Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

FunDee Boutique Hotel Patong

232/3-4 Phung Muang Sai Gor Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 250 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (250)
Відсортувати за:
Irina D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 лютого 2013 р.
Замечательный отель с удобным расположением

Расположен в тихом переулке, 2 минуты до Бангла роуд и торгового центра Джангсейлон.
8,7
Современный, чистый отель, уборку делали каждый день. Никаких насекомых и спертых запахов. Приветливый персонал, всегда помогут. Брали стандартные номера, везде были окна и балконы, сейф, холодильник. До пляжа идти через Бангла роуд минут 7, пляж не понравился, ездили на Карон. Питание в отеле не брали.
Повідомити про цей вігук
Yerbol S. Поїздка вдвох Kazakhstan, 30 листопада 2011 р.
Хорошее соотношение качества и цены

Приятный интерьер
7,7
Отель расположен не в самом удачном месте, на подходе асфальт - не асфальт, непонятно что. От пляжа далековато, но реально передвигаться пешком. Зато в пяти минутах самая буйная и развеселая улица Патонга со всеми ночными развлечениями. Причем на самом отеле это не сказывается, там вполне тихо. Сам отель вполне приятный, чисто и уютно. Один нюанс относительно номера, желательно брать с окном в сторону главного входа, иначе будете переглядываться с постояльцами соседнего отеля, окна которого в трех метрах от вашего и кроме того всю ночь слушать громкое и отчетливое журчание фонтана.
Повідомити про цей вігук
Marzena G. Поїздка вдвох Poland, 18 березня 2013 р.
Dobra lokalizacja

Dobra lokalizacja i duze, ladne pokoje
7,3
Hotel ma dobra lokalizacje. Okolo 5 minut do Bangla Road, 10 minut do plazy. 2 min od hotelu jest sklep spozywczy, jak rowniez restauracje, salon masazu, pralnie,sklepy itp. Pokoje sa duze i nowoczesnie urzadzone. Niestety sprzatnie pokoju polega tylko na wymianie recznikow i dokladaniu papieru toaletowego. Przez 8 dni nie zmieniono nam poscieli. Pokoj o podwyzszonym standardzie z widokiem na sciane, z mini balkonem, na ktorym sa 2 taborety. Suszarke do wlosow mozna pozyczyc z recepcji. Przy check out sprawdzaja stan pokoju. Czulam sie jak na wycieczce w podstawowce. Za brudny recznik do rak naliczyli nam 400 bahtow, na szczescie zgodzili sie, zebysmy sami wyprali i ostatecznie nie musielismy placic. Sniadanie wybiera sie z menu. Calkiem dobre American breakfast. Hotel godny polecenia
Повідомити про цей вігук
Umair N. Індивідуальний мандрівник Australia, 14 грудня 2015 р.
Over rated and expensive

Location nothing else
4,3
Wifi doesn't work during my 6 nights of stay, when I arrive in room on first day it was not clean before it was smelling. Front desk staff require more improvement on customer service & professionalism.
Повідомити про цей вігук
James G. Індивідуальний мандрівник Canada, 28 листопада 2015 р.
Good choice for the price

Location, room size
7,3
This is the second time that I've stayed at Fundee. It is in a fairly convenient location, with just a few blocks walk to Bangla Road, which ends at the beach. The pros: the rooms are quite large for what you pay, the beds are amazingly comfortable if you upgrade, and the staff is helpful. The cons: no swimming pool like some other options in the area, and the restaurant was "under renovations", just like last year when I was there. However, there are lots of nearby food choices, and if you prefer the beach over the pool, that doesn't really matter.
Повідомити про цей вігук
Alan R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 21 вересня 2015 р.
My Favorite

Great location. Clean/comfortable. Excellent customer service.
10
I have stayed here many times. I will always return because of the convenient location and spectacular customer service. Excellent value. Always a great experience.
Повідомити про цей вігук
Bryan C. Поїздка вдвох United States of America, 6 квітня 2015 р.
Great besides the AC being broke

Price, location, ease of check in
6
Great besides AC being broke and bathroom flooding
Повідомити про цей вігук
Ryan D. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 березня 2015 р.
great place

the staff, the location of the hotel and the rooms were decent.
9,7
The place was great. I would recommend upgrading your room because the large bed in the standard room was 2 single beds put together. Otherwise it seemed the same to me in both rooms.
Повідомити про цей вігук
James G. Індивідуальний мандрівник Canada, 19 січня 2015 р.
Good value close to attractions

Wifi, location, cleanliness
7,7
Good hotel within 10 minutes of Bangla Road and not much further to the beach. The restaurant was closed for renovations while I was there, but the hotel across the street had a great restaurant, so it was no big deal. Room was spacious and clean. Wifi was strong. Front desk staff was friendly and helpful. I'll probably book here again the next time I'm in Patong.
Повідомити про цей вігук
Aurelie V. Група France, 6 грудня 2014 р.
nice to stay there

location , clean , good hotel condition
7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
FunDee Boutique Hotel Patong ПхукетFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ЗручностіFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ЗручностіFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Patong Пхукет - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07