чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

FunDee Boutique Hotel

232/3-4 Phung Muang Sai Gor Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

FunDee Boutique Hotel Пхукет - Їжа та напої FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Ванна кімната FunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю
FunDee Boutique Hotel Пхукет - Бізнес Центр FunDee Boutique Hotel Пхукет - Бізнес Центр FunDee Boutique Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розваги FunDee Boutique Hotel Пхукет - Фойє FunDee Boutique Hotel Пхукет - Рецепція FunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю FunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю FunDee Boutique Hotel Пхукет - Ресторан FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вітальня FunDee Boutique Hotel Пхукет - Паб/Коктейль-бар FunDee Boutique Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Пхукет - Вхід
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 243 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (243)
Відсортувати за:
Irina D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 лютого 2013 р.
Замечательный отель с удобным расположением

Расположен в тихом переулке, 2 минуты до Бангла роуд и торгового центра Джангсейлон.
8,7
Современный, чистый отель, уборку делали каждый день. Никаких насекомых и спертых запахов. Приветливый персонал, всегда помогут. Брали стандартные номера, везде были окна и балконы, сейф, холодильник. До пляжа идти через Бангла роуд минут 7, пляж не понравился, ездили на Карон. Питание в отеле не брали.
Yerbol S. Поїздка вдвох Kazakhstan, 30 листопада 2011 р.
Хорошее соотношение качества и цены

Приятный интерьер
7,7
Отель расположен не в самом удачном месте, на подходе асфальт - не асфальт, непонятно что. От пляжа далековато, но реально передвигаться пешком. Зато в пяти минутах самая буйная и развеселая улица Патонга со всеми ночными развлечениями. Причем на самом отеле это не сказывается, там вполне тихо. Сам отель вполне приятный, чисто и уютно. Один нюанс относительно номера, желательно брать с окном в сторону главного входа, иначе будете переглядываться с постояльцами соседнего отеля, окна которого в трех метрах от вашего и кроме того всю ночь слушать громкое и отчетливое журчание фонтана.
Marzena G. Поїздка вдвох Poland, 18 березня 2013 р.
Dobra lokalizacja

Dobra lokalizacja i duze, ladne pokoje
7,3
Hotel ma dobra lokalizacje. Okolo 5 minut do Bangla Road, 10 minut do plazy. 2 min od hotelu jest sklep spozywczy, jak rowniez restauracje, salon masazu, pralnie,sklepy itp. Pokoje sa duze i nowoczesnie urzadzone. Niestety sprzatnie pokoju polega tylko na wymianie recznikow i dokladaniu papieru toaletowego. Przez 8 dni nie zmieniono nam poscieli. Pokoj o podwyzszonym standardzie z widokiem na sciane, z mini balkonem, na ktorym sa 2 taborety. Suszarke do wlosow mozna pozyczyc z recepcji. Przy check out sprawdzaja stan pokoju. Czulam sie jak na wycieczce w podstawowce. Za brudny recznik do rak naliczyli nam 400 bahtow, na szczescie zgodzili sie, zebysmy sami wyprali i ostatecznie nie musielismy placic. Sniadanie wybiera sie z menu. Calkiem dobre American breakfast. Hotel godny polecenia
Joshua P. Група Singapore, 6 листопада 2014 р.
My Kind of Hotel

1) Location : walking distance to Bangla, Jungceylon, Patong Beach 2) Affordable 3) Friendly Staff
8
I always have a pleasant stay at FunDee and that is why i always return. I have stayed there more than 3 times and i always make it a point to book my room at FunDee early just to ensure i get a room. I love the convenience and simplicity of the place. It is walking distance to everything i need from good food to the mall and even the nightlife (Bangla). What more do you need, and not to mention the price is reasonable. Add to that friendly staff who are able to speak basic english and try to help in any way they can. Yes it may not be a 5-star resort but then again a clean, comfortable affordable hotel located near the hotspots is all i need. Be sure to check it out as you wont be disappointed.
Ng T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 вересня 2014 р.
Good location.

Location, hospitality of the owner , and cleanliness
5
The location is good & it is convenience because there are family mart & pharmacy everywhere. However, the room beds were shaky(roll-away bed for twin bedded room). The wi-fi connection in the room is very weak, strong connection only in the hotel lobby. The price was reasonable. P/S: No kettle & hairdryer provided in the hotel room nor hotel itself.
Estelle E. Поїздка вдвох Australia, 9 серпня 2014 р.
Great stay. Simple affordable hidden gem.

Price. Cleanliness. Location.
7
We stay at Fundee each time we visit Phuket. All the times we've stayed here have been comfortable and hassle free. It's an affordable and clean place to stay. Highly recommend it to all travelers on a budget !
Eva G. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 25 липня 2014 р.
Comfortable, value for money

Near shopping, beach & food outlet
6,7
Quite disappointed. The room assigned was not the same featured in the website. But overall stay is good.
Steven W. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 травня 2014 р.
Great stay, love phuket

Location for me, loving and friendly staff, price
9
Great
Issac L. Поїздка вдвох Singapore, 12 березня 2014 р.
Everything was simple and easy for me .

Location , price , staff
6,3
Hotel was good there's bike rental just outside the hotel everything was clean , good location easy access to jaycelon shopping mall and tiger entertainment , seven. Nearby there's street food too which they have some of the Thai delicacies you should try . Nearby there's a 24hour pharmacy too which I think it is good. Overall worth the price for .
Jeremy W. Група Malaysia, 24 лютого 2014 р.
Will never stay there again

Noise , more noise & more noise esp after 10PM till early morning
3,3
The manager owner was rude for the slightest reason. Will never stay there again...there are much better value for money hotel nearby

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

FunDee Boutique Hotel ПхукетFunDee Boutique Hotel Пхукет - Їжа та напоїFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - Ванна кімнатаFunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюFunDee Boutique Hotel Пхукет - Бізнес ЦентрFunDee Boutique Hotel Пхукет - Бізнес ЦентрFunDee Boutique Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розвагиFunDee Boutique Hotel Пхукет - ФойєFunDee Boutique Hotel Пхукет - РецепціяFunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюFunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВітальняFunDee Boutique Hotel Пхукет - Паб/Коктейль-барFunDee Boutique Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю FunDee Boutique Hotel Пхукет - ВхідFunDee Boutique Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розвагиFunDee Boutique Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розвагиFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - РесторанFunDee Boutique Hotel Пхукет - ВхідFunDee Boutique Hotel Пхукет - РецепціяFunDee Boutique Hotel Пхукет - РецепціяFunDee Boutique Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюFunDee Boutique Hotel Пхукет - ЗручностіFunDee Boutique Hotel Пхукет - Вид


AS-AGWEB-3A08