чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60271 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Garden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-зал Garden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-зал Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Garden Palace Hotel Сурабая - Номер Люкс Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Номер Люкс Garden Palace Hotel Сурабая - Номер Люкс Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімната
Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 360
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 1219 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1219)
Відсортувати за:
Oleg P. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2012 р.
Lovely hotel and service with a smile

Cost. Location. Service.
8,7
Хороший отель в сравнении цена- качество. Расположен в самом центре города. Рядом большой торговый центр. Хорошие номера. Сервис в отеле вполне приличный, быстрый и вежливый. Отель вполне стоит заплаченных денег
Nicolas C. Поїздка вдвох Indonesia, 18 січня 2015 р.
Good

Value of money, location
7
This Hotel is old, location in downtown of Surabaya, near Mayor and governor office
Lawrence S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 5 січня 2015 р.
4-star hotel but no English newspapers

Staff (friendly and well-trained), value and location.
8
My stay overall was satisfactory…in fact, I would rate it above average. But one minor issue tarnished an otherwise pleasant stay. I cannot read Bahasa when the papers was delivered on my first day. I brought in down to Reception to exchange it for the Jakarta Post. Reception asked Concierge and was told it has not yet arrived. However they would send it to my room when it did. The Jakarta Post never did arrive at my room for the three days I was staying there; and nobody called or left a message to explain why. It may be a minor detail but surely it is not too much to ask a 4-star hotel for English papers!
Sucipto A. Поїздка вдвох Indonesia, 4 січня 2015 р.
Good Hotel Close to Shopping Center

Great Location, Close to Local Food and Friendly Staff
8
Mitsuru M. Сім"я зі старшими дітьми Japan, 3 січня 2015 р.
good

staff room situation
10
Asher J. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 28 грудня 2014 р.
old, bad shower, good locarion

beside Zangrandi ice cream, good loaction
7,3
Their bathroom was very bad, their shower is also bad.
Asher J. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 28 грудня 2014 р.
not as good as prediction

old, clean, bad bathroom
7,3
Not as good as pic
Erlina E. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 28 грудня 2014 р.
Good location

Large bis comfort
6,7
Yuni H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 грудня 2014 р.
Lovely but soso

Atmosphere
6
My room was very strange because the bathroom door hinges and bidet on the left, seemed destined for lefties. I cant get my room although i indicated for early check in. They are still build pool and other facilities. Should be great in the future.
Erlina E. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 27 грудня 2014 р.
Good location

Near city, large room, classic room
6,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Garden Palace Hotel СурабаяGarden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-залGarden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-залGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюGarden Palace Hotel Сурабая - Номер ЛюксGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - Номер ЛюксGarden Palace Hotel Сурабая - Номер ЛюксGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімнатаGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Ресторан


AS-AGWEB-3B06