon masazu, pralnie,sklepy itp. Pokoje sa duze i nowoczesnie urzadzone. Niestety sprzatnie pokoju polega tylko na wymianie recznikow i dokladaniu papieru toaletowego. Przez 8 dni nie zmieniono nam poscieli. Pokoj o podwyzszonym standardzie z widokiem na sciane, z mini balkonem, na ktorym sa 2 taborety. Suszarke do wlosow mozna pozyczyc z recepcji. Przy check out sprawdzaja stan pokoju. Czulam sie jak na wycieczce w podstawowce. Za brudny recznik do rak naliczyli nam 400 bahtow, na szczescie zgodzili sie, zebysmy sami wyprali i ostatecznie nie musielismy placic. Sniadanie wybiera sie z menu. Calkiem dobre American breakfast. Hotel godny polecenia
Повідомити про цей вігук
Bryan C. Поїздка вдвох United States of America, 6 квітня 2015 р.
Great besides the AC being broke

Price, location, ease of check in
6
Great besides AC being broke and bathroom flooding
Повідомити про цей вігук
Ryan D. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 березня 2015 р.
great place

the staff, the location of the hotel and the rooms were decent.
9,7
The place was great. I would recommend upgrading your room because the large bed in the standard room was 2 single beds put together. Otherwise it seemed the same to me in both rooms.
Повідомити про цей вігук
James G. Індивідуальний мандрівник Canada, 19 січня 2015 р.
Good value close to attractions

Wifi, location, cleanliness
7,7
Good hotel within 10 minutes of Bangla Road and not much further to the beach. The restaurant was closed for renovations while I was there, but the hotel across the street had a great restaurant, so it was no big deal. Room was spacious and clean. Wifi was strong. Front desk staff was friendly and helpful. I'll probably book here again the next time I'm in Patong.
Повідомити про цей вігук
Aurelie V. Група France, 6 грудня 2014 р.
nice to stay there

location , clean , good hotel condition
7
Повідомити про цей вігук
Joshua P. Група Singapore, 6 листопада 2014 р.
My Kind of Hotel

1) Location : walking distance to Bangla, Jungceylon, Patong Beach 2) Affordable 3) Friendly Staff
8
I always have a pleasant stay at FunDee and that is why i always return. I have stayed there more than 3 times and i always make it a point to book my room at FunDee early just to ensure i get a room. I love the convenience and simplicity of the place. It is walking distance to everything i need from good food to the mall and even the nightlife (Bangla). What more do you need, and not to mention the price is reasonable. Add to that friendly staff who are able to speak basic english and try to help in any way they can. Yes it may not be a 5-star resort but then again a clean, comfortable affordable hotel located near the hotspots is all i need. Be sure to check it out as you wont be disappointed.
Повідомити про цей вігук
Ng T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 вересня 2014 р.
Good location.

Location, hospitality of the owner , and cleanliness
5
The location is good & it is convenience because there are family mart & pharmacy everywhere. However, the room beds were shaky(roll-away bed for twin bedded room). The wi-fi connection in the room is very weak, strong connection only in the hotel lobby. The price was reasonable. P/S: No kettle & hairdryer provided in the hotel room nor hotel itself.
Повідомити про цей вігук
Estelle E. Поїздка вдвох Australia, 9 серпня 2014 р.
Great stay. Simple affordable hidden gem.

Price. Cleanliness. Location.
7
We stay at Fundee each time we visit Phuket. All the times we've stayed here have been comfortable and hassle free. It's an affordable and clean place to stay. Highly recommend it to all travelers on a budget !
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

FunDee Boutique Hotel Patong ПхукетFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ЗручностіFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ЗручностіFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05