Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60271 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Garden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-зал Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Номер Люкс Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімната Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 360
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (1340)
Відсортувати за:
Oleg P. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2012 р.
Lovely hotel and service with a smile

Cost. Location. Service.
8,7
Хороший отель в сравнении цена- качество. Расположен в самом центре города. Рядом большой торговый центр. Хорошие номера. Сервис в отеле вполне приличный, быстрый и вежливый. Отель вполне стоит заплаченных денег
Повідомити про цей вігук
Ahmad F. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 25 липня 2015 р.
Only location is the good thing about this hotel

Staff service is okey
6,3
Not bad
Повідомити про цей вігук
William L. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 18 липня 2015 р.
well renovated old hotel in the hearts of the city

location, service, spacious room
8,3
we received excellent service during our stay. we didnt use other facilities, but we used free wifi, free welcome drink and enjoyed a good breakfast selection. the downside was the beddings. we felt it was too soft and did not represent a 4 star quality, though the cleanliness was in check. thank you to all staff for well reception and excellent service, we enjoyed our stay here.
Повідомити про цей вігук
Astuningsih A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 16 липня 2015 р.
Very nice hotel

Location, nice staff, comfortable room
8,3
Awesome
Повідомити про цей вігук
Ng T. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 7 липня 2015 р.
Big Room

Big Room, clean, good location
7
Even this hotel is 40 years old, it has been renovated. Has a big room, but the bathtub has to be repair because the water make the floor wet.
Повідомити про цей вігук
Mohamed Z. Сім"я з малими дітьми Canada, 4 липня 2015 р.
Do not buy any cakes fro bakery they are vary old

I got two bananas they charge $4
5
Not vary good
Повідомити про цей вігук
Khaira Z. Ділова поїздка Indonesia, 30 червня 2015 р.
srandard hotel with nice location

location
7
great
Повідомити про цей вігук
James C. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 26 червня 2015 р.
4 star hotel that performs like 5 star hotel.

Location, staff and clean room for my family is the most important.
10
Повідомити про цей вігук
Santi A. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 20 червня 2015 р.
need renovation

busy hotel, busy staff, nice b'fast
7,7
this hotels need to renovation. the rooms smeel not good, the lobby always busy. I like to stay here because of the dimsum food in the morning in the chinnese resto.
Повідомити про цей вігук
Maelinda H. Ділова поїздка Indonesia, 18 червня 2015 р.
uncomfortable...unclean
2,7
Uncomfortable hotel..a littel bit dirty..especially at the bathroom..theres so many broken thing and dirty thing inside..especially the sink was a litte bit broken inside..
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Garden Palace Hotel СурабаяGarden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-залGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Номер ЛюксGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімнатаGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08